Bedrijfsverhuizing 2022-11-01T06:08:03+02:00

Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Verhuisbedrijf Snelle Jongens richt zich niet alleen op particuliere verhuizingen, maar heeft ook jarenlange ervaring in bedrijfsverhuizingen. Een bedrijfsverhuizing is een hele onderneming. Zowel voor als tijdens en na de verhuizing zijn er heel wat zaken waar je rekening mee moet houden. Een goede planning is dan ook van essentieel belang. Bij Snelle Jongens beschikken we over voldoende vakkennis om het productieverlies te beperken en weten we hoe we met bedrijfsgevoelige informatie moeten omgaan. Ben je benieuwd hoe we te werk gaan en wat de kosten zijn? Neem dan meteen contact met ons op!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Hoe pak je een bedrijfsverhuizing aan?

Een bedrijfsverhuizing vraagt om een heel andere aanpak dan een particuliere of een seniorenverhuizing. Bij een zakelijke verhuizing is het namelijk enorm belangrijk dat de hele klus snel, correct en gecoördineerd wordt uitgevoerd. Door de hele verhuizing goed voor te bereiden en een duidelijke planning op te stellen, zorgen we er bij Snelle Jongens voor dat het impact op de bedrijfsprocessen minimaal is. Terwijl wij alle spullen naar het nieuwe pand brengen, kan de productie gewoon doorgaan en verliest je onderneming helemaal geen inkomsten.

Een verhuisspecialist voor alle mogelijke bedrijfsverhuizingen

De verhuizers van ons verhuisbedrijf hebben jarenlange ervaring met alle mogelijke bedrijfsverhuizingen en je kan dan ook met elke zakelijke verhuizing bij ons terecht. We voeren onder andere de volgende bedrijfsverhuizingen uit:

  • Kantoorverhuizingen
  • Projectverhuizingen
  • Archiefverhuizingen
  • Hotelverhuizingen
  • Veilingtransport
  • Ziekenhuisverhuizingen

Ben je op zoek naar een andere zakelijke verhuizing? Geen probleem! Bij Snelle Jongens zijn bedrijfsverhuizingen op maat perfect mogelijk. Onze verhuizers zijn erg flexibel ingesteld en weten raad met elke bedrijfsverhuizing. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat onze specialisten meteen een gepaste oplossing kunnen bedenken!

Wat doen we voor de zakelijke verhuizing?

Bij een bedrijfsverhuizing draait alles om de planning en de coördinatie. We raden je daarom aan om een verantwoordelijke aan te duiden of zelfs om een projectgroep op te stellen. Voor de zakelijke verhuizing plaatsvindt, moeten de wensen en de behoeftes van elke individuele afdeling in kaart gebracht worden. Verder is het ook ontzettend belangrijk dat de hele inboedel op een logische en gestructureerde manier verhuisd wordt. Het is bijvoorbeeld een goed idee om elke afdeling apart te verhuizen, zodat de operationele werkzaamheden op geen enkel moment stilvallen. Omdat er ontzettend veel bij een bedrijfsverhuizing komt kijken, besteden we bij Snelle Jongens voldoende tijd en aandacht aan de voorbereiding. Op deze manier kunnen we erg efficiënt te werk gaan en verloopt de hele zakelijke verhuizing vlot en gestructureerd.

Hoe verloopt een zakelijke verhuizing?

Tijdens de bedrijfsverhuizing moet het vooropgestelde tijdschema strikt gevolgd worden. Sommige diensten of afdelingen zullen tijdelijk onbeschikbaar zijn en de onderneming moet natuurlijk duidelijk weten wanneer ze weer op het personeel kunnen rekenen.

Verder moet de veiligheid van de werknemers en de inboedel op elk moment gegarandeerd worden. De spullen die tijdens een verhuizing verplaatst worden, zijn vaak duur en bevatten heel wat gevoelige bedrijfsinformatie. Door de zakelijke verhuizing aan ons verhuisbedrijf uit te besteden, ben je er zeker van dat alle spullen op elk moment tegen schade beschermd worden en dat alles onbeschadigd in het nieuwe pand aankomt.

Snelle Jongens staat je ook na het verhuizen bij

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens weten we hoe belangrijk een bedrijfsverhuizing is en we staan je daarom ook na de verhuisklus bij. We doen er alles aan om je nieuwe kantoor of werkplek gebruiksklaar op te leveren. Je kan daarom ook op onze verhuizers rekenen om bepaalde klusjes in het nieuwe pand uit te voeren. Denk hierbij aan het ophangen van whiteboards, het schilderen van de muren of het monteren van eventuele meubels. Dankzij onze volledige dienstverlening zal je personeel zich meteen in de nieuwe werkomgeving thuis voelen en zijn ze erg gemotiveerd om hun werk weer op te nemen.

Waarom je bedrijfsverhuizing aan Snelle Jongens uitbesteden?

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens weten we hoeveel aandacht je aan een bedrijfsverhuizing moet schenken en we nemen de hele klus dan ook graag voor onze rekening. Tijdens de voorbereiding stellen we samen met jou de hele planning op en we denken voortdurend met je mee. Bovendien werken onze verhuizers erg snel en bieden we onze diensten tegen de beste prijs aan. Verhuisbedrijf Snelle Jongens levert een uitstekende dienstverlening en dit is dan ook meteen de reden waarom we een uitstekende reputatie hebben opgebouwd!

Snelle en flexibele verhuizers

Eén van de grootste voordelen van Verhuisbedrijf Snelle Jongens is de flexibiliteit en de snelle werkwijze van onze verhuizers. Onze medewerkers doen er alles aan om de planning op elk moment te volgen en werken zonder problemen ‘s avonds of in het weekend door. Dit betekent ook dat ze de zakelijke verhuizing op ieder moment kunnen realiseren. Ze voeren de werkzaamheden uit wanneer het jou het beste uitkomt. Op deze manier kan je bedrijf gewoon doorwerken en komt de productie helemaal niet in gevaar.

Zakelijke verhuizingen van de beste kwaliteit

Bij Snelle Jongens ben je ten slotte ook zeker van een uitstekende kwaliteit. Onze verhuizers maken namelijk gebruik van modern en professioneel verhuismateriaal. Ze gebruiken enkel stevige verhuisdozen om de inboedel te verhuizen en ze beschermen breekbare spullen extra met verhuisdekens. Verder hebben ze ook diverse rolcontainers, steekwagens en verhuisliften om de verhuizing op een veilige manier af te werken. Bovendien gaan ze erg voorzichtig te werk en zorgen ze er zo voor dat alle spullen onbeschadigd in het nieuwe pand aankomen.

Vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan voor je zakelijke verhuizing

Gaat je bedrijf naar een nieuw pand verhuizen of breiden jullie uit? Neem dan zeker contact met ons op. Verhuisbedrijf Snelle Jongens kan je namelijk tijdens je hele bedrijfsverhuizing begeleiden. Onze experten staan je graag te woord en leggen je duidelijk uit hoe we juist te werk gaan. Vervolgens kijken jullie samen naar jouw specifieke situatie en zoeken jullie meteen naar een gepaste aanpak. We sturen je trouwens ook gratis een vrijblijvende offerte toe. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van onze scherpe tarieven en begrijp je meteen waarom Verhuisbedrijf Snelle Jongens de beste keuze is!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?