Particuliere verhuizing 2023-05-04T15:26:42+02:00

Particuliere verhuizing

Bedrijfsverhuizing

Een nieuw huis of een gezellig appartement gevonden? Dan is het tijd voor een verhuizing! Een particuliere verhuizing is waarschijnlijk één van de meest stressvolle momenten in je leven. Deze verhuisklussen nemen erg veel tijd in beslag en verlopen vaak erg chaotisch. Gelukkig kan je op Verhuisbedrijf Snelle Jongens rekenen. We zijn namelijk een ervaren verhuisbedrijf dat particuliere verhuizingen in heel Nederland organiseert.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem meteen contact met ons op en onze verhuizers helpen je graag verder!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

De stress van een particuliere verhuizing

Een particuliere verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis. Je verandert namelijk niet alleen van woning, je krijgt ook met een heel andere omgeving te maken. Je kinderen gaan naar een andere school, je moet je hele routine aanpassen en het dagelijks leven zal er helemaal anders uitzien. Omdat er bij een particuliere verhuizing veel meer komt kijken dan enkel het verplaatsen van je spullen, is het een goed idee om een verhuisbedrijf in te schakelen. Terwijl het verhuisbedrijf het fysieke deel voor hun rekening neemt, kan jij rustig aan je nieuwe leven wennen en je nieuwe buurt al eens verkennen.

Waarom een particuliere verhuizing aan ons overlaten?

Snelle Jongens is een gedreven en betrouwbaar verhuisbedrijf dat je in heel Nederland kan inschakelen. Bij ons staat de klant centraal en we houden op elk moment met al jouw wensen rekening. We denken voortdurend met je mee en we geven je handige tips om je hele verhuisklus vlotter te laten verlopen. Onze unieke werkwijze en onze uitstekende dienstverlening hebben van ons een specialist in particuliere verhuizingen gemaakt.

Hoe pakken we een particuliere verhuizing aan?

Een particuliere verhuizing vraagt om een zeer gestructureerde aanpak. We proberen onze klanten volledig te ontzorgen, zodat ze zich nergens zorgen om hoeven te maken en van verhuisstress gespaard blijven. Om dit mogelijk te maken, bereiden we elke verhuisklus grondig voor en stellen we steeds een duidelijke en haalbare planning op. We passen onze werkwijze aan je behoeftes aan en we bespreken het hele verhuisproces vooraf met jou. Op deze manier weet je steeds waar je aan toe bent en krijg je een duidelijk beeld van het verloop van de verhuisdag.

Snelle en flexibele verhuizers

Particulieren zijn op zoek naar een verhuisbedrijf dat snel verhuist. Met een naam als Snelle Jongens weet je dat je bij ons aan het juiste adres bent. Onze verhuizers volgen het opgestelde schema op de voet en voeren de hele verhuisklus ontzettend snel uit. Bovendien proberen ze vertragingen weg te werken door ‘s avonds wat langer door te werken. Bij Snelle Jongens kan je trouwens op elk moment van de dag terecht. We weten dat het niet altijd mogelijk is om overdag te verhuizen. Onze verhuizers zijn echter ontzettend flexibel en zitten er niets mee in om je verhuizing in het weekend uit te voeren.

Particuliere verhuizingen zonder schade

Heel wat mensen hebben moeite om hun persoonlijke spullen aan een verhuisbedrijf over te laten. Onze Snelle Jongens maken daarom enkel gebruik van modern en professioneel verhuismateriaal. Ze beschikken over diverse verhuisdozen, verhuisdekens en inpakmateriaal. Zo kunnen ze al je eigendommen goed beschermen en zijn ze er zeker van dat alles ongeschonden in het nieuwe huis aankomt. Verder hebben we ook diverse verhuiswagens in verschillende formaten. Voor een kleine verhuizing van slechts een paar spullen zetten we een klein busje in, terwijl we voor grote particuliere verhuizingen een ruime en volledig uitgeruste vrachtwagen uitkiezen.

Verhuizen tegen de beste prijs

Particuliere verhuizingen hoeven helemaal niet duur te zijn. Door de verhuisklus aan onze medewerkers over te laten, weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Dankzij onze doelgerichte aanpak vermijden we heel wat problemen en minimaliseren we het aantal werkuren. Verder houden we rekening met je beschikbare budget tijdens het opstellen van de offerte. We kijken goed na wat jouw financiële mogelijkheden zijn en welke oplossing het best bij jouw situatie past. Op deze manier verhuis je erg voordelig en hoef je je over de economische kant van de verhuizing alvast geen zorgen te maken.

