Ontruimingen 2018-03-16T11:04:47+00:00

Woningontruiming

Wanneer iemand overlijdt of zijn huis gedwongen moet verlaten, is er in veel gevallen woningontruiming nodig. De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimd worden. Na de ontruiming wordt de woning weer schoon opgeleverd.

Verhuisbedrijf Snelle Jongens ondersteunt families en bedrijven in dit proces. U bepaalt eerst welke spullen u wilt houden en, wanneer van toepassing, geeft ons de opdracht om de rest van de inboedel snel en professioneel voor u uit huis te halen. We kunnen de woning daarbij ook vakkundig schoonmaken en bijvoorbeeld de vloerbedekking volledig verwijderen.

We vinden het belangrijk om bruikbare spullen nog een tweede leven te geven. Daarom kunnen we ook een deel van uw goede inboedel opkopen bij de ontruiming. De opbrengsten van de nog bruikbare inboedel brengen we dan in mindering op de totale kosten van de ontruiming.

Wilt u weten wij u kunnen helpen? In een gratis en vrijblijvend gesprek bespreken we uw situatie en de werkzaamheden. Wij kunnen dan een goede inschatting maken van wat er moet gebeuren en wat dit kost. We kunnen in een gesprek bijvoorbeeld ook de inruilwaarde bepalen als u een deel van de inboedel wilt laten opkopen.

Om een vrijblijvende afspraak te maken, neemt u contact met ons op telefonisch of via onze contactpagina. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw bericht.

Veelgestelde vragen

Dat is situatie afhankelijk. Is er veel restboedel en is die onderhandelbaar, hoe groot is het huis, de staat van de woning, de ligging (portiek, lift, etc), vloerbedekking geplakt of niet, hoeveelheid restafval etc. Eigenlijk kunnen wij de prijs alleen maar echt bepalen door de woning te zien en de verschillende situaties met U te bekijken en te beoordelen. Deze, altijd vrijblijvende, offerte is gratis.

Nee hoor. Wij komen graag bij U langs en leveren altijd een offerte die U ook schriftelijk bevestigd krijgt. U kunt zo U wilt ons op een later moment pas bevestigen of U van de offerte gebruik maakt of niet en pas dan hebben wij een overeenkomst.

In principe zullen wij dat altijd doen binnen de tijd die U daarvoor voor ons beschikbaar heeft, maar in zijn algemeenheid heeft U 14 dagen opzegtermijn en een deel daarvan kunnen wij vaak benutten. Het is voor ons sowieso handig om een doorlooptijd van minimaal 2 weken te hebben, meer kan altijd en minder is onderhandelbaar.

Nee hoor. Wij worden ook benaderd door notarissen, zorgverleners en/of huismeesters van diverse instellingen. Voor ons maakt het geen verschil wie de opdrachtgever is. De dienst die wij verlenen blijft gelijk.

Wij kunnen ook schoonmaak en herstelwerkzaamheden verzorgen. Tevens kunnen wij kleine verhuizingen (bijvoorbeeld naar een Zorginstelling) in combinatie met een ontruiming op ons nemen.

Indien inboedel niet herbruikbaar is of bestemd voor een Kringloop dan kunnen wij dat doen, maar zullen er kosten aan verbonden zijn. Indien het inboedel betreft die voor ons marktwaarde heeft kunnen we daar met U (vrijblijvend) over in gesprek gaan.

Wij kunnen deze goederen ook bij U afhalen. Afhankelijk van de locatie kunnen daar kosten aan verbonden zijn.

Bel ons