Verhuisbedrijf Amstelveen 2023-10-12T04:34:05+02:00

Verhuisbedrijf Amstelveen

Verhuisbedrijf Alkmaar

Verhuis je binnenkort naar Amstelveen en weet je niet hoe je aan de verhuizing moet beginnen? Dan is Verhuisbedrijf Snelle Jongens de aangewezen partner. Onze professionele verhuizers hebben namelijk jarenlange ervaring en regelen de verhuizing van A tot Z voor je. Tijdens het verhuizen maken ze enkel gebruik van vakkundig verhuismateriaal en ze leveren de nieuwe woning snel en netjes op. Twijfel dan ook niet langer en vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Wat kan een verhuisbedrijf voor jou betekenen?

Dankzij de centrale ligging, het aantrekkelijke bedrijfsleven en de leuke sfeer is Amstelveen erg populair. Dagelijks nemen heel wat gezinnen hun intrek in deze prachtige stad. Bij een verhuizing naar Amstelveen komt er echter heel wat kijken. Je hele inboedel en al je meubels moeten op een veilige manier naar de nieuwe woning gebracht worden en ook administratief valt er ontzettend veel te regelen. Omdat je met zo veel zaken rekening moet houden, is het voor veel families erg moeilijk om de verhuisklus te organiseren. Een verhuisbedrijf in Amstelveen biedt in dit geval de oplossing. Een professioneel bedrijf neemt de verhuizing namelijk van begin tot einde over, zodat jij je enkel nog zorgen hoeft te maken over het papierwerk en over de inrichting van je nieuwe huis.

Voor alle verhuizingen kan je bij Snelle Jongens terecht

Geen enkel verhuisbedrijf in Amstelveen heeft een breder en gevarieerder dienstenpakket dan Verhuisbedrijf Snelle Jongens. Bij ons kan je namelijk terecht voor alle soorten verhuizingen en verschillende gespecialiseerde diensten:

Ben je op zoek naar hulp bij een andere soort verhuizing of heb je speciale wensen? Bij Snelle Jongens kan je ook voor verhuizingen op maat terecht. Neem even contact met ons op en geef ons alle details door. We zoeken vervolgens naar een gepaste oplossing en sturen je meteen een gepersonaliseerde offerte toe!

Bereid een verhuizing naar Amstelveen goed voor

Vlot verhuizen is een kunst. Om alles georganiseerd te laten verlopen, beginnen we elke verhuisklus met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit verkennend gesprek geef je aan waar je exact naar op zoek bent en wat jouw verwachtingen zijn. We passen onze aanpak vervolgens aan jouw wensen aan en we stellen een duidelijke planning op. Op deze manier weet je meteen waar je aan toe bent. Tijdens het verhuizen communiceren we bovendien steeds open en bespreken we elke aanpassing in het schema eerst met jou. Geef ons alle informatie wel tijdig door. Zo vermijden we vertragingen en kunnen we op eventuele problemen anticiperen.

De unieke aanpak van Snelle Jongens

In een grote stad zoals Amstelveen zijn er natuurlijk ontzettend veel verhuisbedrijven terug te vinden. Bij Snelle Jongens hebben we onze service aan de behoeftes van de klant aangepast. We werken steeds erg snel en we bieden onze professionele verhuisservice aan een zeer lage prijs aan. Bovendien bestaat ons team enkel uit professionele verhuizers die steeds uitstekend werk leveren. Tijdens het verhuizen staat de veiligheid van je spullen centraal en gebruiken we beschermend verhuismateriaal van de allerbeste kwaliteit. Dankzij deze bijzonder efficiënte dienstverlening hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd in Amstelveen en behoren we tot de beste verhuisbedrijven van de regio.

Met Verhuisbedrijf Snelle Jongens verhuis je snel in Amstelveen

De meeste mensen kijken op tegen een verhuizing. Het is namelijk een erg stressvolle periode die voor heel wat chaos zorgt. Een verhuisklus is dan ook een taak waar je het liefst zo snel mogelijk van af bent. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens zorgen we daarom voor een uitzonderlijk snelle service. We werken steeds erg georganiseerd en we verliezen het overzicht nooit. Bovendien zorgen we er niet alleen voor dat je spullen snel en onbeschadigd naar de nieuwe woning gebracht worden, maar laten we het oude huis ook schoon en netjes achter.

Goedkoop verhuizen in Amstelveen doe je met Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Eén van onze sterkste punten zijn onze prijzen. Omdat we zo snel en efficiënt werken, kunnen we de kosten voortdurend drukken. We bieden onze diensten aan scherpe tarieven aan en de verhuizers werken zo weinig mogelijk uren. Bovendien houden we rekening met het beschikbare budget. We bespreken je persoonlijke situatie uitvoerig en zoeken naar een oplossing die financieel mogelijk is. Verhuisbedrijf Snelle Jongens stelt zich steeds flexibel op, zodat je zorgeloos met onze hulp kan verhuizen.

