Verhuisbedrijf Haarlem 2023-10-12T04:41:16+02:00

Verhuisbedrijf Haarlem

Verhuisbedrijf Haarlem

Met de verhuisdiensten van Snelle Jongens helpen we graag bij elke verhuizing in Haarlem. Deze verhuizingen doen we als verhuisbedrijf enkel met de best getrainde verhuizers en kwalitatieve verhuismaterialen. Bovendien kunnen we een verhuizing tegen een zeer laag tarief doen. Zoek je een verhuisbedrijf uit Haarlem? Dan ben je op de goede plek gekomen. Bij verhuisbedrijf Haarlem Snelle Jongens besteden we veel aandacht aan de wensen van onze klanten. Als je meer wilt weten over wat we voor jou kunnen doen, vraag hieronder dan direct een gratis offerte aan.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verhuisbedrijf Snelle Jongens doet onder andere:

Je kunt ons inschakelen voor verschillende diensten zoals:

Verhuizing uitbesteden in Haarlem

Een verhuizing in Haarlem besteedt je eenvoudig uit via Snelle Jongens. Daarnaast weet je bij ons zeker dat we tijdens een verhuizing gaan voor een goede kwaliteit tegen een zeer goedkoop tarief. Naast de goede prijs-kwaliteitverhouding regelen we de verhuizing ook binnen een korte periode. Het is niet zonder reden dat we Snelle Jongens heten. Door een snelle verhuizing te doen, heb je de mogelijkheid om binnen een korte tijd jouw nieuwe inboedel in te richten.

Waarom kies je voor onze verhuisservice in Haarlem?

Besteed je de verhuizing uit aan Snelle Jongens? Dan ga je voor een verhuizing van hoge kwaliteit, in een opzienbarende tijd en tegen lage kosten. We zorgen er dus altijd voor dat jouw inboedel snel van de oude- naar jouw nieuwe locatie gaat. Hierdoor ben je alweer snel bezig met de inrichting van jouw nieuwe woning. Bovendien zorgen we er tijdens een verhuizing voor dat we effectief aan het werk gaan. Deze effectiviteit zorgt er weer voor dat we lage tarieven hebben voor onze diensten. Verhuizen in Haarlem hoeft niet duur te zijn, door de volgende drie punten weten we ons als verhuisbedrijf in Haarlem te onderscheiden.

1. Snelheid in ons werk

Onze verhuisdiensten in Haarlem regelen we binnen een korte periode. We heten Snelle Jongens en we dragen eer aan deze naam. Doordat we een goede aanpak hebben, zowel voor- als tijdens de verhuizing, zijn we effectief in wat we doen. Deze effectiviteit zorgt ervoor dat jij jouw nieuwe locatie al snel kunt betreden. Met verhuisbedrijf Snelle Jongens Haarlem hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw inboedel.

2. Kwalitatief verhuizen in Haarlem

Jouw inboedel wordt altijd goed beschermd tegen beschadiging. Dit komt doordat we als verhuisbedrijf veel verpakkingsmaterialen hebben die we voor jouw inboedel gebruiken. Het verpakkingsmateriaal is bovendien van hoge kwaliteit. Daarnaast wil je niet dat we tegen muren botsen. Daarom maken we gebruik van een verhuislift om alles goed en soepel te dragen. Vervolgens wordt jouw inboedel geplaatst in een van onze ruime verhuiswagens. Ook deze zijn aan de binnenkant voorzien van middelen waardoor jouw inboedel geen schade oploopt. Dit alles wordt gedaan door ons team van professionele, nauwkeurige verhuizers.

3. Verhuizen voor een lage prijs

“Maar, Snelle Jongens, kost dit mij veel geld?”. Vaak krijgen we vragen over de kosten. De meesten hebben namelijk direct het idee dat een verhuizing uitbesteden veel geld kost. Alleen, door onze kwalitatieve aanpak, zorgen we ervoor dat we zelf minder kosten maken. Deze vermindering van kosten laten we terugzien in de lage prijzen voor onze diensten. Voor iedereen en elk budget hebben we een voorstel dat past. Wil je alvast meer weten over de tarieven? Bekijk dan snel onze pagina met tarieven.

