Verhuisbedrijf Amsterdam 2023-10-12T04:34:16+02:00

Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam

Als je een verhuisbedrijf in Amsterdam zoekt, dan reken je uiteraard op professionele service en een goede verhuizing. Dit doet wij met het beste materiaal en met een professioneel team. Wij kunnen een goedkope verhuizing aanbieden. Het maakt niet uit of je een verhuizing wilt in het midden van Amsterdam, of juist weg van Amsterdam. Bij ons zit je altijd goed voor welke verhuizing in Amsterdam dan ook. Wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op om te kijken hoe wij jou kunnen helpen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Diensten bij dé verhuisservice in Amsterdam

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een gedreven verhuisbedrijf dat zich toelegt op het bedienen van alle cliënten. Ons doel is om jou van duidelijke informatie te voorzien en je direct te laten weten waar je aan toe bent. We werken ook samen met alle partijen. Zo kunnen we meestal aan je wensen voldoen.

We zijn een team van actieve, enthousiaste en flexibele verhuizers. Onze dragers staan altijd paraat. We werken ook met mobiele liften en ander gespecialiseerd materieel. Onze mobiele liften zijn altijd beschikbaar. We lossen ook vaak zorgen van klanten op. Maak je geen zorgen als je duidelijk aangeeft wat je wensen zijn zodat we hierop kunnen anticiperen, we stellen het op prijs. Wij vinden het erg belangrijk om jouw handelingen snel, veilig en correct uit te voeren.
We hopen zo snel mogelijk van je te horen zodat we jouw verhuizing van A naar Z kunnen regelen! Je kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

Jouw professionele verhuizer in Amsterdam

Ons streven is altijd om de beste kwaliteit te leveren voor de relatief laagste prijs. Wat je kunt verwachten, is een verhuizing die zo snel mogelijk in orde wordt gemaakt. Hierdoor kan zo snel mogelijk worden begonnen aan de verhuizing zelf, wat dat er uiteraard het meest toe doet. Wij zorgen ervoor dat de zorg voor de inboedel direct volledig uit handen wordt genomen. Hierdoor kun jij je zorgen verleggen naar het regelen van de rest van de verhuizing.

Verhuizen tegen lage tarieven

Het lage tarief geeft je een talloze redenen om voor ons verhuisbedrijf te kiezen. Wij voeren onder andere spoedverhuizingen uit, maar ook bij andere opdrachten houden we het tempo zo hoog mogelijk. Vanwege de snelle service duurt het korter voor je in alle rust van je nieuwe onderkomen gaat genieten. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring met verhuizingen. Het verhuisbedrijf past maatwerk toe, zoals je ziet aan de verschillende diensten die we aanbieden. Verhuisbedrijf Snelle Jongens zegt met trots dat we zowel bedrijven als privépersonen helpen met verhuizen. We zijn een veelzijdige onderneming omdat we zakelijke en particuliere klanten bedienen. En dit alles tegen scherpe tarieven.

Hoe wordt de verhuizing exact voorbereid?

Een goed begin is het halve werk. Als verhuisbedrijf gevestigd in Amsterdam laten wij je graag zien hoe je je moet voorbereiden op een verhuizing. Daarom nodigen wij je uit om deze verhuizing volledig te bespreken. Met onze ervaring weten wij als geen ander hoe we ons op de verhuizing moeten voorbereiden.

Iedereen die wil verhuizen heeft zo zijn of haar eigen wensen. Maar een wens is essentieel voor elke stap. Dat betekent, verplaats zonder schade en volg de overeenkomst. De medewerkers van Verhuisbedrijf Snelle Jongens zullen hun best doen om deze wens te realiseren. Door voorbereid te zijn, help je ons. Geef ons bij het aanvragen van een offerte zoveel mogelijk informatie over deze verhuizing, zodat jij en wij ook zo goed mogelijk kunnen doen.

Waarom de keuze voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens?

Wanneer je de keuze maakt voor de Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Amsterdam dan staat bij ons hoog op de agenda om de verhuizing zo goed en zo snel mogelijk in gang te zetten, dit refereert immers perfect aan onze naam. De juiste aanpak, op een zo snel en efficiënt mogelijke manier is waar ons bedrijf voor staat. Het is de bedoeling dat je het nieuwe huis met inboedel en al zo snel mogelijk kunt betreden. Het uit handen nemen van de zorgen doen wij zo goed mogelijk, daar zijn verhuisbedrijven namelijk voor in het leven geroepen.

Moeilijkheden bij zelf verhuizen

Je kunt het zelf doen, en de kans is dan vrij groot dat je moeilijkheden ondervindt wanneer je moeilijke voorwerpen tegenkomt. Wij hebben ruime ervaring met het verplaatsen van lastige objecten. Amsterdam heeft veel kleine straatjes en hoge verdiepingen, waardoor het lastig is om grote voorwerpen zoals wasmachines of boekenplanken te verplaatsen. Je kunt ons bellen om het uit jouw handen te halen.

Verhuisbedrijf in Amsterdam en omgeving

Wij zijn werkzaam in heel Amsterdam. Hieronder benoemen we alle wijken waar we verhuizingen hebben verricht:

 • Amsterdam Centrum
 • Centrum-West
 • Centrum-Oost
 • Stadsdeel Noord
 • Oud-Noord
 • Amsterdam West
 • Bos en Lommer
 • De Baarsjes
 • Indische Buurt / Oostelijk Havengebied
 • Amsterdam Bijlmer
 • Gaasperdam / Driemond
 • Westpoort
 • Westerpark
 • De Aker, Sloten en Nieuw Sloten
 • Geuzenveld-Slotermeer-Sloterdijken
 • Osdorp
 • Slotervaart
 • Buitenveldert / Zuidas
 • De Pijp / Rivierenbuurt
 • Oud Zuid
 • IJburg / Eiland Zeeburg
 • Oud-Oost
 • Watergraafsmeer

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-02-28T06:17:17+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-02-28T06:16:48+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-03-25T07:03:11+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-01-23T06:34:13+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat kost een verhuizing in Amsterdam? 2023-05-04T15:23:55+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op onze website vraag je zonder verplichting een offerte aan. Een verhuizing blijft maatwerk, dus alleen met een offerte ken je jouw mogelijkheden. Op het formulier vragen we bijvoorbeeld wanneer je ons nodig hebt en of er bijzonderheden zijn. Het maakt niet uit of je in een rijtjeswoning, een flat of een vrijstaand huis woont. In alle gevallen nemen we het verhuiswerk met plezier voor onze rekening.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?