Loading...
Piano verhuizen 2019-07-02T09:40:33+00:00

Piano vervoeren in Den Haag

Heb je een prachtige piano maar ga je verhuizen en wil je dit mooie muziekinstrument absoluut niet missen? Geen paniek! Je kunt ook in je nieuwe woning genieten van je piano. Wij helpen je namelijk graag met het verhuizen van je piano in Den Haag.
Pianotransport in regio Den Haag is één van onze vele specialiteiten. Wanneer je een piano verhuist wil je dit natuurlijk zo veilig mogelijk doen. Je piano is immers veel waard en schade aan je muziekinstrument zou enorm zonde zijn. Wil je vrijblijvend advies over het verhuizen van je piano in Den Haag? Neem dan gerust contact op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verhuisbedrijf  Snelle Jongens; gespecialiseerd in het verhuizen van piano’s in Den Haag

Het verhuizen van een piano is een lastige opgave. Zeker wanneer je niet over de juiste materialen beschikt. Je wilt hiervoor dan ook het liefst een ervaren verhuisbedrijf inschakelen. Zaken om rekening mee te houden is de omvang en het gewicht van je piano. Maar zeker ook het feit dat een piano een gevoelig muziekinstrument is. Ze zijn erg prijzen en vaak van emotionele waarde. Wij raden dan ook niet aan om je piano zelf te verhuizen wanneer je hier geen ervaring mee hebt. Laat het over aan een specialist en kies voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN


Je piano veilig vervoeren

Bij het transporteren van piano’s en vleugels gaan wij zorgvuldig te werk. Deze instrumenten zijn namelijk schokgevoelig van het toon vormende gedeelte in combinatie met het gewicht. Dit vereisen de grootste zorg. Daarnaast zijn vleugels vaak gelakt in een donkere kleur waardoor krassen erg snel zullen opvallen. Wij zorgen dat je vleugel of piano geen enkel gevaar loopt tijdens de verhuizing. Dit te danken aan onze ervaring, kennis en professionele materialen.

Ook wanneer je piano naar een hogere etage wordt verhuisd. De trap is vaak een onmogelijk opgave met dit enorme gewicht. Wij beschikken gelukkig over verhuisliften om je piano naar een hogere etage te verhuizen. Zo staat je piano met spoed weer op je nieuwe plek en kan je direct weer gaan spelen.

Kosten van een piano verhuizen in Den Haag

Het is voor ons lastig om een vaste prijs te geven voor het verhuizen van een piano. Het gaat hier namelijk echt om maatwerk. Wij van Verhuisbedrijf Snelle Jongens bieden onze diensten voor een betaalbaar tarief aan maar er zijn hier vele factoren afhankelijk die de prijs doet bepalen. Gaat de piano naar de begane grond? Hoe groot is de piano of vleugel? Daarom maken wij graag een offerte voor je op maat. Neem gerust contact met ons op of vul ons contactformulier in. Onze verhuizers staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden.

Vraag een offerte aan voor het verhuizen van je piano bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Wil je gebruik maken van onze kwalitatieve, flexibele en vlotte verhuizing van je piano? Kom dan snel te weten wat dit je gaat kosten. Neem daarom contact op met één van onze medewerkers en wij zullen je voorzien van een offerte op maat. Wij hanteren scherpe prijzen terwijl de kwaliteit er niet aan onder doet. Heb je nog verdere vragen? Wij denken graag met je mee aan goede oplossing voor een zorgeloze verhuizing.

  5 star review  Duidelijke communicatie, doen wat ze beloven, werken hard, efficiënt en zijn voorzichtig. Absolute aanrader 👍🏻

  thumb Wieteke van Balen
  1/12/2020

  5 star review  heel goede ervaring gehad met deze prettige verhuizers, zonder meer kordaat, vriendelijk en servicegericht. aanrader.

  thumb olivier stam
  12/11/2019

  5 star review  zeer goede verhuizers, doen hun naam eer aan. ze werken zorgvuldig en snel. Fijn team die we zeker nog een keer zullen benaderen.

  thumb Ineke Huizing
  12/03/2019

  5 star review  Extremely professional service. Very friendly employees. I would strongly recommend to anyone who is moving in The Netherlands.

  thumb vichu te
  9/22/2019

  5 star review  Goede en snelle service! Alle meubelen en dozen zijn zeer snel en met beleid/respect in ons nieuwe huis neergezet. Zou hun zeker weer bellen voor onze volgende verhuizing.

  thumb David Cocheret
  6/10/2018

Klik hier voor al onze Google Reviews!

Waarom verhuisbedrijf Snelle Jongens?

 • Altijd een snelle verhuizing
 • Zeer scherp tarief
 • Zowel particulier als zakelijk
 • Veel ervaring
 • Deskundig advies
verhuisdoos

Waarom verhuisbedrijf Snelle Jongens?

 • Snelle verhuizing

 • Laag tarief

 • Zakelijk en particulier

 • Meer dan 10 jaar ervaring

 • Verhuizing op maat

Onze tarieven

 • verhuizersVerhuizers € 26,00 p.u.
 • verhuislistVerhuislift € 60,00 p.u.
 • verhuiswagenVerhuiswagen vanaf € 80,00

Waarom verhuisbedrijf Snelle Jongens?

 • Snelle verhuizing

 • Laag tarief

 • Zakelijk en particulier

 • Meer dan 10 jaar ervaring

 • Verhuizing op maat

Verhuisdoos

Call Now Button