Spoedverhuizing 2018-03-16T11:09:51+00:00

Spoedverhuizing

Soms kan het voorkomen dat u onverwacht moet verhuizen. Wij hebben een flexibele houding zoals onze verhuizers gewend zijn. Ook hebben wij een speciaal team op de afdeling planning die hier zorg voor draagt. Wij zullen u in deze behoefte kunnen voorzien.

Met Spoed verhuizen met Snelle Jongens

Vaak bent u tijdens een spoedverhuizing met hele andere dingen bezig. Wij werken absoluut niet met een 9 tot 5 mentaliteit. Onverwachtse zaken kunnen u soms veel stress bezorgen. Wij zullen meer doen dan dat wij kunnen om u zo veel mogelijk te ontspannen. Geeft u tijdelijk door wat er allemaal precies moet worden gedaan, dan kunnen wij daar op inspelen.

Professionele spoedverhuizing

Maatwerk en deskundigheid behoort zeker tot de mogelijkheden bij een professionele spoedverhuizing. Wij zullen u een offerte op maat bieden. Wij zullen zo veel mogelijk kijken we het voor u zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Ook is vaak ten alle tijde voor een spoedverhuizing de verhuislift beschikbaar. Ook dit is geen enkel probleem.

verhuizen den haag

U wilt met spoed verhuizen

U heeft besloten om met spoed te gaan verhuizen. Na u aanvraag gaat afdeling planning en financiën spoedig mogelijk aan de slag om u spoedverhuizing te realiseren. Ook is het handig om direct kenbaar te maken of er een verhuislift moet komen. Dan kunnen wij alles voor u in orde maken.

U kunt direct bellen op: +316 810 073 99

Onze contactpagina vindt u hier.

Bel ons