Verhuisbedrijf Zaandam 2023-10-12T05:00:03+02:00

Verhuisbedrijf Zaandam

Verhuisbedrijf Alkmaar

Snel en goedkoop verhuizen in Zaandam? Met de verhuisservice van Snelle Jongens is dit perfect mogelijk. Wij zijn namelijk een ervaren verhuisbedrijf in Zaandam dat meerdere verhuizingen per week uitvoert. Onze enthousiaste verhuizers werken steeds erg efficiënt en leveren steeds uitstekend werk. Bovendien zijn ook verhuizingen op maat mogelijk en stemmen we onze werkwijze volledig op jouw wensen af!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Wat kan Verhuisbedrijf Snelle Jongens voor jou betekenen?

Een verhuizing is een stressvolle periode. Er komt ontzettend veel op je af en er moeten heel wat praktische zaken geregeld worden. Door een verhuisbedrijf in te schakelen, bespaar je heel wat tijd en energie. Verhuisbedrijf Snelle Jongens werkt met erkende verhuizers die weten hoe ze een verhuizing moeten aanpakken. We zorgen niet alleen voor een veilig transport van jouw bezittingen, we helpen ook bij de organisatie van de verhuizing en bij het demonteren van grote meubels. Terwijl wij het zware werk van je overnemen, kan jij de administratie afwerken of kan je alvast nadenken over de inrichting van de nieuwe woning.

Professioneel opgeleide verhuizers in Zaandam

Verhuisbedrijf Snelle Jongens werkt met een zorgvuldig samengesteld team van professionele medewerkers. Onze verhuizers hebben een uitgebreide opleiding achter de rug en weten dan ook waarmee ze bezig zijn. Ze beschikken over jarenlange ervaring en hanteren een erg efficiënte werkwijze. Ze weten hoe ze met kostbare bezittingen om moeten gaan en zorgen ervoor dat je hele inboedel steeds zorgvuldig behandeld wordt. Bovendien zijn al onze medewerkers flexibel. Ze werken, indien nodig, ‘s avonds en in het weekend gewoon door, zodat de werkzaamheden op geen enkel moment vertraging oplopen.

Een verhuisbedrijf in Zaandam en omgeving

Zaandam is een prachtige stad met een uitstekende ligging. We hebben ondertussen al heel wat werk verricht in deze mooie omgeving en we zijn dan ook zowel met de stadskern als met de buitenwijken bekend. In de volgende buurten hebben we onlangs nog verhuizingen gerealiseerd:

 • Zaandam Zuid
 • Poelenburg
 • Peldersveld en Hoornseveld
 • Rosmolenwijk
 • Kogerveldwijk
 • Zaandam Noord
 • Oude Haven
 • Zaandam West
 • Nieuw West
 • Oud Koog aan de Zaan
 • Westerkoog
 • Oud Zaandijk
 • Rooswijk
 • Wormerveer
 • Krommenie-Oost
 • Krommenie-West
 • Assendelft-Zuid
 • Assendelft-Noord
 • Westzaan

Wat zijn de kwaliteiten van Snelle Jongens?

Kwaliteit en klanttevredenheid staan centraal bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens. We zorgen dan ook steeds voor een snelle en goedkope verhuisservice, zonder aan kwaliteit in te leveren. De afgelopen jaren hebben we een zeer efficiënte werkwijze ontwikkeld. We bereiden elke verhuizing grondig voor en stellen steeds een duidelijke planning op. Bovendien zorgen we voor een open communicatie. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en we proberen je zo goed mogelijk tegemoet te komen. Op deze manier zorgen we voor een vlotte verhuizing die steeds volgens de gemaakte afspraken verloopt.

Snelle verhuizer in Zaandam

Eén van onze belangrijkste speerpunten is onze snelle dienstverlening. Het is ontzettend vervelend als de ene helft van je spullen in de oude woning staat en de andere helft al in de nieuwe woning is aangekomen. We doen er alles aan om dit soort situaties te vermijden en we ronden elke klus dan ook zo snel mogelijk af. Bovendien leveren we de nieuwe woning netjes en georganiseerd op, zodat je je er meteen thuis voelt!

Verhuizingen van de beste kwaliteit

Verder zorgen we steeds voor verhuizingen van de beste kwaliteit. We maken daarom steeds gebruik van professioneel verhuismateriaal. Zo plaatsen we alle spullen bijvoorbeeld in stevige verhuisdozen en beschermen we ze extra met speciale verhuisdekens. Verder hebben we ook verscheidene verhuisliften om je bezittingen op een veilige manier naar een hogere verdieping te tillen. Tenslotte wordt je hele inboedel met zorg vervoerd in ruime verhuiswagens. De wagens zijn aan de binnenkant uitgerust met een beschermende laag en je spullen kunnen onderweg dan ook geen schade oplopen.

Goedkope verhuisservice in Zaandam

Hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt, combineren we deze uitstekende dienstverlening met lage prijzen. Dankzij onze efficiënte werkwijze drukken we de kosten voortdurend en kunnen we dan ook zeer scherpe tarieven hanteren. Bovendien willen we dat iedereen van onze diensten gebruik kan maken en zoeken we steeds een oplossing binnen het beschikbare budget. We bekijken uw persoonlijke situatie aandachtig en we stemmen onze offerte hier vervolgens dan ook op af.

De diensten van Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Snelle Jongens is een allround verhuisbedrijf. Bij ons kan je voor alle soorten verhuizingen terecht en we bieden verder ook tal van gespecialiseerde diensten aan:

Ben je op zoek naar een verhuizing die niet in de lijst staat? Neem dag gerust contact met ons op. Verhuisbedrijf Snelle Jongens biedt namelijk ook verhuizingen op maat aan. Bij ons staan jouw eisen voorop en zorgen wij ervoor dat de verhuizing volledig volgens jouw wensen verloopt.

Het verhuizen van grote en zware meubels

Als je je verhuizing liever zelf organiseert, kan het zijn dat je op een gegeven moment hindernissen tegenkomt. Het verhuizen van grote en zware meubels vormt bijvoorbeeld vaak een probleem. Zeker als je door smalle steegjes moet of als je naar een hogere etage verhuist, kan het moeilijk zijn om lastig objecten te vervoeren. Je hebt dan ook de mogelijkheid om een deel van de verhuizing aan ons uit te besteden. We beschikken namelijk over handige verhuisliften die alle zware spullen probleemloos verplaatsen. Bovendien wordt elke lift door één van onze professionele verhuizers bediend en steekt onze medewerker vast wel een handje toe tijdens het in- en uitladen van de lift!

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-07-01T07:47:55+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-07-01T07:47:33+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Zaandam? 2023-05-04T15:17:46+02:00

De kosten voor een verhuizing in Zaandam is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag nu een offerte aan voor een professionele verhuizing in Zaandam

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is ondertussen uitgegroeid tot hét verhuisbedrijf in Zaandam. Dankzij onze professionele service bent u namelijk zeker van een snelle, veilige en goedkope verhuizing! Twijfel dan ook niet langer en neem nu nog contact met ons op. Onze medewerkers bespreken graag de verschillende mogelijkheden met jou. Bovendien stellen we meteen gratis een vrijblijvende offerte op en zorgen we ervoor dat ons voorstel bij jouw persoonlijke situatie en het beschikbare budget past!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?