Verhuizen 2018-03-16T11:03:04+00:00

Verhuisbedrijf Snelle Jongens regelt het voor u!

U heeft een nieuw huis gevonden. Gefeliciteerd! nu nog de spannende verhuizing. Wij gaan het allemaal regelen voor u. Wilt u verhuizen en bent u er nog niet uit? vraag naar de mogelijkheden bij verhuisbedrijf Snelle Jongens. Wij kunnen u hele verhuizing uit handen nemen en zorg dragen voor een verhuizing van A naar B die compleet veilig verloopt, zonder schade aan uw inboedel of andere narigheid, u verhuizing moet tenslotte veilig en goed verlopen. Maakt u zich zorgen weet u niet wat er allemaal moet worden voorbereid? ons team van klantenservice kan u alle informatie geven die u nodig heeft om de verhuizing goed te laten verlopen.

Ontruimingen

Door omstandigheden kan het gebeuren dat uw huis of de woning van een naaste moet worden ontruimd.

De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimd worden. Na de ontruiming wordt de woning weer schoon opgeleverd.

LEES MEER

Spoedverhuizing

Soms kan het voorkomen dat u onverwacht moet verhuizen. Wij hebben een flexibele houding.

Wij werken absoluut niet met een 9 tot 5 mentaliteit. Onverwachtse zaken kunnen u soms veel stress bezorgen. Wij zullen meer doen dan dat wij kunnen om u zo veel mogelijk te ontspannen.

LEES MEER

Verhuislift Service

Vaak is het onmogelijk om een lange koelkast of een zware piano door de lift of trappenhal naar beneden te brengen.

Om geen extra onverwachte kosten te krijgen kunt u het beste naar de voorbeelden kijken op deze pagina hoe en wat een verhuislift voor u kan betekenen.

LEES MEER

Verhuizen, wel zo prettig van A tot Z geregeld!

Wij maken gebruik van Spanbanden, dit is om u inboedel veilig in de wagen te laten staan en niet om te laten vallen. Ook maken wij gebruik van verhuisdekens zodat wij u inboedel goed kunnen beschermen. Zijn sommige spullen te groot voor de lift of het trappenhuis? geen probleem. Wij hebben gedreven machinisten. Die met een speciale verhuislift komen tot wel 11 hoog. Zo kunnen wij u spullen toch veilig beneden krijgen. Inpak materiaal nodig? allemaal geen enkel probleem! Verhuisbedrijf Snelle Jongens regelt alles!

Bedrijfsverhuizing

Ook dat is geen enkel probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN


review rating 5  Heel fijn bedrijf om mee samen te werken hebben mij prima geholpen bij de verhuizing en prima after service geleverd. Zeker een aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft tijdens zijn verhuizing

thumb Reyoneal Willems
9/06/2018

review rating 5  Super service! Kan iedereen dit bedrijf aanraden. De jongens waren op tijd en gingen zorgvuldig om met de spullen.

thumb Patricia Soedja
9/06/2018

review rating 5  Ben helemaal tevreden met de service die Verhuisbedrijf Snelle Jongens mij heeft geleverd. Telefonisch ook goed en duidelijk uitleg gegeven over wat er precies gaat gebeuren bij de verhuizing. Waren snel en voorzichtig met de meubelen. Top jongens! Bedankt

thumb Peter Brughink
7/04/2018

Bekijk al onze Google Reviews

Verhuisdoos

Bel ons