Verhuisbedrijf Den Haag 2023-10-12T04:38:43+02:00

Verhuisbedrijf Den Haag

Verhuisbedrijf Den Haag

Als verhuisbedrijf in Den Haag helpen wij je graag met een professionele verhuizing. Dit doen wij met professionele verhuizers en met het beste verhuismateriaal. Wij kunnen dit doen voor een goedkoop tarief. Of je nou een verhuizing binnen Den Haag wilt, naar Den Haag of juist weg uit Den Haag. Bij verhuisbedrijf Den Haag Snelle Jongens ben je aan het juiste adres. Wil je meer weten over de kosten, vraag dan gelijk een vrijblijvende en gratis offerte bij ons aan.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Den Haag kun je inschakelen voor:

Een professioneel verhuisbedrijf in Den Haag

Wij streven er naar om een zo goed mogelijke kwaliteit te leveren voor een goede prijs. Je kunt van ons verwachten dat wij de verhuizing zo snel mogelijk in orde zullen maken. Hierdoor kun je zo snel mogelijk beginnen aan het inrichten van je nieuwe huis of bedrijfspand. Wij nemen de zorg van de volledige inboedel uit handen, hierdoor kun jij je bezig houden met de rest van de verhuizing.

Waarom kiezen voor verhuisbedrijf Snelle Jongens?

Kies je voor ons verhuisbedrijf ? Dan kies je voor de hoogst mogelijk kwaliteit tegen de scherpste prijs. Daarnaast zorgen wij dat je snel weer aan de slag kunt in je nieuwe woning door een snelle verhuisservice te verlenen. Door een efficiënte verhuizing minimaliseren wij de kosten per verhuizing waardoor wij goedkoop verhuizen in Den Haag mogelijk maken. Door de drie speerpunten van ons verhuisbedrijf te combineren onderscheiden wij ons als het beste verhuisbedrijf in omgeving Den Haag.

De drie belangrijkste redenen om voor ons verhuisbedrijf te kiezen zijn:

1. Snelle verhuisservice in Den Haag

Als verhuisbedrijf in Den Haag zijn wij in staat om de verhuizing zo snel mogelijk te regelen. We heten tenslotte niet voor niets Verhuisbedrijf Snelle Jongens. Wij zorgen voor de juiste aanpak, hierdoor kunnen we zo efficiënt mogelijk werken en zorgen we er voor dat je jouw nieuwe huis, met de hele inboedel, zo snel mogelijk kunt betreden. Een verhuizing kan een hele opgave zijn wanneer je dit zelf doet. Als verhuisservice in Den Haag nemen wij deze opgave graag op ons zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken.

2. Kwalitatieve verhuizing

Gezien het feit dat wij gebruik maken van kwalitatief hoogstaande verhuismaterialen, worden je spullen altijd goed beschermd tegen schade. Wij maken gebruik van een professionele verhuislift, een ruime verhuiswagen en wij zorgen ervoor dat alles zo goed mogelijk wordt beschermd door middel van doeken en andere beschermmiddelen. Al onze verhuizers zijn opgeleid tot professionele verhuizers. Wij weten precies hoe om te gaan met waardevolle spullen en tijdens de verhuizing zo goed mogelijk te beschermen tegen beschadigingen.

3. Goedkoop verhuizen in Den Haag

Wij van Verhuisbedrijf Den Haag Snelle Jongens, zijn in staat om je een goedkope verhuizing aan te bieden in Den Haag en de wijde omgeving. Wij hebben veel ervaring in het verhuizen van zowel zakelijke als particuliere verhuizingen. Wij kijken wat jouw wensen zijn en proberen hier een zo goed mogelijk voorstel op te doen. Voor alles hebben wij een oplossing in elk budget. Benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan gauw onze tarieven.

Verhuizer in Den Haag en omgeving

Wij zijn actief als verhuisbedrijf in heel Den Haag maar ook in de nabije omgeving. Gezien het feit dat wij gevestigd zijn in Den Haag, kennen wij de stad zeer goed. Zowel het centrum als andere wijken zijn bij ons zeer goed bekend.  Ook in drukke delen van de stad zijn wij in staat om zonder problemen te verhuizen.  Zo zijn wij bekend in de volgende wijken:

 • Oostduinen
 • Belgisch Park
 • Westbroekpark en Duttendel
 • Benoordenhout
 • Archipelbuurt
 • Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes
 • Scheveningen
 • Duindorp
 • Geuzen- en Statenkwartier
 • Zorgvliet
 • Duinoord
 • Bomen- en Bloemenbuurt
 • Vogelwijk
 • Bohemen en Meer en Bos
 • Kijkduin en Ockenburg
 • Kraayenstein en de Uithof
 • Loosduinen
 • Waldeck
 • Vruchtenbuurt
 • Valkenboskwartier
 • Regentessekwartier
 • Zeeheldenkwartier

Verschillende soorten verhuizingen

Naast particuliere en zakelijke verhuizingen, kun je bij ons terecht voor verschillende soorten verhuizingen. Denk aan woningontruiming, zorg verhuizing, bedrijven verhuizen en het verhuizen van speciale objecten. Ook een spoedverhuizing behoort tot de mogelijkheden. Heb je speciale wensen, neem gerust contact met ons op zodat we die wensen kunnen bespreken met elkaar.

Lastige objecten

Het kan zijn dat je de verhuizing zelf doet en moeite hebt met lastige objecten. Je kunt een deel van de verhuizing uitbesteden aan Verhuisbedrijf Snelle Jongens. Wij hebben veel ervaring in het verhuizen van lastige objecten. In Den Haag zijn veel kleine straatjes en hoge verdiepingen, hierdoor kan het lastig zijn om grote objecten te verhuizen, denk aan een wasmachine of een boekenkast. Je kunt ons inschakelen om dit uit handen te nemen.

De voorbereiding op een verhuizing in Den Haag

Om je perfect van dienst te kunnen zijn voor een verhuizing in Den Haag is een goede voorbereiding van essentieel belang.

Als verhuisbedrijf in Den Haag geven we je graag aan hoe je een verhuizing zo goed mogelijk kan voorbereiden. Daarom nodigen we je uit om de verhuizing samen goed door te nemen. Dankzij onze ervaring weten wij namelijk als geen ander hoe je de verhuizing het beste kunt voorbereiden.

Iedereen die wilt verhuizen heeft zo zijn of haar eigen wensen. Maar één wens staat bij iedere verhuizing centraal; namelijk het schadeloos en volgens afspraak verhuizen. De medewerkers van Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Den Haag doen er dan ook alles aan om deze wens in vervulling te brengen. Door een goede voorbereiding help je ons hiermee. Geef ons tijdens het aanvragen van een offerte zoveel mogelijk informatie over de verhuizing zodat niet alleen jij, maar ook wij de verhuizing zo goed mogelijk kunnen voorbereiden.

Veelgestelde vragen

Wat kost een verhuizing in Den Haag? 2023-05-04T15:25:46+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-01T05:33:36+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-05-01T05:33:11+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-01T05:32:40+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Vraag een offerte aan bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Ben je benieuwd wat de verhuistarieven zijn voor een verhuizing en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We komen ook graag bij je langs thuis of op kantoor om alles te bespreken. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?