Verhuislift huren in Amsterdam 2023-09-01T09:37:47+02:00

Verhuislift huren in Amsterdam

Verhuislift Amsterdam

Heb je een mooi appartement gevonden in Amsterdam, maar weet je niet hoe je al je spullen boven moet krijgen? Passen je meubels niet door het smalle trappenhuis of beschik je simpelweg niet over voldoende kracht om ze tot boven te sjouwen?

Een verhuislift in Amsterdam van Verhuisbedrijf Snelle Jongens is in dit geval de ideale oplossing. Met één van onze verhuisliften kan je namelijk alle zware spullen eenvoudig via het raam verhuizen. Op deze manier blijft je inboedel onbeschadigd, verloopt de verhuizing heel wat veiliger en spaar je je lichaam. Het trappenhuis talloze keren op en neer lopen met zware objecten is namelijk erg zwaar en kan dan ook ernstige blessures veroorzaken.

Huur een verhuislift in Amsterdam bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens bieden we voor iedere verhuisklus een gepaste oplossing aan. We beschikken dan ook over diverse verhuisliften. Onze grootste liften bereiken een hoogte van wel 27 meter, waardoor we zonder problemen verhuizingen tot de 9e verdieping kunnen uitvoeren.

De verhuisliften worden steeds door één van onze ervaren medewerkers geïnstalleerd en bediend. Op deze manier zijn we zeker dat de lift stabiel staat en wordt je hele inboedel snel en veilig verhuisd. Bovendien zijn al onze medewerkers professionele verhuizers die niet bang zijn om hun handen vuil te maken. Ze helpen je dan ook graag met het op- en afladen van de lift.

Verhuislift huren Amsterdam

Wat is een verhuislift precies?

Een verhuislift is eigenlijk niet meer dan een aanhangwagen met een uitschuifbare lift en een liftplatform. Op dit platform plaats je alle zware en grote objecten die vervolgens door de lift eenvoudig naar boven of beneden gebracht worden. Een verhuislift is dan ook van essentieel belang bij een verhuizing naar een hogere verdieping. De hele verhuisklus verloopt op deze manier vlotter en de kans op schade is ook aanzienlijk lager.

Welke voordelen brengt een verhuislift met zich mee?

  • De verhuisklus verloopt sneller en vlotter
  • Je hoeft je meubels niet onnodig te demonteren
  • Je inboedel kan geen schade oplopen
  • Geen overbelaste rug of andere blessures
  • Je krijgt er een professionele verhuizer bij
  • Je hebt de keuze uit diverse verhuisliften op maat
  • Snel inzetbaar, ideaal voor spoedverhuizingen
  • 7 dagen op 7 zonder meerprijs beschikbaar

Snel en goedkoop een verhuislift in Amsterdam huren

Een verhuislift huren bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens is erg eenvoudig. Je kan ons telefonisch of per email contacteren. Onze experts staan op elk moment klaar om je met professioneel advies bij te staan.

We gebruiken een vast tarief voor al onze verhuisliften. Bovendien zijn de liften zeer snel beschikbaar. Heb je onverwachts dringend een verhuislift nodig? Neem dan meteen telefonisch contact met ons op en we doen er alles aan om je zo snel mogelijk uit de nood te helpen.

Waarom voor een verhuislift van Snelle Jongens kiezen?

De klant staat centraal bij ons en we doen er dan ook alles aan om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en stellen ons zo flexibel mogelijk op. Omdat niet iedereen bereid is de hele verhuizing aan een verhuisbedrijf uit te besteden, hebben we ervoor gekozen om de verhuisliften ook los te verhuren. We hanteren hiervoor geen minimaal aantal uren. Je kan Verhuisbedrijf Snelle Jongens dan ook zonder problemen inschakelen voor kleinere verhuisklussen, zoals het verhuizen van één enkele bank of tafel.

Voor welke klus je de verhuislift ook nodig hebt, er komt altijd één van onze medewerkers mee. Om de veiligheid te waarborgen, mogen de liften namelijk enkel door professionals bediend worden. Al onze verhuizers hebben de nodige opleidingen gevolgd en zorgen er dan ook voor dat je hele inboedel veilig boven raakt.

Verhuisbedrijf Snelle Jongens in de hele regio Amsterdam werkzaam. Verder vind je ons ook terug in:

Een goede voorbereiding is van cruciaal belang

Er zijn een aantal zaken die je moet controleren voor je een verhuislift huurt. Eerst en vooral moet je er rekening mee houden dat de lift op maximaal 10 meter van het gebouw geplaatst kan worden. De lift staat verder enkel stabiel op een harde ondergrond. Een zachte ondergrond, zoals zand of gras, is niet geschikt. Controleer tenslotte de afmetingen en het gewicht van de objecten. Al je spullen moeten goed door het raam passen en mogen niet meer dan 400 kg wegen, het maximale hefvermogen van onze verhuisliften.

Diverse soorten verhuizingen

Snelle Jongens is een vakkundig verhuisbedrijf waar je voor verschillende soorten verhuizingen terecht kan. Naast het verhuren van verhuisliften hebben we ons verder gespecialiseerd in:

Spoedverhuizing
Piano verhuizen
Seniorenverhuizing
Woningontruiming
Bedrijfsverhuizing

Onze professionele verhuizers voeren elke verhuisklus vlot en efficiënt uit. We maken gebruik van kwalitatief hoogstaand verhuismateriaal en komen al onze afspraken steeds na. Zo zorgen onze medewerkers ervoor dat al je spullen snel en veilig verhuisd worden en dat alles volledig naar wens verloopt.

.

Veelgestelde vragen over een verhuislift

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Mag ik zelf ook een verhuislift gebruiken? 2021-12-22T06:04:29+02:00

De verzekering staat dit niet toe. Een verhuislift is een apparaat wat door een speciaal opgeleid persoon wordt bediend. Zo kunnen wij onze veiligheid en dat van de anderen tijdens de verhuizing optimaal waarborgen.

Wat is het draagvermogen van een verhuislift? 2022-07-27T07:33:45+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken hebben allen een draagvermogen van maximaal 400 kilo.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.Wat kost het huren van een verhuislift in Amsterdam?

Een verhuislift huur je bij ons vanaf € 60 euro per uur. De bediener is bij deze prijs inbegrepen. Onze verhuisliften zijn bovendien ook in het weekend zonder meerprijs beschikbaar en we hanteren geen minimaal aantal uren. Voor een aantal regio’s gelden er wel voorrijkosten.

Wil je graag weten welk tarief in jouw regio van kracht is? Neem dan even contact met ons op en we stellen graag een vrijblijvende offerte op. We zijn elke dag zowel telefonisch als per email bereikbaar.

Vraag meteen een offerte aan

Ga je binnenkort verhuizen en wil je meer informatie over onze verhuisliften? Contacteer Verhuisbedrijf Snelle Jongens nu nog en onze specialisten geven je alle nodige informatie. We stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op die volledig bij je persoonlijke verkeuren en je financiële situatie aansluit.