Verhuisbedrijf Alkmaar 2023-10-12T04:32:03+02:00

Verhuisbedrijf Alkmaar

Verhuisbedrijf Alkmaar

Wil je een verhuizing uitbesteden in Alkmaar? Dan heeft Snelle Jongens wat je zoekt. We helpen je graag met een professionele verhuizing dat aansluit op jouw wensen. Deze professionele verhuizing doen we enkel met de beste verhuizers, verpakkingsmaterialen en tegen een laag tarief. Wil je binnen Almaar, uit Alkmaar of naar Alkmaar verhuizen? Verhuisbedrijf Alkmaar Snelle Jongens is dan jouw oplossing. Wil je meer informatie ontvangen over de werkwijze en prijzen? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is er voor:

Je kunt ons inschakelen voor verschillende diensten zoals:

Professionele verhuisservice in Alkmaar

Als verhuisbedrijf in Alkmaar streven we naar een hoge kwaliteit van verhuizen. Bovendien doen we ons best om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Daarnaast kun je verwachten dat we de verhuizing zo snel mogelijk gereed maken voor jou. Hierdoor heb je al snel de mogelijkheid om jouw nieuwe woning of pand in te richten. Door het verhuizen uit te besteden aan Snelle Jongens, wordt alle zorg over jouw inboedel uit handen genomen.

Waarom de verhuisdiensten van Snelle Jongens?

Je kiest voor Snelle Jongens omdat we staan voor een goedkoop tarief, een hoge kwaliteit en een snelle verhuizing. Vooral dat laatste, een snelle verhuizing, is één van onze kenmerken. Het is niet voor niets dat we de naam Snelle Jongens hebben. Bovendien, dit snel werken, komt doordat we gaan voor effectiviteit en kwaliteit. Hierdoor weten we de kosten van een verhuizing zo laag mogelijk te houden. Uiteindelijk is dit natuurlijk terug te zien in jouw portemonnee. Door onze drie speerpunten te gebruiken weten we ons te onderscheiden van andere verhuisbedrijven.

De drie speerpunten waardoor je voor Snelle Jongens Almaar kiest zijn:

1. Snelheid van verhuizen in Alkmaar

Omdat we in Alkmaar gevestigd zitten, weten we hier snel een verhuizing te regelen. We kiezen de meest effectieve aanpak, werken efficiënt en communiceren goed met onze klanten. Door deze combinatie zijn we in staat om de verhuizing op korte termijn te doen. Het grote voordeel hiervan is dat je al snel kunt denken aan het inrichten van jouw nieuwe woning. Verhuizen kan veel tijd en energie opslokken, als verhuisservice in Alkmaar nemen we dit graag van jou weg.

2. Verhuizing van hoge kwaliteit

Weet je al dat de verhuizers van Snelle Jongens getraind, opgeleid en ervaren zijn? Hierdoor hebben ze bijna elke situatie wel meegemaakt. Ze weten goed hoe jouw spullen behandeld moeten worden, gaan er zorgvuldig mee om en zorgen dat jouw inboedel geen schade oploopt. Natuurlijk worden onze verhuizers een handje geholpen. Dit komt doordat ze een grote verhuiswagen met een beschermende binnenkant hebben. Ook krijgen onze verhuizers een sterke verhuislift en kwalitatief verpakkingsmateriaal mee. Zo zorgt Snelle Jongens Alkmaar dat jouw inboedel zonder schade op jouw nieuwe locatie aankomt.

3. Goedkoop verhuizen in Alkmaar

Wij vinden het als verhuisbedrijf in Alkmaar belangrijk dat je goedkoop kunt verhuizen. Daarom kiezen we voor een efficiënte werkomgeving zodat onze verhuizers meerdere verhuizingen kunnen doen. Dit is ook te zien in onze tarieven. Doordat we in staat zijn meer te doen, hebben we de prijzen lager gemaakt. Voor ieder budget, ieder wens en iedere verhuizing hebben we een passend voorstel. Bekijk alvast de pagina met tarieven om te zien hoe veel jouw verhuizing kost.

