Verhuislift huren in Delft 2023-09-01T09:59:38+02:00

Verhuislift huren in Delft

Verhuislift Delft

Een verhuizing is een vermoeiende periode waar heel wat bij komt kijken. Zeker als je naar een etagewoning of een hogere verdieping verhuist, moet je over een efficiënte aanpak en het juiste materiaal beschikken. Zo is het aanbevolen een verhuislift te huren. Met een professionele lift worden alle grote en zware spullen snel en veilig naar boven of beneden gebracht. Bovendien blijft je inboedel op deze manier onbeschadigd en moet je je lichaam niet onnodig afpeigeren. Een verhuislift is dan ook van essentieel belang om vlot en veilig te verhuizen.

Een betaalbare verhuislift in Delft vind je bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Ben je op zoek naar een verhuislift in Delft? Dan ben je bij Snelle Jongens aan het juiste adres. We zijn namelijk een professioneel verhuisbedrijf dat voor iedere verhuisklus een gepaste oplossing heeft. Bij ons vind je dan ook verschillende verhuisliften aan een zeer aantrekkelijk tarief. Onze grootste machine bereikt een hoogte van 27 meter, waardoor je hele inboedel in een mum van tijd tot op de 9e verdieping gelift kan worden.

Ook over de bediening van de verhuislift moet je je geen zorgen maken. Verhuisliften mogen namelijk enkel door speciaal opgeleid personeel bestuurd worden. Al onze liften worden daarom door onze professionele verhuizers bediend. Op deze manier wordt zowel jouw veiligheid als die van onze medewerkers op elk moment gewaarborgd.

Verhuislift huren Delft

De vier belangrijkste voordelen van een verhuislift

  • Verhuis sneller: Met een verhuislift worden alle zware spullen en objecten beduidend sneller verplaatst.
  • Verhuis veiliger: De kans op lichamelijke letsels of schade aan je meubels is heel wat lager met een professionele verhuislift
  • Verhuis goedkoper: Bij Snelle Jongens vind je voordelige verhuisliften aan een vast uurtarief.
  • Verhuis vlotter: Elke lift wordt door één van onze verhuizers bediend. Naast het besturen van de lift steken onze medewerkers graag een handje toe en geven ze je handige tips om de verhuizing vlot te laten verlopen.

Waarom kiezen voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens?

  • Je verhuist aanzienlijk sneller en goedkoper
  • Minder fysieke belasting
  • Een erg veilige manier van verhuizen
  • Minder risico op beschadiging van je meubels
  • Je krijgt er een professionele verhuizer bij
  • Onze verhuisliften zijn snel beschikbaar, ideaal voor spoedverhuizingen

Waarom kiezen voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens?

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens staat de klant centraal. We proberen alle wensen en eisen zo goed mogelijk tegemoet te komen en we stellen ons steeds flexibel op. Je kan onze verhuisliften dan ook voor één of meerdere uren huren, zonder dat je de hele verhuizing aan ons moet uitbesteden. We hanteren ook geen minimaal aantal uren. Je kan ons dan ook zonder problemen voor kleine verhuisklussen inschakelen. Onze liften zijn bovendien snel inzetbaar, waardoor we steeds voorbereid zijn op een eventuele spoedverhuizing.

Verhuis je van of naar een andere regio? Verhuisbedrijf Snelle Jongens beschikt over verschillende vestigingen in regio’s zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Gouda.

Onze verschillende verhuisdiensten

Snelle Jongens is een verhuisbedrijf dat enkel met professionele verhuizers en het beste verhuismateriaal werkt. Al onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en een grondige vakkennis. Je kan bij ons voor alle soorten verhuizingen terecht, gaande van seniorenverhuizingen en woningontruimingen tot bedrijfsverhuizingen, spoedverhuizingen en zelfs piano verhuizingen.

We zorgen bovendien voor een uitstekende dienstverlening en komen onze afspraken steeds na. Verhuisbedrijf Snelle Jongens zorgt op deze manier telkens weer voor een vlotte en veilige verhuizing.

Veelgestelde vragen over een verhuislift

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Mag ik zelf ook een verhuislift gebruiken? 2021-12-22T06:04:29+02:00

De verzekering staat dit niet toe. Een verhuislift is een apparaat wat door een speciaal opgeleid persoon wordt bediend. Zo kunnen wij onze veiligheid en dat van de anderen tijdens de verhuizing optimaal waarborgen.

Wat is het draagvermogen van een verhuislift? 2022-07-27T07:33:45+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken hebben allen een draagvermogen van maximaal 400 kilo.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.Wat kost een verhuislift in Delft?

Voor slechts € 60 kan je één van onze verhuisliften huren, inclusief de bediener. De liften zijn ook in het weekend aan deze prijs beschikbaar en we hanteren geen minimale afname wat betreft het aantal uren. Afhankelijk van de regio zijn er wel voorrijkosten van toepassing.

Wil je exact weten hoeveel een verhuislift je zal kosten? Neem dan contact met ons op en we sturen je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens maken we vanaf het begin duidelijke prijsafspraken, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan

Ben je op zoek naar een verhuislift in Delft voor je aankomende verhuizing? Neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Onze specialisten zullen de verschillende mogelijkheden met jou bespreken en zorgen voor een scherpe op maat gemaakte offerte. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens zorgen we voor een uitstekende dienstverlening en we houden dan ook rekening met je wensen en je persoonlijke situatie.