Seniorenverhuizing 2022-01-04T08:36:17+02:00

Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel

Wanneer uw leeftijd toeneemt kan het fijn zijn om kleiner te wonen. Uw grotere woning inruilen voor een kleinere en gelijkvloerse seniorenwoning. Dit is een keuze die veel senioren maken.

Een seniorenverhuizing is niet heel anders dan een normale verhuizing. Toch zijn er een aantal verschillen waar wij als verhuisbedrijf rekening mee moeten houden.  Daarom hebben wij ons de laatste jaren onder andere gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Lees verder over onze mogelijkheden van een seniorenverhuizing. Wilt u contact met ons opnemen voor een seniorenverhuizing? Laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier.

  • Snelle verhuizing, vaak al binnen een dag
  • Veel ervaring met het verhuizen van senioren
  • Verhuizen zonder schade aan uw spullen
  • Professioneel verhuismaterialen

Een seniorenverhuizing zonder stress

Verhuizen is vaak een hectische en stressvolle periode. Senioren zijn vaak meer gehecht aan hun spullen en interieur dan jongere mensen.  Daarom gaan wij extra voorzichtig met uw spullen om zodat we schade voorkomen. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens kunt u uw verhuizing helemaal of gedeeltelijk uit handen geven. Zo kunt u ervoor kiezen om zelf uw spullen in te pakken. Uiteraard kunnen wij u voorzien van advies hoe u het best uw spullen kunt inpakken.

Neemt u al uw inboedel mee?

Het gedeelte van de bezittingen die u niet meeneemt, kan worden verkocht, naar de kringloop worden gebracht of wordt eventueel weggegooid. Mocht u kinderen hebben dan kan het ook aan hen gegeven worden.  Het kan ook zo zijn dat de inboedel nog geen bestemming heeft en daarom tijdelijk opgeslagen wordt.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk op te slaan voor bepaalde tijd. Zo kunt u alsnog een juiste bestemming vinden voor de inboedel die niet mee verhuisd naar uw nieuwe woning.

Opslag van uw inboedel

Ook bij woningontruiming heeft u de mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk of voor onbepaalde tijd op te slaan. Zo kunt u alsnog een juiste bestemming vinden voor de inboedel die niet mee verhuisd naar uw nieuwe woning.

Wat zijn de kosten van een seniorenverhuizing?

Bent u op zoek naar een seniorenverhuizing en wilt u graag de kosten hiervan weten? De kosten hangen af van vele factoren waardoor wij geen standaard prijzen hanteren. Iedere verhuizing is anders. Wat is de afstand tussen uw oude en nieuwe woning? Naar welke etage wordt er verhuisd? Al deze factoren zijn afhankelijk van de kosten van een seniorenverhuizing.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in en wij sturen u dezelfde dag nog een offerte op maat. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze verhuizers staan u graat te woord.