Verhuizer in Almaar en omstreken

Als verhuisbedrijf zijn we door heel Alkmaar actief. Echter, je vindt ons ook in de omstreken van Alkmaar. Omdat we een pand in Alkmaar hebben, zijn we door de hele stad bekend. Onze verhuizers kennen het centrum, de omgeving en alle wijken. Zo helpen we vaak met de verhuizing in:

  • Zuid
  • Oudorp
  • Overdie
  • West
  • Huiswaard-Zuid
  • Huiswaard-Noord
  • Daalmeer en Koedijk
  • Binnenstad

Verschillende verhuisdiensten

Vaak schakelt men ons in voor een particuliere of zakelijke verhuizing. Maar, dit is niet het enige dat we als verhuisbedrijf doen. Zo kun je ook taken als verkassen van een onderneming, het ontruimen van een huis of het verkassen van een zorginstelling bij ons uitbesteden.

Bovendien hebben de inwoners van Alkmaar regelmatig de vraag of de verhuizing nog sneller kan plaatsvinden. Speciaal voor deze wens hebben we de spoedverhuizing bedacht. Een oplossing om binnen de kortste tijd jouw inboedel op een andere locatie te krijgen. Neem gerust een keer contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Lastige objecten

Ben je van plan zelf de verhuizing te doen? Alleen, probeer je nog te bedenken hoe je de moeilijk verplaatsbare meubelstukken versleept? Op dit soort momenten wordt Snelle Jongens ingeschakeld voor een gedeeltelijke verhuizing. Je kunt ons eenvoudig inschakelen om grote, zware objecten te verhuizen. Doordat we dit uit handen nemen, hoef jij je geen zorgen te maken om de grote inboedel.

De voorbereiding van een verhuizing in Alkmaar

We willen je zo goed mogelijk ondersteunen wanneer je een verhuizing hebt uitbesteedt. Alleen, het is van groot belang dat we de verhuizing samen voorbereiden. Als verhuisbedrijf in Alkmaar nodigen we je daarom uit voor een voorbereidingsgesprek. Hierin gaan we het onder andere hebben over wat je vooraf kunt doen, wat je van ons mag verwachten en hoe we de dag gaan indelen. Doordat we dit vaak doen weten we als geen ander hoe belangrijk dit is.

Daarnaast merken we dat de inwoners van Alkmaar allemaal dezelfde wens hebben. Het verhuizen volgens afspraak én zonder schade van de meubels en inboedel. Wij als verhuisbedrijf Snelle Jongens werken met alle liefde mee aan deze wens. Om deze wens in vervulling te laten gaan kun je ons helpen. Wanneer je een offerte aanvraagt, vul dan zoveel mogelijk relevante informatie in. Met deze informatie kunnen wij ons als verhuisbedrijf ook beter voorbereiden. Daardoor hebben wij, maar bovenal jij, meer profijt tijdens de verhuizing.

Veelgestelde vragen

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Mag ik zelf ook een verhuislift gebruiken? 2021-12-22T06:04:29+02:00

De verzekering staat dit niet toe. Een verhuislift is een apparaat wat door een speciaal opgeleid persoon wordt bediend. Zo kunnen wij onze veiligheid en dat van de anderen tijdens de verhuizing optimaal waarborgen.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-05-29T06:37:43+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-29T06:36:47+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat kost een verhuizing in Alkmaar? 2023-05-04T15:23:11+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op onze website vraag je zonder verplichtingen een vrijblijvende offerte op maat aan. Op het formulier vragen we wanneer je ons nodig hebt en of er bijzonderheden zijn. Hiermee kunnen we de offerte correct opstellen. Het maakt niet uit of je in een rijtjeswoning, een flat of een vrijstaand huis woont. In alle gevallen nemen we het verhuiswerk met plezier voor onze rekening. Vraag hieronder dus vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?