Spoedverhuizing 2022-01-04T08:52:42+02:00

Spoedverhuizing

Verhuisbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel

Ga je met spoed verhuizen en ben je op zoek naar een verhuisbedrijf die je direct kan helpen? Wij nemen graag je zorgen uit handen. Neem contact op met één van onze medewerkers om de beschikbaarheid te overleggen. Moet je om wat voor reden dan ook vandaag nog verhuizen? Dan adviseren wij om telefonisch contact met ons op te nemen.  Wij maken telefonisch een prijsafspraak en zorgen dat we vandaag nog kunnen beginnen.

Specialist in spoedverhuizingen

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens weten we als geen ander dat het kan voorkomen dat je met spoed moet verhuizen. Met al meer dan 10 jaar ervaring in spoedverhuizingen kunnen wij ons specialist noemen op dit gebied. Het is een spannende situatie maar met de juiste begeleiding zorgen wij dat de verhuizing soepel verloopt.

Het op het laatste moment doorgeven van een spoedverhuizing is bij ons geen probleem. Of het nu om een woningontruiming, een seniorenverhuizing of een bedrijfsverhuizing gaat. Door onze flexibiliteit is er altijd wel ruimte om een spoedverhuizing op korte termijn in te plannen. Dat maakt ook dat Verhuisbedrijf Snelle Jongens één van de beste verhuisbedrijven in de regio is.

Voor spoedverhuizingen staat Verhuisbedrijf Snelle Jongens dus voor je klaar. Je kunt zelf kiezen van welke diensten je gebruik wilt maken. Dit doe je door het zo volledig invullen van het offerteformulier. Aan de hand van dit offerteformulier kunnen wij een op maat gemaakte offerte voor je samenstellen. Verder kunnen we naast het vervoer je ook voorzien van:

  • Woningontruiming
  • Het in- en uitpakken van de dozen
  • Montage van meubilair


Waarom een spoedverhuizing?

De reden voor een spoedverhuizing kan uiteenlopende oorzaken hebben. Je krijgt de sleutel van je nieuwe woning eerder dan verwacht waardoor je met spoed een verhuisbedrijf nodig hebt. Of door het plotseling overlijden van je partner heb je besloten om elders te gaan wonen. Bij het begin van de verhuizing realiseer je je wat een grote onderneming een verhuizing is. Geeft deze naderende zorgen je te veel zorgen en overzie je de verhuizing zelf niet meer? Schakel voor een spoedverhuizing dan Verhuisbedrijf Snelle Jongens in.

Voor- en nadelen van een spoedverhuizing

Aan een spoedverhuizing zitten verschillende voor- en nadelen. Het grote voordeel van een spoedverhuizing is dat je in zeer korte tijd verhuisd bent naar je nieuwe woning of bedrijfspand. Je kunt spoedig de draad weer oppakken in je nieuwe woning en je beschikt weer snel over je spullen. In overleg kunnen wij het in elkaar zetten van de meubels voor je uit handen nemen. Zo voel jij je weer snel thuis in je nieuwe woning.

Helaas kent een spoedverhuizing ook een aantal nadelen. Doordat je met spoed gaat verhuizen heb je weinig tijd om je voor te bereiden op de verhuizing die komen gaat. Door de korte voorbereidingstijd kan het zijn dat je wat minder nauwkeurig te werk gaat tijdens het inpakken van de inboedel. Daarom is het juist zo verstandig om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen bij een spoedverhuizing. Een verhuisbedrijf die gestructureerd te werk gaat, zelfs wanneer de spoed hoog is, zodat de verhuizing vlekkeloos verloopt.

Veel gestelde vragen

De prijzen zijn niet anders dan bij een normale verhuizing. Vul het offerteformulier zo nauwkeurig mogelijk in. Aan de hand van de ingevulde gegevens zullen wij een op maat gemaakte offerte voor je opmaken.

Nee hoor. Wij komen graag bij je langs en leveren altijd een offerte die je ook schriftelijk bevestigd krijgt. Je kunt op een later moment pas bevestigen of je van de offerte gebruik maakt ja of nee en pas dan hebben wij een overeenkomst.

Dit is afhankelijk van de huidige bezetting. Hebben we ruimte in onze planning dan kan de verhuizing op zeer korte termijn gerealiseerd worden.

Wij kunnen ook schoonmaak en herstelwerkzaamheden verzorgen. Tevens kunnen wij kleine verhuizingen (bijvoorbeeld naar een zorginstelling) in combinatie met een ontruiming op ons nemen.

Tegen een meerprijs kunnen wij de inboedel in je nieuwe woning weer monteren en installeren. Zo kun jij je ergens anders op richten en voel jij je snel weer thuis in je nieuwe woning.

Offerte aanvragen voor een spoedverhuizing

Ben je benieuwd wat de verhuistarieven zijn voor een spoedverhuizing zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We komen ook graag bij je langs thuis of op kantoor om alles te bespreken. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.