Kwaliteit staat centraal bij Snelle Jongens

Onze klanten zijn steeds weer onder de indruk van de hoge kwaliteit van ons werk. Dit komt voor een groot deel door ons modern en professioneel verhuismateriaal. Zo plaatsen we al je spullen in stevige inpakdozen en beschermen we waardevolle zaken met speciale verhuisdoeken. Verder hebben we ook zeer ruime verhuiswagens. De binnenkant van de verhuiswagens is bovendien uitgerust met een zachte beschermende laag, zodat je meubels onbeschadigd op de eindbestemming aankomen.

Tenslotte schakelen we geavanceerde verhuisliften in om meubels en zware objecten naar een hogere verdieping te verhuizen. Zo vermijden we dat je inboedel via een smalle trappengang naar boven gedragen moet worden en kunnen onze verhuizers ook geen blessures oplopen.

Een gemotiveerd team van verhuizers

Het succes van Verhuisbedrijf Snelle Jongens is voornamelijk te danken aan ons uiterst professioneel en enthousiast team. We werken namelijk enkel met ervaren verhuizers die weten hoe ze een verhuisklus vlot kunnen laten verlopen. Ze zijn uiterst gemotiveerd en gaan geen uitdaging uit de weg. Bovendien hebben alle medewerkers een vakkundige opleiding gevolgd. Ze weten als geen ander hoe ze met waardevolle spullen moeten omgaan en ze doen er alles aan om steeds zo efficiënt mogelijk te werken. Het is dan ook dankzij dit team dat we een uitstekende reputatie in Amstelveen hebben opgebouwd.

Snelle Jongens is werkzaam in heel Amstelveen en omgeving

Verhuisbedrijf Snelle Jongens kent de hele omgeving van Amstelveen door en door. Je kan ons zowel in het centrum als in de wijken rond de stad inschakelen. In de volgende buurten hebben onlangs nog werk verricht:

 • Randwijck
 • Patrimonium
 • Elsrijk-West
 • Elsrijk-Oost
 • Stadshart
 • Uilenstede en Kronenburg
 • Kostverloren
 • Bankras
 • Buitengebied-Noord
 • Oude Dorp en Bovenkerk-Dorp
 • Keizer Karelpark-Oost
 • Groenelaan
 • Waardhuizen
 • Middenhoven
 • Bovenkerk en Legmeer
 • Westwijk-Oost
 • Buitengebied-Zuid
 • Amsterdamse Bos

Besteed een deel van de verhuizing uit

Ook als je je verhuizing zelf wilt regelen, kunnen de diensten van Verhuisbedrijf Snelle Jongens van pas komen. Je kan er namelijk voor kiezen om een deel van de verhuizing aan ons uit te besteden. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van onze transportmiddelen om je meubels te vervoeren. Zeker in grote steden wordt er vaak gekozen voor deze optie. Het is niet eenvoudig om zware en grote objecten door smalle straatjes of nauwe trappengangen te krijgen. In dit geval kan je beroep doen op onze verhuiswagens en onze verhuisliften. Bovendien wordt elk voertuig bestuurd door één van onze medewerkers en krijg je er vast wel wat handige verhuistips bovenop.

Het verhuizen van grote en zware objecten

Ook als je verkiest om je verhuizing zelf te regelen, kunnen de diensten van Verhuisbedrijf Snelle Jongens van pas komen. Het verhuizen van grote en zware meubels levert bijvoorbeeld vaak problemen op, zeker als ze naar een hogere verdieping moeten. In dit geval kan je gebruik maken van onze verhuisliften. De liften zorgen ervoor dat alle zware probleemloos uit de oude woning gehaald worden en dat ze veilig naar boven getild worden. Bovendien worden de liften door onze verhuizers bediend en steken onze medewerkers dan ook graag een handje toe!

Veelgestelde vragen

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-29T06:36:47+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Amstelveen? 2023-05-04T15:17:20+02:00

De kosten voor een verhuizing in Amstelveen is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor je verhuizing van of naar Amstelveen

Ga je verhuizen van, naar of binnen Amstelveen en heb je vragen over onze verhuisdiensten? Neem dan telefonisch of per email contact op met ons. We leggen je de verschillende mogelijkheden nauwkeurig uit en we besprken graag met je hoe we je exact kunnen helpen. Vervolgens stellen we meteen gratis een vrijblijvende prijsindicatie op. We zorgen ervoor dat de offerte op jouw persoonlijke situatie is afgestemd en dat we aan al jouw wensen voldoen!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?