Verhuisbedrijf Eindhoven 2023-10-12T04:40:04+02:00

Verhuisbedrijf Eindhoven

Verhuisbedrijf Eindhoven

Als verhuisbedrijf in Eindhoven helpen we graag bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Met een team van gedreven verhuizers en het meest effectieve verhuismateriaal, zorgen we voor de meest professionele aanpak. Bovendien wordt dit alles gedaan tegen een goed betaalbaar tarief.

Wil je jouw verhuizing uitbesteden? Ga je verhuizen naar Eindhoven, uit Eindhoven of binnen Eindhoven? Dan is Snelle Jongens er om jou te helpen. Vraag alvast een offerte aan met de knop hieronder zodat je een overzicht van de kosten krijgt.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Je schakelt Snelle Jongens in voor:

 • Een kleine of grote verhuizing
 • Het huren van een verhuislift binnen Eindhoven
 • Spoedverhuizingen
 • Meubel en inboedel transport
 • Transport van witgoed
 • Ontruimingen
 • Het in- en uitpakken van verhuisdozen
 • Zakelijke en particuliere verhuizingen
 • Buiten Eindhoven zijn we ook actief in: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Tilburg en Breda

Een professioneel verhuisbedrijf uit Eindhoven

We doen ons uiterste best om voor een lage prijs een hoge kwaliteit te geven. Hiernaast weet je met Snelle Jongens ook dat de verhuizing binnen korte tijd plaatsvindt. Hierdoor ben je, voordat je het beseft, alweer bezig met het inrichten van jouw nieuwe woonomgeving. Als verhuisbedrijf in Eindhoven nemen we alle zorg van het verhuizen van de inboedel weg.

Waarom kiezen voor de verhuisservice van ons?

Omdat je bij Snelle Jongens kiest voor een professionele verhuizing van hoge kwaliteit en lage kosten. Ook zorgen we, door onze snelle verhuisdienst, dat je al snel in jouw nieuwe pand kunt.

Maar hoe doen we dit? Doordat we effectief te werk gaan, zorgen we dat we meer verhuizingen kunnen doen in minder tijd. Dit betekent voor ons dat we op meerdere vlakken kosten kunnen besparen. Deze lijn zet zich voort in de tarieven die we vragen.

We onderscheiden ons van andere verhuisbedrijven met de volgende drie speerpunten:

1. Snelle verhuizing in Eindhoven en omgeving

Vraag jij je af waarom we Snelle Jongens heten? Dit is simpelweg vanwege onze snelle verhuisservice. Als verhuisbedrijf in Eindhoven kunnen we binnen afzienbare tijd jouw verhuizing inplannen. Bovendien kan een verhuizing veel stress, tijd en moeite kosten wanneer je dit zelf doet. Doordat Snelle Jongens gaat voor een efficiënte werkomgeving, zorgen we ervoor dat dit niet meer het geval is. We nemen daarom graag jouw inboedel uit handen, vervolgens kun je met een gerust hart verhuizen.

2. Kwalitatieve verhuizing

Jouw meubels en inboedel wordt bij Snelle Jongens altijd goed beschermd. Dit komt doordat we enkel de beste verhuismaterialen gebruiken. Ook hebben we onze verhuiswagen ingericht zodat de binnenkant volledig voorzien is van een beschermlaag. Naast dit alles maken onze verhuizers gebruik van een verhuislift. Op deze manier weten we jouw inboedel zonder schade te verkassen. Bovendien zijn onze verhuizers allemaal getraind, ervaren en opgeleid voor dit vak

3. Goedkoop verhuizen in Eindhoven

Natuurlijk wil je dat een verhuizing niet alleen snel en kwalitatief is. Het moet daarnaast ook betaalbaar blijven. Gelukkig heeft Verhuisbedrijf Snelle Jongens uit Eindhoven de tarieven laag gehouden. Hierdoor hoeft het uitbesteden van de verhuizing niet voor hoge kosten te zorgen. Voor iedereen, elk budget en elke wens komen we met een passen voorstel. Al benieuwd naar de kosten? Ga dan snel naar de tarieven.

Waar in Eindhoven is Snelle Jongens actief?

Als verhuisbedrijf zijn we in heel Eindhoven en omstreken aan het werk. Regelmatig vind je ons in het centrum, de drukke gedeeltes, maar ook in de rustige buitenwijken. Zie je jouw wijk hieronder al staan?

 • Centrum
 • Stratum
 • Tongelre
 • Woensel-Zuid
 • Woensel-Noord
 • Strijp
 • Gestel

Bereid een verhuizing in Eindhoven altijd voor

De reden hiervoor is dat je dan niet voor grote verrassingen komt te staan. Bovendien willen we jou van goede dienst zijn en de voorbereiding is hier een belangrijk onderdeel in. Als verhuisbedrijf in Eindhoven helpen we je graag een handje. Daarom hebben we vooraf een uitgebreid gesprek waarin we alle punten ter voorbereiding opnoemen. Dankzij de uitgebreide ervaring van ons team weten we goed hoe we elke situatie en verhuizing moeten aanpakken.

Toch zien we dat vaak dezelfde wensen naar boven komen. Zo krijgen we meestal te horen dat er geen schade aan de meubels moet komen. Een andere belangrijke is het nakomen van de gemaakte afspraken. We werken met grote passie aan deze wensen. Alleen, jouw goede voorbereiding helpt ons hierbij. Geef daarom tijdens de offerteaanvraag goed door wat je van ons verwacht. Daardoor heb je niet alleen ons, maar ook jezelf met een voorspoedige verhuizing.

Verhuisservice in Eindhoven

Naast de gebruikelijke verhuizingen, doen we regelmatig aan meer gespecialiseerde diensten. Hierbij kun je denken aan een spoedverhuizing, het verplaatsen van grote meubelstukken, bedrijfsverhuizingen of het ontruimen van een compleet pand. Ben je op zoek naar een ongebruikelijke verhuizing? Zoek je een specialist? Neem dan contact op met ons team zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Veelgestelde vragen

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-01T05:33:36+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-05-01T05:33:11+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-07-01T07:47:55+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-07-01T07:47:13+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat kost een verhuizing in Eindhoven? 2023-05-04T15:23:22+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op onze website vraag je zonder verplichtingen een offerte op maat aan. Een verhuizing blijft maatwerk, dus alleen met een offerte weet je precies de mogelijkheden en de daar bijbehorende prijzen. Op het formulier vragen we bijvoorbeeld wanneer je ons nodig hebt en of er bijzonderheden zijn. Het maakt niet uit of je in een rijtjeswoning, een flat of een vrijstaand huis woont. In alle gevallen nemen we het verhuiswerk met plezier voor onze rekening. Vraag hieronder dus vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?