Verhuislift huren in Utrecht 2023-09-01T09:57:52+02:00

Verhuislift huren in Utrecht

Verhuislift Utrecht

Iedereen die al eens van of naar een hogere verdieping verhuisd is, weet hoe belangrijk een verhuislift is. Het is namelijk erg zwaar en vermoeiend om alle spullen via de trap naar boven te sjouwen. Je lichaam krijgt het zwaar te verduren en je kan ernstige blessures oplopen. Bovendien raken ook je meubels snel beschadigd in de smalle trappenhuizen. Dankzij een verhuislift van Verhuisbedrijf Snelle Jongens zijn al deze problemen verleden tijd. Onze liften nemen het werk van je over en zorgen voor een vlotte en zorgeloze verhuizing.

Een verhuislift in Utrecht huur je bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens willen we iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn. Omdat elke verhuisklus om een andere oplossing vraagt, hebben we voor verschillende verhuisliften gekozen. We beschikken zowel over kleinere compacte liften als over grote verhuisliften die een hoogte van wel 27 meter(9e verdieping) bereiken.

Al onze verhuisliften worden door één van onze medewerkers geïnstalleerd en bediend. De lift mag namelijk enkel door speciaal opgeleide personen bestuurd worden. Op deze manier zijn we zeker dat de lift op elk moment stabiel staat en wordt de veiligheid tijdens de hele verhuizing optimaal gewaarborgd.

Verhuislift huren Utrecht

Huur snel een goedkoop een verhuislift in Utrecht

Een verhuislift huren bij verhuisbedrijf Snelle Jongens is erg eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is ons telefonisch of per email contacteren en we stellen meteen een vrijblijvende offerte op. Onze liften zijn bovendien meestal per direct beschikbaar, zodat je er dezelfde dag nog gebruik van kan maken. Wil je echter zeker zijn dat er een geschikte verhuislift beschikbaar is, dan raden we je aan ons enkele dagen op voorhand te contacteren.

Bij Snelle Jongens hebben we gekozen voor een vast en betaalbaar uurtarief. We rekenen op geen enkel moment extra kosten aan en ook in het weekend zijn alle liften zonder meerprijs beschikbaar. Dit maakt van ons dan ook dé ideale partner als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande en betaalbare verhuislift in Utrecht.

Voordelen van onze verhuisliften

  • Je verhuist aanzienlijk sneller en goedkoper
  • Minder fysieke belasting
  • Een erg veilige manier van verhuizen
  • Minder risico op beschadiging van je meubels
  • Je krijgt er een professionele verhuizer bij
  • Onze verhuisliften zijn snel beschikbaar, ideaal voor spoedverhuizingen

Waarom kiezen voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens?

Steek je zelf graag de handen uit de mouwen en besteed je je verhuizing liever niet helemaal aan ons uit? Geen probleem! Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens hebben we ervoor gekozen om de verhuisliften ook per uur te verhuren. Ideaal als je slechts enkele meubels of zware objecten naar een hogere verdieping moet verhuizen.

Al onze verhuizers zijn voldoende opgeleid om de verhuisliften te besturen. Ze zorgen ervoor dat de lift correct wordt geïnstalleerd en dat al je spullen onbeschadigd en snel verhuisd worden. Bovendien zijn ze niet vies van wat extra werk en helpen ze je dan ook graag met het op- en afladen van de verhuislift.

We zijn trouwens niet alleen in Utrecht werkzaam. Ook in andere steden vind je de verhuisliften van Verhuisbedrijf Snelle Jongens terug. Het gaat om de volgende regio’s:

Verhuislift Amsterdam
Verhuislift Rotterdam
Verhuislift Den Haag
Verhuislift Gouda
Verhuislift Delft

Een overzicht van onze overige diensten

Snelle Jongens is een professioneel verhuisbedrijf met jarenlange ervaring. We beschikken over de nodige kennis en voldoende mankracht om alle soorten verhuizingen snel en vakkundig uit te voeren. Je kan bij ons onder meer terecht voor:

Bedrijfsverhuizing
Piano verhuizen
Seniorenverhuizing
Woningontruiming
Spoedverhuizing

Onze medewerkers werken erg efficiënt. Ze volgen een duidelijke werkwijze en maken enkel gebruik van kwalitatief hoogstaand verhuismateriaal. Je hele inboedel wordt dan ook op elk moment tegen beschadigingen beschermd. Bovendien komen we steeds onze afspraken na en staat onze klantendienst op elk moment voor je klaar. Verhuisbedrijf Snelle Jongens zorgt op deze manier voor vlotte en veilige verhuizingen.

Veelgestelde vragen over een verhuislift

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Mag ik zelf ook een verhuislift gebruiken? 2021-12-22T06:04:29+02:00

De verzekering staat dit niet toe. Een verhuislift is een apparaat wat door een speciaal opgeleid persoon wordt bediend. Zo kunnen wij onze veiligheid en dat van de anderen tijdens de verhuizing optimaal waarborgen.

Wat is het draagvermogen van een verhuislift? 2022-07-27T07:33:45+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken hebben allen een draagvermogen van maximaal 400 kilo.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.Wat kost het huren van een verhuislift in Utrecht?

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens kan je al vanaf € 60 een verhuislift huren, inclusief een bediener. Onze liften zijn zonder meerprijs in het weekend beschikbaar en we hanteren geen minimum aantal uren. Afhankelijk van de regio worden er wel voorrijkosten berekend.

Wil je weten welk tarief er voor jouw regio geldt? Neem dan telefonisch of per email contact met ons op en we stellen graag een vrijblijvende offerte op. Bij Snelle Jongens maken we steeds duidelijke prijsafspraken, zodat je op geen enkel moment voor verrassingen komt te staan.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Ga je binnenkort verhuizen en ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan meteen contact met ons op en we geven je graag alle nodige informatie. Bovendien zorgen we voor een op maat gemaakte offerte, gebaseerd op je persoonlijke voorkeuren en je financiële situatie. Verhuisbedrijf Snelle Jongens wil iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn en biedt dan ook voor alle situaties en elk budget steeds een geschikte oplossing aan!