Over ons 2022-09-21T19:21:31+02:00

Over ons

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een gedreven verhuisbedrijf wat zich inzet voor de aanvrager. Ons doel is jou duidelijkheid te bieden en dat je gelijk weet waar je aan toe bent. Hier staat transparantie voorop en een brede klantenservice om je altijd te woord te kunnen staan.

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is opgericht om sleutelbegrippen eerlijkheid, betrokkenheid, kwaliteit, innovatie en oplossingsgericht te verankeren in de organisatie. Als 1 groot verhuisteam denken alle collega’s in het bedrijf samen mee om hoe te innoveren en zoveel mogelijk om op elkaar in te blijven spelen zodat wij de beste service kunnen leveren. Zowel voor de buiten- als voor de binnendienst.

Goedlachse collega’s mede door leuke uitjes die georganiseerd worden om de teambuilding hoog in vaandel te houden. Dit zal je meemaken en jouw verhuizing zal hierdoor prettig verlopen, met de beste kwaliteit die wij jou kunnen leveren. Hierdoor is geen situatie ons te lastig en blijven creatief met je meedenken. Wij werken ook samen met diverse partijen. Zo kunnen wij je toch vaak in jouw behoefte(s) voorzien.

Onze verhuizers zijn geselecteerd op basis van:

  • Communicatieve vaardigheden
  • Zelfstandigheid en hoog oplossend vermogen
  • Aantal jaren ervaring als verhuizer
  • Positieve klantbeoordelingen

Wij vertrouwen op onze gemotiveerde en vakkundige teams voor een perfecte uitvoering van het dienstenpakket dat er wordt gegarandeerd. Om het toch voordeliger te houden zal veel voorwerk plaatsvinden door handige checklist, online oriëntatie, mogelijkheid tot online en/of telefonische bezichtiging.

Hier hebben wij een zeer ervaren team op kantoor die je hierin zal begeleiden, onze werkwijze uitleggen, hoe wij het berekenen en elk verzoek vervullen. De klantenservice stopt niet bij de aanvraag, deze gaat door tot op de dag van de verhuizing en na de verhuizing indien nodig.

Verhuisbedrijf Snelle Jongens zijn NIWO-gecertificeerd, dit betekent dat wij kredietwaardig, betrouwbaar en een vakbekwaam bedrijf zijn. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van de verhuiswagens en verhuismaterialen. Goed onderhouden verhuiswagens door onze wekelijkse schoonmaakbeurten. De juiste materialen voor de verhuizing in huis voor onze vakkundige verhuizers.

Via ons offerteformulier kom je er al heel snel achter wat de kosten zullen zijn voor je verhuizing. Naast de goede zorg, is het ook nog is heel makkelijk. De specialist op kantoor zal jouw wensen doornemen en zorgt ervoor dat alles tip-top in orde is.

Makkelijk, vakkundig, transparant en efficiënt. Zo kom je zorgeloos je verhuizing door!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?