Verhuislift huren in Rotterdam 2023-09-01T09:43:10+02:00

Verhuislift huren in Rotterdam

Verhuislift Rotterdam

Verhuizen zonder verhuislift in Rotterdam is een behoorlijke uitdaging. In deze prachtige havenstad vind je namelijk zeer veel bovenwoningen uit de jaren 50 terug. Deze authentieke woningen beschikken over erg smalle trappenhuizen met heel weinig bewegingsvrijheid. Grote en zware meubels krijg je amper boven en ook je lichaam krijgt het tijdens een verhuizing zwaar te verduren. Een verhuislift in Rotterdam van Verhuisbedrijf Snelle Jongens is in dit geval een ideale oplossing. De lift neemt het zware werk van je over en zorgt ervoor dat alle zware objecten snel en veilig verhuisd worden.

Verhuisbedrijf Snelle Jongens: een expert in verhuisliften in Rotterdam

Snelle Jongens is een professioneel en ervaren verhuisbedrijf in Rotterdam waar kwaliteit en een goede dienstverlening centraal staan. Elke verhuisklus vraagt om een andere oplossing en we hebben dan ook verschillende soorten verhuisliften in ons assortiment opgenomen. Bij ons vind je zowel kleinere modellen als zeer grote liften met een maximale hoogte van 27 meter. Je kan Verhuisbedrijf Snelle Jongens dan ook voor alle mogelijke verhuizingen inschakelen.

Over de bediening van de lift hoef je je geen zorgen te maken. Verhuisliften mogen namelijk enkel door speciaal opgeleide personen bestuurd worden. Al onze verhuizers hebben alle nodige opleidingen gevolgd om de liften vakkundig te installeren en te besturen. Bovendien helpen ze je graag met het op- en afladen van de lift en geven ze je handige tips om de rest van de verhuizing vlot te laten verlopen.

Verhuislift huren Rotterdam

Wat is een verhuislift precies?

Een verhuislift is een aanhanger met een uitschuifbare mechanische ladder. In sommige gevallen staat de verhuislift op een busje of een kleine vrachtwagen. In dit geval bevindt de ladder zich op de plek van de laadruimte. Aan de ladder is een stevig liftplatform verbonden. Het liftplatform is een soort plateau waar je al je grote en zware meubels op kwijt kan. De ladder wordt door de bestuurder van de verhuislift bediend. Op deze manier worden al je zware spullen op een snelle en veilige manier naar boven of beneden getransporteerd.

De voordelen van een verhuislift

  • De verhuizing verloopt beduidend sneller
  • Weinig fysieke belasting en minder kans op blessures
  • Een veilige manier van verhuizen
  • Kleine kans op schade
  • De lift wordt door een professionele verhuizer bediend
  • Onze liften zijn zeer snel inzetbaar

Snel en goedkoop een verhuislift in Rotterdam huren

Een verhuislift huren bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens is erg eenvoudig. We zijn dagelijks telefonisch en per email bereikbaar. Onze liften zijn zeer snel inzetbaar, in sommige gevallen kan je er zelfs dezelfde dag nog gebruik van maken. Spoedverhuizingen vormen dan ook geen enkel probleem voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens. Wil je echter zeker zijn dat een bepaalde verhuislift beschikbaar is, dan kan je ons best een paar dagen op voorhand contacteren.

We bieden onze verhuisliften aan een zeer toegankelijk uurtarief aan. Al onze liften zijn zeven dagen op zeven aan dezelfde prijs beschikbaar. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens maken we steeds duidelijke prijsafspraken en zorgen we ervoor dat er op geen enkel moment onverwachte kosten opduiken.

Waarom een verhuislift bij Snelle Jongens huren?

Een verhuislift kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Naast een verhuizing wordt de lift bijvoorbeeld ook voor het plaatsen van zonnepanelen of het installeren van een nieuwe keuken gebruikt. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens bieden we je daarom de mogelijkheid de lift per uur te huren. Dit maakt van ons een ideale partner voor kleinere klussen van één of meerdere uren.

