Over Ons 2019-03-21T21:04:52+00:00

Over Ons

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een gedreven verhuisbedrijf wat zich inzet voor de aanvrager. Ons doel is u duidelijkheid bieden en dat u weet waar u aan toe bent. Ook werken wij samen met diverse partijen. Zo kunnen wij u toch vaak in u behoefte(s) voorzien.

Wij zijn een team van gedreven en passievolle flexibele verhuizers. Onze verhuizers zijn altijd op oproep beschikbaar. Ook werken wij met verhuisliften en andere professionele apparatuur. Onze verhuisliften zijn vaak altijd beschikbaar.Ook werken wij vaak de zorgen uit de hand van onze opdrachtgevers. U hoeft zich geen zorgen te maken. Wij waarderen het als u uw behoefte duidelijk aangeeft zodat wij hier op kunnen anticiperen.

Wij vinden het belangrijk dat u verhuizing snel veilig en goed afgerond is.

Wij horen graag van u en zien u graag!

Verhuisdoos

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN


review rating 5  Heel fijn bedrijf om mee samen te werken hebben mij prima geholpen bij de verhuizing en prima after service geleverd. Zeker een aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft tijdens zijn verhuizing

thumb Reyoneal Willems
9/06/2018

review rating 5  Super service! Kan iedereen dit bedrijf aanraden. De jongens waren op tijd en gingen zorgvuldig om met de spullen.

thumb Patricia Soedja
9/06/2018

review rating 5  Ben helemaal tevreden met de service die Verhuisbedrijf Snelle Jongens mij heeft geleverd. Telefonisch ook goed en duidelijk uitleg gegeven over wat er precies gaat gebeuren bij de verhuizing. Waren snel en voorzichtig met de meubelen. Top jongens! Bedankt

thumb Peter Brughink
7/04/2018

Bekijk al onze Google Reviews

Verhuisdoos

Bel ons