Verhuizen 2021-04-20T13:58:25+02:00

Verhuisbedrijf Snelle Jongens regelt het voor je!

Je hebt een nieuw huis gevonden. Gefeliciteerd! Nu nog de spannende verhuizing. Wij gaan het allemaal voor je regelen. Wil je verhuizen en ben je er nog niet uit? Vraag naar de mogelijkheden bij verhuisbedrijf Snelle Jongens. Wij kunnen je hele verhuizing uit handen nemen en zorg dragen voor een verhuizing van A naar B die compleet en veilig verloopt, zonder schade aan je inboedel en zonder andere narigheid. Je verhuizing moet tenslotte veilig en goed verlopen. Maak je je zorgen en weet je niet wat er allemaal moet worden voorbereid? Ons team kan je alle informatie geven die je nodig hebt om de verhuizing goed te laten verlopen.

Ontruimingen

Door omstandigheden kan het gebeuren dat je huis of de woning van een naaste moet worden ontruimd.

De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimd worden. Na de ontruiming wordt de woning weer schoon opgeleverd.

Spoedverhuizing

Soms kan het voorkomen dat je onverwacht moet verhuizen. Wij hebben een flexibele houding.

Wij werken absoluut niet met een 9 tot 5 mentaliteit. Onverwachtse zaken kunnen je soms veel stress bezorgen. Wij zullen meer doen dan dat wij kunnen om je zo veel mogelijk te ontspannen.

Verhuislift service

Vaak is het onmogelijk om een lange koelkast of een zware piano door de lift of trappenhal naar beneden te brengen.

Om geen extra onverwachte kosten te krijgen kun je het beste naar de voorbeelden kijken op deze pagina om te zien wat een verhuislift voor je kan betekenen.

Verhuizen, wel zo prettig van A tot Z geregeld!

Wij maken gebruik van spanbanden, dit is om je inboedel veilig in de wagen te laten staan en niet om te laten vallen. Ook maken wij gebruik van verhuisdekens zodat wij je inboedel goed kunnen beschermen. Zijn sommige spullen te groot voor de lift of het trappenhuis? Geen probleem. Wij hebben gedreven machinisten die met een speciale verhuislift komen tot wel 11 etages hoog. Zo kunnen wij je spullen toch veilig beneden krijgen. Inpakmateriaal nodig? Allemaal geen enkel probleem! Verhuisbedrijf Snelle Jongens regelt alles van A tot Z!

Call Now Button