Je kan natuurlijk ook je hele verhuizing aan ons uitbesteden. We beschikken over een uitgebreid team van professionele verhuizers die snel en efficiënt werken. Bovendien beschikken al onze medewerkers over de nodige kennis om verhuisliften te bedienen. Ons team staat je van het begin tot het einde bij en zorgt ervoor dat heel je inboedel veilig op de eindbestemming raakt.

Ook als je buiten Rotterdam verhuist, kan je op Verhuisbedrijf Snelle Jongens rekenen. We beschikken namelijk over verschillende vestigingen en bieden onze diensten in de volgende regio’s aan:

Een verhuislift huren in Rotterdam: waar moet je op letten?

Er zijn een aantal zaken die je moet controleren voor je een verhuislift huurt. Eerst en vooral moet je er rekening mee houden dat de lift op maximaal 10 meter van het gebouw geplaatst kan worden. Bovendien staat de verhuislift enkel stabiel op een harde ondergrond. Een zachte ondergrond, zoals gras of zand, is niet geschikt. Verder moet je de verhuisspullen goed opmeten, zodat je zeker bent dat ze vlot door de ramen van het nieuwe pand passen. Tenslotte is ook het gewicht van de objecten belangrijk. Onze liften hebben een maximaal vermogen van 400 kg en kunnen dan ook geen zwaardere objecten tillen.

Een overzicht van de verschillende verhuisdiensten van Snelle Jongens

Snelle Jongens is een ervaren en professioneel verhuisbedrijf waar je voor alle soorten verhuizingen terecht kan. We hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in de volgende diensten:

Bedrijfsverhuizing
Piano verhuizen
Seniorenverhuizing
Woningontruiming
Spoedverhuizing

Kwaliteit staat centraal bij ons en we werken dan ook enkel met vakkundige verhuizers en het beste verhuismateriaal. Al je spullen zijn op elk moment beschermd tegen eventuele beschadigingen en worden snel en veilig naar je nieuwe pand gebracht. Bovendien communiceren we steeds duidelijk en komen we alle gemaakte afspraken na. Deze uitstekende dienstverlening in combinatie met ons kwalitatief hoogstaand werk maakt van Snelle Jongens dan ook één van de beste verhuisbedrijven van de regio Rotterdam.

Veelgestelde vragen over een verhuislift

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Mag ik zelf ook een verhuislift gebruiken? 2021-12-22T06:04:29+02:00

De verzekering staat dit niet toe. Een verhuislift is een apparaat wat door een speciaal opgeleid persoon wordt bediend. Zo kunnen wij onze veiligheid en dat van de anderen tijdens de verhuizing optimaal waarborgen.

Wat is het draagvermogen van een verhuislift? 2022-07-27T07:33:45+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken hebben allen een draagvermogen van maximaal 400 kilo.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.Een verhuislift in Rotterdam aan een zeer aantrekkelijk tarief

Bij ons kan je vanaf € 60 een verhuislift met een bediener huren. Ook in het weekend en op feestdagen kan je zonder meerprijs gebruik maken van onze liften. Afhankelijk van je locatie worden er wel voorrijkosten berekend.

Wil je meer informatie over het tarief dat in jouw regio van toepassing is? Bel ons op of stuur ons een email en we stellen meteen een vrijblijvende offerte op.

Vraag meteen een offerte aan

Ga je binnenkort verhuizen in Rotterdam en wil je weten wat we exact voor jou kunnen betekenen? Neem dan telefonisch of per email contact met ons op. We zorgen voor een mooi overzicht van alle verschillende mogelijkheden en stellen een op maat gemaakte offerte op. Op deze manier zorgt Verhuisbedrijf Snelle Jongens ervoor dat je verhuizing exact verloopt zoals je het in gedachten had.