Alle werkzaamheden die bij een particuliere verhuizing komen kijken

Een particuliere verhuizing omvat veel meer dan enkel het transporteren van de inboedel. Bij Snelle Jongens bieden we daarom heel wat bijkomende diensten aan:

  • Het schoonmaken van de oude woning
  • Het (de)monteren van je meubels
  • Het transport van grote objecten en witgoed
  • Installatie van witgoed
  • Afvoer van puin
  • Hulp bij het in- en uitladen
  • Het opknappen van klusjes in de nieuwe woning

Je kan onze verhuizers voor de hele verhuizing inschakelen of je kan slechts een gedeelte van de verhuisklus uitbesteden. Onze verhuizers bieden trouwens ook particuliere verhuizingen op maat aan. Dit betekent dat ze rekening houden met alle speciale verzoeken en dat ze zich volledig aan jouw eisen aanpassen.

Verhuisliften voor particuliere verhuizingen naar een hogere verdieping

Een particuliere verhuizing is niet eenvoudig, zeker als je naar een hoge verdieping verhuist. Je moet alle spullen namelijk op een veilige manier naar boven krijgen. Bij Snelle Jongens zetten we voor dit soort werk een verhuislift in. Een verhuislift bestaat uit een stevig platform dat elektrisch aangestuurd wordt. Een verhuislift tilt je hele inboedel eenvoudig naar boven en brengt al je spullen via het raam naar binnen. De kans op schade is op deze manier miniem en je bespaart zo ontzettend veel energie.

Bewaar je spullen in onze inboedelopslag

Een verhuizing is vaak de uitgelezen kans om oude spullen weg te gooien. Tijdens het inpakken maak je een selectie van de zaken die je nog nodig hebt en de items die je weggeeft of weggooit. Nu kan het zijn dat je bepaalde zaken wilt weggeven, maar dat je geen plek hebt om ze tijdelijk te bewaren. In dit geval kan je van onze inboedelopslag gebruik maken. De inboedelopslag is ook een ideale oplossing als je dringend uit je oude huis moet, maar je nieuwe woning nog niet klaar is. Op deze manier kan je je hele inboedel op een veilige manier bewaren en kan je je nieuwe huisje in alle rust afwerken.

Verhuisbedrijf Snelle Jongens voor alle mogelijke verhuizingen

Bij Snelle Jongens kan je niet alleen voor particuliere verhuizingen terecht. We zijn een allround verhuisbedrijf dat alle mogelijke verhuizingen tot een goed einde brengt:

Voor elke soort verhuizing hanteren we een bepaalde aanpak, zodat de hele verhuisklus vlot en correct verloopt. Zo denken we tijdens zakelijke verhuizingen voortdurend aan het productieproces en houden we op elk moment rekening met de emotionele kant van een seniorenverhuizing. Snelle Jongens denkt altijd met de klant mee en doet er alles aan om een uitstekend eindresultaat te behalen.

Gemotiveerde en ervaren verhuizers

Het is altijd leuk als een particuliere verhuizing in een luchtige sfeer verloopt. Onze goedlachse verhuizers zorgen hier altijd voor. Ze beginnen ontzettend enthousiast aan een nieuwe opdracht en hun goed humeur brengt leven in de brouwerij. Bovendien zijn al onze medewerkers professioneel opgeleid en weten ze waarmee ze bezig zijn. Ze gaan ontzettend correct te werk en ze communiceren voortdurend met de klant. Dankzij het professionalisme van onze medewerkers voel je je gedurende de hele verhuizing op je gemak. Onze verhuizers liggen dan ook aan de basis van onze hoge klanttevredenheid en onze uitstekende reputatie in heel Nederland.

Vraag meteen een offerte aan voor je toekomstige particuliere verhuizing

Heb je een nieuwe woning gevonden en zoek je een verhuisbedrijf dat de hele particuliere verhuizing van je overneemt? Zoek dan niet verder. Verhuisbedrijf Snelle Jongens ontzorgt je volledig. Bel onze medewerkers even op of stuur ons een e-mail. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Op deze manier kan je uitleggen waar je naar op zoek bent en wat je van ons verwacht. Onze verhuizers kiezen vervolgens een gepaste aanpak uit en stellen ook een vrijblijvende offerte op. Zo krijg je een duidelijk beeld van onze spectaculaire prijzen en zie je meteen waarom je voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens moet kiezen!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?