Loading...
Bedrijfsverhuizing 2021-03-22T14:49:52+00:00

Bedrijfsverhuizing door Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Naast particulieren verhuizingen, kun je ook voor bedrijfsverhuizingen bij ons terecht. Ga je bijvoorbeeld verhuizen naar een nieuw kantoorpand of krijgt je bedrijf een nieuwe vestiging of een extra pand? Wij ontnemen je bedrijfsverhuizing graag uit handen. Wij hebben al vele bedrijven mogen verhuizen naar hun nieuwe pand. Een goede planning is bij een zakelijke verhuizing erg belangrijk. Je wilt immers een vlotte verhuizing zodat je bedrijf weer zo snel mogelijk in business is. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om zorgvuldig met de bedrijfsmeubilair en bedrijfsgevoelige informatie om te gaan. Ben je benieuwd wat een bedrijfsverhuizing bij ons kost? Vraag dan snel een offerte aan.

Verschillende zakelijke verhuizingen

Bij Verhuisbedrijf Selle Jongens bieden wij een breed scala aan verschillende bedrijfsverhuizingen aan. Wij weten met ieder type bedrijf raad en hebben in de afgelopen jaren al vele ervaring op gedaan. Daarom bieden wij verschillende typen bedrijfsverhuizingen aan:

 • Distributie
 • Kantoorverhuizing
 • Hotelverhuizingen
 • Archiefverhuizingen
 • Projectverhuizingen
 • Veilingtransport

Wanneer je type bedrijf er niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op. Het is onmogelijk om ieder type bedrijf hierboven te benoemen.

Zonder zorgen een bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing kan veel stress veroorzaken en vereist een goede planning en coördinatie. Als verhuisbedrijf nemen wij deze zorgen graag bij je uit handen. Wij denken graag met je mee over het in de juiste volgorde overbrengen van je spullen naar het nieuwe adres. Door ons professioneel verhuismateriaal zoals verschillende verpakkingsmaterialen en verhuiswagens in combinatie met ons bedrijfsverhuizingen kunnen wij je voorzien van een vlekkeloze bedrijfsverhuizing.

Flexibel en kwalitatieve bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing kan bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens zowel door-de-weeks als in het weekend of zelfs in de avonduren. Doordat wij op ieder moment, wanneer het jou het best uitkomt, beschikbaar zijn, is er zo weinig mogelijk oponthoud binnen de werkzaamheden van je bedrijf.

Naast een flexibele verhuizing, voorzien we je ook van een kwalitatieve verhuizing zodat we je spullen ongeschonden op de nieuwe werkplek kunnen krijgen. Dit doen we door gebruik te maken van professioneel verhuismateriaal zoals stevige verhuisdozen en verhuisliften. Om je spullen te beschermen gebruiken wij tevens verhuisdekens en beschikken wij over voldoende steekwagens en rolcontainers voor een vlotte verhuizing.

Vraag een offerte aan voor je bedrijfsverhuizing bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Wil je gebruik maken van onze kwalitatieve, flexibele en vlotte bedrijfsverhuizing? Kom dan snel te weten wat je bedrijfsverhuizing gaat kosten. Neem daarom contact op met één van onze medewerkers en wij zullen je voorzien van een offerte op maat. Wij hanteren scherpe prijzen terwijl de kwaliteit er niet aan onder doet. Heb je nog verdere vragen over onze bedrijfsverhuizingen? Wij denken graag met je mee aan goede oplossing voor een zorgeloze zakelijke verhuizing.

[wprevpro_usetemplate tid=”1″]

Klik hier voor al onze Google Reviews!

Waarom verhuisbedrijf Snelle Jongens?

 • Snelle verhuizing

 • Laag tarief

 • Zakelijk en particulier

 • Meer dan 10 jaar ervaring

 • Verhuizing op maat

Onze tarieven

 • verhuizersVerhuizers € 26,00 p.u.
 • verhuislistVerhuislift € 60,00 p.u.
 • verhuiswagenVerhuiswagen vanaf € 80,00

Waarom verhuisbedrijf Snelle Jongens?

 • Snelle verhuizing

 • Laag tarief

 • Zakelijk en particulier

 • Meer dan 10 jaar ervaring

 • Verhuizing op maat

Wat klanten over ons zeggen

4.7
Sofie Vermooten
Sofie Vermooten
10:32 11 Mar 21
Snelle Jongens maakt zijn naam waar: onze... verhuizing ging als een trein. Daarnaast waren de mannen heel behulpzaam met bijvoorbeeld het demonteren van meubels. Fijn om ook vooraf goed te kunnen overleggen en vragen werden snel beantwoord!Lees meer
Marja Jense
Marja Jense
18:37 10 Mar 21
Wat een Top Service! Echt super vriendelijke,... hard werkende jongens! De verhuizing perfect gedaan, snel, netjes en professioneel! Voor 200 % tevreden, echt een aanrader jullie verhuisbedrijf! Super Bedankt!Lees meer
Martijn Kriek
Martijn Kriek
15:15 05 Mar 21
We hadden een grote, teakhouten grutterskast... gekocht welke moest worden vervoerd. De twee delen moesten met een verhuislift door een raam op de tweede verdieping naar binnen. De Snelle Jongens hebben dit keurig gedaan! De kast werd op het afhaaladres netjes verpakt in doeken en plasticfolie, goed gezekerd in de vrachtwagen en op het doeladres zonder problemen via een verhuislift door het raam gevoerd en op zijn plek gezet. Alles zeer voorzichtig, keurig op tijd en volgens offerte. Volgende keer bel ik ze weer, aanrader!Lees meer
hindi kamal
hindi kamal
18:07 26 Feb 21
Top top top yongensHard workers.Dankewel.
leon van der heijde
leon van der heijde
14:17 12 Feb 21
Super goeie service. Hartelijk dank.

Verhuisdoos

Call Now Button