Verhuisbedrijf Utrecht 2023-10-12T04:56:31+02:00

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Snelle Jongens Utrecht ondersteunt je in een soepele verhuizing. Dit doen we door de inzet van professionele verhuizers. Daarnaast maken we gebruik van de beste verhuismaterialen. Dit alles doen we tegen een scherp tarief. Wil je naar-, binnen- of buiten Utrecht verhuizen? Wij als verhuisbedrijf in Utrecht staan klaar om je te ondersteunen. Wil je meer weten over de tarieven die we hanteren? Vraag dan een gratis offerte aan met onderstaande knop.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Diensten bij dé verhuisservice in Utrecht

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een gedreven verhuisbedrijf dat zich bezig houdt met zowel kleine- als grote verhuizingen. Wij streven er naar om jou van duidelijke informatie te verschaffen en je direct te laten weten waar je precies aan toe bent. Zo kunnen we nagenoeg altijd aan alle wensen voldoen.

Wij zijn een team van enthousiaste, actieve en flexibele verhuizers. Daarnaast werken we met mobiele liften en ander gespecialiseerd materieel om zo de verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te maken, denk aan een verhuislift. We lossen ook vaak zorgen van klanten op. Wij vinden het erg belangrijk om jouw handelingen snel, veilig en correct uit te voeren. Wanneer je kiest voor onze verhuisservice in Utrecht dan wordt je nooit teleurgesteld.

We hopen zo snel mogelijk van je te horen zodat we jouw verhuizing van A naar Z kunnen regelen! Je kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

Professionele verhuizer in Utrecht

We gaan naar voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast maken we de verhuizing op korte termijn mogelijk. Dit betekent voor jou dat je snel naar je nieuwe woning of bedrijf kunt. Wanneer je deze al hebt kun je alvast beginnen met de inrichting. Door Verhuisbedrijf Snelle Jongens word je volledig ontzorgd. Doordat we de volledige inboedel op ons nemen kun je focus houden op andere taken van de verhuizing.

Waarom kiezen voor onze verhuisservice?

Omdat je de beste kwaliteit wilt tegen een scherp tarief. Bovendien wil je snel intrekken in jouw nieuwe woning. Door de verhuisservice van Snelle Jongens Utrecht kan dit op korte termijn. De kosten worden geminimaliseerd door een efficiënte verhuizing. Hierdoor kun je goedkoop verhuizen in Utrecht. We onderscheiden ons met drie verschillende speerpunten. Hierdoor onderscheiden we ons als beste verhuisbedrijf in Utrecht.

Snelle verhuizing

Allereerst regelen we de verhuizing snel. Dit is ook de reden dat we Snelle Jongens heten. Wij zorgen voor de beste aanpak. Dit maakt we efficiënt werken waardoor jouw nieuwe woning zo snel mogelijk gereed is. Verhuizen is een hele opgave op zich. Als verhuisbedrijf in Utrecht nemen we de taak graag op ons. Hierdoor heb je geen zorgen meer die tijdens een verhuizing omhoog komen.

Kwalitatieve verhuizing

We gebruiken kwalitatief verhuismateriaal waardoor jouw inboedel beschermd is. Bovendien maken we gebruik van een verhuislift, ruime verhuiswagen en beschermende doeken. Daarnaast zijn onze medewerkers getraind tot professionele verhuizers.

Dit maakt dat we goed omgaan met jouw spullen. Waardevolle meubels en inboedel zijn daarom goed beschermd in een verhuizing.

Goedkope verhuizer in Utrecht

Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Utrecht biedt een goedkope verhuizing aan in Utrecht en omgeving. We zijn gespecialiseerd in de zakelijke- en particuliere verhuis markt. Daarnaast doen we een voorstel op maat. Allereerst maken we een afspraak voor een gesprek. Vervolgens luister we in dit gesprek goed naar de wensen en behoeften van jou. Door onze ervaringen maken we altijd een passend voorstel. Voor de tarieven verwijzen we je naar deze pagina: Tarieven.

Verhuisbedrijf in Utrecht en omgeving

Wij zijn werkzaam in heel Utrecht. Hieronder benoemen we alle wijken waar we verhuizingen hebben verricht:

  • Binnenstad
  • Oost
  • Leidsche Rijn
  • West
  • Overvecht
  • Zuid
  • Noordoost
  • Zuidwest
  • Noordwest
  • Vleuten-De Meern

De voorbereiding op een verhuizing in Utrecht

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als verhuisbedrijf in Utrecht geven we aan hoe je een verhuizing voorbereid. Daarom plannen we vooraf een gesprek zodat we dit samen doornemen. Dankzij onze ervaringen bieden we voor jou de best mogelijke voorbereiding aan. Hierdoor sta je niet voor verrassingen tijdens de verhuizing.

Iedereen heeft zijn of haar eigen behoeften tijdens een verhuizing. Maar welke wens is het meest belangrijk bij iedereen? Dat is een verhuizing zonder schade en volgens de gemaakte afspraak. Verhuisbedrijf Snelle Jongens regelt het zo dat dit ook gebeurt. Toch kunnen we jouw help hier goed gebruiken. Geef daarom vooraf alle informatie die wij nodig hebben. Daardoor zijn niet alleen wij, maar ook jij beter voorbereid voor de verhuizing.

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-01T05:32:40+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-05-29T06:37:43+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-29T06:36:47+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat kost een verhuizing in Utrecht? 2023-05-04T15:23:35+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op onze website vraag je zonder verplichtingen een offerte op maat aan. Een verhuizing blijft maatwerk, dus alleen met een offerte weet je precies de mogelijkheden en de daar bijbehorende prijzen. Op het formulier vragen we bijvoorbeeld wanneer je ons nodig hebt en of er bijzonderheden zijn. Het maakt niet uit of je in een rijtjeswoning, een flat of een vrijstaand huis woont. In alle gevallen nemen we het verhuiswerk met plezier voor onze rekening. Vraag hieronder dus vrijblijvend een offerte aan.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?