Woningontruiming 2023-11-28T12:30:44+02:00

Woningontruiming

Verhuisbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel

Wanneer iemand overlijdt of zijn huis gedwongen moet verlaten, is er in veel gevallen een woningontruiming nodig. De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimd worden. Na de ontruiming wordt de woning weer schoon opgeleverd.

Verhuisbedrijf Snelle Jongens ondersteunt families en bedrijven in dit proces. Je bepaalt eerst welke spullen je wilt houden en wanneer van toepassing, geef je ons de opdracht om de rest van de inboedel snel en professioneel voor je uit huis te halen. We kunnen de woning daarbij ook vakkundig schoonmaken en bijvoorbeeld de vloerbedekking volledig verwijderen.

Specialist in woningontruiming

Van een woning in een flat tot een groot bedrijfspand. Voor ons is geen enkele klus te gek. Wij kunnen namelijk elke woning of bedrijfspand op een professionele manier ontruimen. Iedereen die zijn of haar woning wil ontruimen kan gebruik maken van onze dienstverlening. Wil je meer informatie over onze service? Lees verder voor meer informatie en over onze werkwijze.

Een woningontruiming komt vaak voor bij de volgende situaties:

  • Een verhuizing
  • Faillissement
  • Overlijden
  • Bij een echtscheiding
  • Verkoop van een woning


Je woning bezemschoon opgeleverd na een ontruiming

Bij een woningontruiming heb je vaak al genoeg aan je hoofd. Je houdt je bezig met je nieuwe woning waardoor je geen tijd hebt om je oude woning te ontruimen of bezemschoon op te leveren. Daarom kun je Verhuisbedrijf Snelle Jongens inschakelen. Wij zorgen dat je oude achtergelaten spullen worden verwijderd uit de woning en dat deze bezemschoon wordt opgeleverd. Wel zo fijn dat jij je kunt richten op de toekomst, namelijk je nieuwe woning.

Woningontruiming met spoed?

Het is vaak erg vervelend wanneer een woning of bedrijfsruimte met spoed ontruimd moet worden. Deze situaties doen zich voornamelijk voor na het overlijden waarbij de woning gereed moet worden gemaakt voor de nieuwe bewoner. Denk hierbij aan een woning in een verzorgingstehuis. Ook dient bij een faillissement het bedrijfspand snel ontruimt te worden in de originele staat te worden opgeleverd. Wij van Verhuisbedrijf Snelle Jongens kunnen uw woning of bedrijfspand voorzien van een snelle en professionele woningontruiming met spoed. Wij zijn 7 dagen per week inzetbaar voor spoedklussen. Neem direct contact met ons op voor het inplannen van een spoedontruiming.

Veel gestelde vragen

Dat is situatie afhankelijk. Is er veel restboedel en is die onderhandelbaar, hoe groot is het huis, de staat van de woning, de ligging (portiek, lift, etc), vloerbedekking geplakt of niet, hoeveelheid restafval etc. Eigenlijk kunnen wij de prijs alleen maar echt bepalen door de woning te zien en de verschillende situaties met je te bekijken en te beoordelen. Deze, altijd vrijblijvende, offerte is gratis.

Nee hoor. Wij komen graag bij je langs en leveren altijd een offerte die je ook schriftelijk bevestigd krijgt. Je kunt op een later moment pas bevestigen of je van de offerte gebruik maakt ja of nee en pas dan hebben wij een overeenkomst.

In principe zullen wij dat altijd doen binnen de gewenste tijd die je voor ons beschikbaar hebt. Het is voor ons sowieso handig om een doorlooptijd van minimaal 2 weken te hebben, meer kan altijd en minder is onderhandelbaar.

Nee hoor. Wij worden ook benaderd door notarissen, zorgverleners en/of huismeesters van diverse instellingen. Voor ons maakt het geen verschil wie de opdrachtgever is. De dienst die wij verlenen blijft gelijk.

Wij kunnen ook schoonmaak en herstelwerkzaamheden verzorgen. Tevens kunnen wij kleine verhuizingen (bijvoorbeeld naar een zorginstelling) in combinatie met een ontruiming op ons nemen.

Indien een inboedel niet herbruikbaar is of bestemd voor een kringloop dan kunnen wij dat doen maar zullen er (extra) kosten aan verbonden zijn. Indien het een inboedel betreft die voor ons marktwaarde heeft kunnen we daar met jou (vrijblijvend) over in gesprek gaan.

Wij kunnen deze goederen ook bij jou afhalen. Mede afhankelijk van de locatie zullen daar bepaalde kosten aan verbonden zitten.

Offerte aanvragen voor een woningontruiming

Ben je benieuwd wat de verhuistarieven zijn voor het huren van een verhuislift en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We komen ook graag bij je langs thuis of op kantoor om alles te bespreken. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.