Verhuislift huren 2023-09-01T09:35:05+02:00

Verhuislift huren?

Verhuislift huren

Ga je verhuizen naar een flat of een appartement dat zich op de eerste etage of hoger bevindt? Dan moet je vaak een hoop sjouwen en honderden keren de trap oplopen. Daarnaast is het vaak duwen en trekken aan de bank die maar net door huis trappenhuis past. Ook krijgt je rug en de rest van je lichaam een hoop te verduren tijdens de verhuizing.

Dankzij onze verhuislift is dit allemaal verleden tijd en weet je zeker dat de verhuizing zorgeloos verloopt. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens hebben we namelijk verschillende verhuisliften met een maximale hoogte tot wel 27 meter. Ook hebben wij de kennis, mankracht en de nodige ervaring in huis om de verhuislift te bedienen.

Een verhuislift voor elke klus

Doordat wij over verschillende liften beschikken hebben wij voor iedere verhuisklus de juiste oplossing. Onze verhuisliften kunnen een hoogte bereiken van wel 27 meter. Hierdoor kunnen wij verhuizingen realiseren tot de 9e etage of verdieping. En dat allemaal tegen zeer scherpe tarieven. Wanneer je een verhuislift bij ons huurt, zal één van onze medewerkers de verhuislift installeren en bedienen. Ook zullen zij uiteraard helpen met het op- en afladen van de verhuislift.

Naast een verhuizing kan de lift nog voor andere doeleinden gebruikt worden. Wat dacht je van het plaatsen van zonnepanelen of het plaatsen van een keuken.  Ook zijn onze verhuisliften meerdere keren ingezet bij het plaatsen van nieuwe fitness apparatuur in een sportschool. Verder wordt een verhuislift vaak ingezet bij het verhuizen van;

 • Piano’s
 • Kluizen
 • Bedden
 • Grote bankstellen
 • Kasten
Verhuislift huren

Hoe kan ik een verhuislift huren?

Wil je een verhuislift huren? Dat kan gemakkelijk door ons te bellen of te mailen. Onze verhuisliften zijn vaak per direct beschikbaar. Wanneer je met spoed een verhuislift nodig hebt, dan is het handig om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze verhuislift specialisten staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden.

Een verhuislift huren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ook kun je aangeven of je naast de verhuislift ook extra verhuizers wilt inhuren. Onze goed opgeleide verhuizers doen graag het zware werk tijdens de verhuizing.

De voordelen van een verhuislift

 • Je bespaart een hoop tijd
 • Een verhuislift huur je inclusief professionele verhuizers
 • In het weekend beschikbaar zonder meerprijs
 • Een verhuislift op maat voor elke klus
 • Onze verhuisliften zijn snel inzetbaar dus ook voor spoedverhuizingen
 • De verhuislift neemt een hoop gesjouw voor je uit handen

Waar moet ik rekening mee houden bij het huren van een verhuislift?

Bij het huren van een verhuislift zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. De lift kan maximaal 10 meter van het pand geplaatst worden. Een ander belangrijk onderdeel van de voorbereiding is het opmeten van de verhuisspullen of deze wel door de ramen heen passen van het nieuwe adres. Ook kan de lift niet geplaatst worden op een zachte ondergrond zoals gras of zand. Tot slot heeft de verhuislift een hefvermogen van 400kg waardoor er geen zwaardere objecten getild kunnen worden.

In welke regio’s kan ik een verhuislift huren?

Onze verhuisliften zijn door de hele Randstad en ver daarbuiten te huur. Wij zijn als verhuisbedrijf landelijk inzetbaar en je kunt onze verhuisliften huren in de volgende steden:

Veelgestelde vragen over een verhuislift

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Mag ik zelf ook een verhuislift gebruiken? 2021-12-22T06:04:29+02:00

De verzekering staat dit niet toe. Een verhuislift is een apparaat wat door een speciaal opgeleid persoon wordt bediend. Zo kunnen wij onze veiligheid en dat van de anderen tijdens de verhuizing optimaal waarborgen.

Wat is het draagvermogen van een verhuislift? 2022-07-27T07:33:45+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken hebben allen een draagvermogen van maximaal 400 kilo.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.Vraag een offerte aan bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Ben je benieuwd wat de verhuistarieven zijn voor het huren van een verhuislift en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We komen ook graag bij je langs thuis of op kantoor om alles te bespreken. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.