Verhuislift huren in Gouda 2023-09-01T10:01:10+02:00

Verhuislift huren in Gouda

Verhuislift Gouda

Het verhuizen van je inboedel naar een hogere verdieping is een zware taak. Het trappenhuis talloze keren op en neer lopen is erg belastend voor je lichaam. Je kan er ernstige rugklachten aan overhouden en ook andere blessures zijn niet uitgesloten. Ook voor je meubels is de verhuizing niet zonder gevaar. De trappenhuizen zijn vaak erg smal en je spullen kunnen op deze manier beschadigd worden. Een verhuislift is dan ook van essentieel belang. Bij Snelle Jongens beschikken we over verschillende soorten verhuisliften op maat, zodat elke verhuizing vlot en zonder problemen verloopt.

Huur goedkoop een verhuislift in Gouda bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Snelle Jongens is een professioneel verhuisbedrijf dat op elke soort verhuizing voorzien is. In ons assortiment vind je dan ook verschillende verhuisliften terug. De grootste liften bereiken een maximale hoogte van 32 meter, wat ongeveer overeenkomt met de 13e etage.

We verhuren de diverse verhuisliften verder aan een zeer scherpe prijs. De liften zijn tenslotte ook erg snel beschikbaar. Je kan de verhuislift soms zelfs dezelfde dag nog gebruiken. Verhuisbedrijf Snelle Jongens is dan ook een ideale partner als het om spoedverhuizingen gaat. Bovendien wordt elke lift door één van onze professionele verhuizers bestuurd, waardoor je meteen over extra mankracht beschikt om de lift op- en af te laden.

Verhuislift huren Gouda

De belangrijkste voordelen van een verhuislift

  • Tijd besparen: Een verhuislift krijgt je hele inboedel veel sneller boven dan een verhuizer.
  • Geen kans op blessures: Je lichaam wordt niet overbelast door de zware meubels en de vele trappen.
  • Minder risico op schade: Meubels die door het smalle trappenhuis moeten, worden erg vaak beschadigd.
  • Professionele hulp: Onze vakkundige verhuizers bedienen de lift en helpen je ook met het zware werk.

Wat kan Verhuisbedrijf Snelle Jongens voor jou betekenen?

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens willen we iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn. We bieden daarom de mogelijkheid aan om de verhuislift los te huren. Je kan de lift voor een paar uur huren om één of meerdere zware spullen te verhuizen, zonder dat je de hele verhuizing aan ons moet uitbesteden. We stellen ons altijd zeer flexibel op en we hanteren dan ook geen minimaal aantal uren. Wil je een verhuislift huren enkel en alleen om een bank snel op de eerste verdieping krijgen? Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens kan het allemaal!

Ben je geïnteresseerd in een verhuislift buiten de regio Gouda? Verhuisbedrijf Snelle Jongens is ook in de volgende regio’s actief:

Verhuislift Amsterdam
Verhuislift Rotterdam
Verhuislift Den Haag
Verhuislift Utrecht
Verhuislift Delft

Een divers en professioneel verhuisbedrijf

Snelle Jongens is een professioneel en compleet verhuisbedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring kan je ons voor alle mogelijke verhuizingen inschakelen. Je kan bij ons terecht voor:

Bedrijfsverhuizing
Piano verhuizen
Seniorenverhuizing
Woningontruiming
Spoedverhuizing

We maken voor elke verhuisklus gebruik van een efficiënte aanpak, zodat al je spullen snel en veilig verhuisd worden. Bovendien maken we gebruik van hoogstaand verhuismateriaal. Je hele inboedel is tijdens de hele verhuizing dan ook volledig beschermd tegen eventuele beschadigingen. Tenslotte hanteren we een zeer eerlijke prijs. We zoeken steeds een oplossing binnen je budget, zodat onze dienstverlening voor iedereen toegankelijk is!

Veelgestelde vragen over een verhuislift

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Mag ik zelf ook een verhuislift gebruiken? 2021-12-22T06:04:29+02:00

De verzekering staat dit niet toe. Een verhuislift is een apparaat wat door een speciaal opgeleid persoon wordt bediend. Zo kunnen wij onze veiligheid en dat van de anderen tijdens de verhuizing optimaal waarborgen.

Wat is het draagvermogen van een verhuislift? 2022-07-27T07:33:45+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken hebben allen een draagvermogen van maximaal 400 kilo.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.Een overzicht van de kosten voor een verhuislift in Gouda

Voor € 60 per uur kan je al één van onze verhuisliften huren. Onze verhuisliften zijn 7 dagen op 7 aan dezelfde prijs beschikbaar. Bovendien is de bediener van de verhuislift bij het tarief inbegrepen. Voor een kleine meerprijs kan je zelfs meerdere verhuizers inschakelen.

Afhankelijk van de regio worden er voorrijkosten aangerekend. Neem daarom even contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. We geven je een duidelijk overzicht van de kosten die in jouw regio gelden, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Vraag nu een offerte aan

Ga je binnenkort verhuizen in de omgeving van Gouda en lijkt een verhuislift je wel wat? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan. Verder geven onze specialisten je graag alle nodige informatie en doen ze er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.