Verhuizer in Haarlem en omgeving

Woon je in het centrum, de buitenwijken of een omliggend dorp? Snelle Jongens heeft een eigen vestiging in het prachtige Haarlem. Hierdoor kunnen onze jongens snel en overal komen. We hebben ervaring en werken regelmatig in zowel de drukke-, landelijke- als nieuwbouwomgevingen van Haarlem. Zo komen we bijvoorbeeld in:

 • Oude Stad
 • Zijlwegkwartier
 • Haarlemmerhoutkwartier
 • Houtvaartkwartier
 • Duinwijk
 • Amsterdamsewijk
 • Parkwijk
 • Slachthuiswijk
 • Waarder- en Veerpolder
 • Delftwijk
 • Indische Wijk
 • Spaarndam
 • Ter Kleeftkwartier
 • De Zaanenkwartier
 • Transvaalwijk
 • Vogelenwijk
 • Vondelkwartier
 • Europawijk
 • Boerhaavewijk
 • Molenwijk
 • Meerwijk

Verschillende verhuisdiensten

Bij Snelle Jongens kun je voor verschillende verhuisdiensten terecht. Naast grote- en kleine verhuizingen doen we ook meer specialistische diensten. Denk onder andere aan het ontruimen van een pand, het verhuizen van een zorginstelling of het verhuizen van een compleet bedrijf.

Bovendien zijn er ook wensen van mensen die snel willen verhuizen. Met snel bedoelen we dat ze het deze week nog willen. Voor ons als verhuisbedrijf in Haarlem is dat geen enkel probleem. Daarom hebben we speciaal voor dit soort gevallen een dienst ‘spoedverhuizingen’. Op die manier zorgen we dat jouw inboedel snel op een andere locatie is. Bij eventuele vragen of wensen kun je contact met ons opnemen. We zorgen ervoor dat we iemand hebben klaarstaan om jou te voorzien van advies.

Lastige objecten

Het kan gebeuren dat je zelf aan het verhuizen bent. Alles verloopt goed, maar je kijkt toch op tegen die grote kast, wasmachine of droger. Bovendien heb je geen idee hoe je dit alleen naar beneden moet tillen. Voor dit soort situaties kun je bij ons verhuisbedrijf ook een gedeelte uitbesteden. Met liefde nemen we een gedeelte van jouw inboedel in handen. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken hoe de grote meubelstukken van de trap moeten.

Een verhuizing in Haarlem voorbereiden

Onze verhuizingen in Haarlem willen we perfect doen. Alleen, daarvoor hebben we een goede voorbereiding nodig. Als verhuisbedrijf in Haarlem bespreken we graag, samen met jou, de voorbereiding. Hierin hebben we het onder andere over jouw wensen, over het klaarzetten van meubels en hoe de dag eruit gaat zien. Op deze manier zorgen we dat we beiden weten wat we kunnen verwachten.

Door onze ervaring weten we hoe je een goede voorbereiding doet. Bovendien weten we ook dat iedereen tijdens een verhuizing zijn of haar eigen behoeften heeft. Sommigen vinden het belangrijkste van een verhuizing dat alles schadeloos gebeurt. Daarnaast horen we ook vaak voorbij komen dat alles volgens de gemaakte afspraken moet gaan. Gelukkig is verhuisbedrijf Snelle Jongens Haarlem al voorbereid op deze punten. Door de kwaliteit, snelheid en goede prijs sluiten we op elke wens aan.

Veelgestelde vragen

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Mag ik zelf ook een verhuislift gebruiken? 2021-12-22T06:04:29+02:00

De verzekering staat dit niet toe. Een verhuislift is een apparaat wat door een speciaal opgeleid persoon wordt bediend. Zo kunnen wij onze veiligheid en dat van de anderen tijdens de verhuizing optimaal waarborgen.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-02-28T06:16:48+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-03-25T07:03:11+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-01-23T06:34:13+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat kost een verhuizing in Alkmaar? 2023-05-04T15:23:11+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mocht je op zoek zijn naar nog meer informatie dan kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen. We kunnen een offerte voor je opstellen wanneer je er uit bent wat je precies wilt qua de verhuizing en mocht je hiermee akkoord gaan dan kunnen we zo snel mogelijk een verhuizing voor jou gaan plannen. Vraag dus gelijk een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?