Inboedelopslag 2024-04-30T07:49:14+02:00

Kies voor de inboedelopslag van Verhuisbedrijf Snelle Jongens

inboedelopslag

Het zal je maar overkomen. Je nieuwbouwproject loopt onverwacht vertraging op en je oude woning is al verkocht. Je moet dan ook een zo snel mogelijk een tussenoplossing vinden. Je kan in een kleiner appartement intrekken of onderdak zoeken bij vrienden of familie. Maar waar moet je met al je spullen heen?

De inboedelopslag van Verhuisbedrijf Snelle Jongens is in dit geval de ideale oplossing. We beschikken namelijk over beveiligde en verwarmde opslagruimtes waarin je je spullen zowel voor een korte als voor een lange periode kan bewaren!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Wanneer komt inboedelopslag van pas?

Inboedelopslag is de ideale oplossing als je extra ruimte nodig hebt om je spullen tijdelijk in te bewaren. Er zijn verschillende redenen waarom je een tijdelijke opslagruimte nodig hebt. Zo kan het zijn dat je je woning gaat renoveren of dat je tijdelijk naar het buitenland moet. Verder is het erg praktisch om je inboedel tijdens een verhuizing op te slaan. Op deze manier kan je je beter organiseren, waardoor je rustiger en vlotter verhuist. Tenslotte wordt een opslagruimte vaak gebruikt om erfenissen in op te slaan. Bij een erfenis gaat het meestal om grote waardevolle voorwerpen waar je in je huidige woning geen plek voor hebt. Het is dan ook een uitstekend idee om alle objecten in een veilige opslagruimte te bewaren tot je een juiste bestemming voor de spullen hebt gevonden.

De voordelen van inboedelopslag

  • Een praktische oplossing om je spullen veilig op te slaan
  • In de beveiligde opslagruimte kunnen je spullen niet beschadigd worden
  • Je hebt op elk moment toegang tot je eigendom
  • Je inboedel blijft schoon en stofvrij
  • Hulp van professionele verhuizers
  • Verhuizingen verlopen sneller en vlotter
  • Kwalitatief hoogstaande opslagruimtes aan een aantrekkelijke prijs
  • Je kan je inboedelverzekering behouden

Waarom voor de inboedelopslag van Verhuisbedrijf Snelle Jongens kiezen?

Snelle Jongens is een professioneel verhuisbedrijf dat met je meedenkt. Voor elke situatie zoeken we steeds naar een gepaste oplossing en we beschikken dan ook over uiteenlopende mogelijkheden. Al onze opslagruimtes zijn betrouwbaar, verwarmd en veilig, waardoor je al je spullen dan ook met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen.

Verder zorgen we bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens voor een uitstekende en complete dienstverlening. Onze verhuizers kunnen de spullen namelijk met een professionele verhuiswagen bij je komen ophalen. Op deze manier ben je zeker dat je inboedel veilig verplaatst wordt en hoef je zelf geen onnodige inspanningen te leveren.

Wist je trouwens dat je je inboedelverzekering gewoon kan laten doorlopen? Het enige wat je hoeft te doen is je verzekeraar van de tijdelijke opslagruimte op de hoogte brengen en zij regelen de rest.

Diverse opslagmogelijkheden

Of je nu een klein gedeelte van je spullen of je volledige inboedel wil opslaan, bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens ben je aan het juiste adres. We beschikken namelijk over verschillende manieren op je spullen op te slaan en onze inboedelopslag is zowel voor een korte als voor langere periodes beschikbaar.

Heb je een speciaal verzoek? Aarzel dan niet om ons telefonisch of per email te contacteren. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze diverse opslagmogelijkheden vinden we voor elke situatie een geschikte oplossing. Iedereen kan dan ook met elk opslagprobleem bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens terecht.

Wat kost de inboedelopslag van Snelle Jongens

Onze opslagruimtes zijn veilig, verwarmd en voldoen aan de strengste eisen. Bovendien is onze inboedelopslag een goedkope oplossing. Andere opslagruimtes vallen vaak duur uit omdat ze een deel van het werk aan onderaannemingen uitbesteden. Bij Snelle Jongens maken we geen gebruik van tussenpersonen, waardoor we de kosten dan ook aanzienlijk kunnen drukken.

De totale kosten voor een opslagruimte hangen af van de hoeveelheid spullen die je wil opslaan en voor hoelang je ze bij ons wil bewaren. Verder kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van professioneel transport. We beschikken namelijk over een ophaalservice die heel wat goedkoper is dan het huren van een busje of een aanhangwagen.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden en het prijskaartje hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten leggen je alle opties rustig uit en zorgen binnen de 24 uur voor een scherpe vrijblijvende offerte.

Overige diensten Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een professioneel verhuisbedrijf waar je, naast inboedelopslag, voor de volgende diensten terecht kan:

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over voldoende vakkennis om elke opdracht snel en professioneel uit te voeren. Onze verhuizers zorgen er dan ook voor dat elke verhuizing vlot, schadeloos en volledig volgens jouw wensen verloopt!

Vraag nu een offerte aan

Wil je gebruik maken van onze inboedelopslag? Contacteer onze specialisten vandaag nog voor meer informatie en ontvang meteen een vrijblijvende offerte. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens proberen we iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn en we zorgen dan ook voor een oplossing die volledig bij je persoonlijke voorkeuren aansluit!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?