Verhuisbedrijf Hengelo 2023-10-12T04:44:08+02:00

Verhuisbedrijf Hengelo

Verhuisbedrijf Dordrecht

Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsverhuizing, een seniorenverhuizing of een spoedverhuizing in Hengelo, bij Snelle Jongens ben je altijd aan het juiste adres. We zijn namelijk een erkend en betrouwbaar verhuisbedrijf in Hengelo met jarenlange ervaring. Onze medewerkers zijn echte vakmannen die al ontzettend veel verhuizingen in deze prachtige stad hebben uitgevoerd. Ze gaan steeds snel te werk, zonder dat ze aan kwaliteit moeten inleveren. Twijfel dan ook niet langer en neem nu nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Wat kan een verhuisbedrijf in Hengelo voor jou betekenen?

Een verhuizing is een hele onderneming waar ontzettend veel bij komt kijken. Zonder een goede organisatie en een juiste aanpak dreigt de hele verhuisklus in een grote chaos uit te draaien. De hulp van een verhuisbedrijf is daarom zeker welkom. Een professioneel bedrijf weet hoe ze een verhuizing moeten aanpakken en behoudt op elk moment het overzicht. Bovendien krijg je tijdens de werkzaamheden met heel wat problemen te maken, gaande van smalle trappenhuizen tot vergunningen en het transport van grote en zware meubels. Een ervaren verhuisbedrijf heeft een oplossing voor al deze obstakels. Professionele verhuizers beschikken over al het nodige materiaal om je hele inboedel op een snelle en veilige manier naar de nieuwe woning te brengen.

Waarom voor onze Snelle jongens kiezen?

Hengelo is een erg grote stad die ontzettend veel te bieden heeft. In het centrum vind je toffe winkeltjes, gezellige pubs en heerlijke restaurantjes terug. In de omgeving van de stad kan je heerlijk wandelen en fietsen en worden er regelmatig leuke acties voor de kinderen georganiseerd. Ook aan werkgelegenheid ontbreekt het in Hengelo zeker niet. In deze populaire regio zijn dan ook ontzettend veel verhuisbedrijven actief. Bij Snelle Jongens doen we er daarom alles aan om ons duidelijk van de concurrerende verhuisbedrijven te onderscheiden. We gaan steeds erg snel en veilig te werk en we bieden onze diensten tegen erg scherpe prijzen aan. Bovendien zijn onze werknemers allemaal enthousiaste professionals die je voor alle soorten verhuizingen kan inschakelen.

Een allround verhuisbedrijf in Hengelo

Eén van onze sterke punten is ongetwijfeld ons erg ruim en gevarieerd dienstenpakket. Je kan bij ons namelijk niet alleen voor alle soorten verhuizingen terecht, maar ook voor heel wat gespecialiseerde verhuisdiensten:

Bovendien verlenen we ook een verhuisservice op maat. Onze verhuizers zoeken namelijk een gepaste oplossing voor elke verhuizing. Ze luisteren aandachtig naar jouw verwachtingen en passen hun werkwijze aan jouw behoeftes aan. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en vatten elke verhuisklus vol goede moed aan!

Verhuis snel naar je nieuwe woning in Hengelo

Onze dienstverlening wordt voornamelijk gekenmerkt door, hoe kan het ook anders, onze enorme snelheid. Als ervaren verhuisbedrijf weten we hoe vermoeiend en stresserend de periode rond een verhuisklus verloopt. Terwijl jij de verhuizing probeert te organiseren, moeten je kinderen gewoon naar school en staat het huishouden niet stil. Je vindt je spullen niet meer terug en je hebt geen idee wat er nog allemaal moet gebeuren. We proberen elke verhuizing daarom zo snel mogelijk af te werken. We houden steeds een strakke planning aan en moesten de werkzaamheden vertraging oplopen, werken onze Snelle Jongens graag wat langer door.

Veilig en correct naar Hengelo verhuizen

Hoe snel we een verhuisklus ook proberen af te ronden, de kwaliteit van ons werk staat steeds centraal. Onze klanten vertrouwen hun hele inboedel aan ons toe en we behandelen alle spullen daarom steeds met de grootste zorg. Om ervoor te zorgen dat al je persoonlijke zaken onbeschadigd naar de nieuwe woning gebracht worden, maken we enkel gebruik van het beste verhuismateriaal. We gebruiken steeds erg ruime en stevige verhuisdozen en we beschermen breekbare spullen met speciale doeken. Voor het transport schakelen we dan weer professionele verhuiswagens in. Onze wagens zijn aan de binnenkant afgewerkt met een speciale beschermlaag. De meubels kunnen niet tegen de harde zijkanten stoten en de kans op schade is dan ook miniem.

Een goedkope verhuisservice in Hengelo

Verhuisbedrijf Snelle Jongens staat ten slotte ook bekend om de erg scherpe tarieven. Dankzij onze efficiënte werkwijze en de weinige werkuren kunnen we de kosten voortdurend drukken. We bieden onze diensten dan ook tegen ontzettend lage prijzen aan. Bovendien houden we steeds rekening met het beschikbare budget. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je economische situatie en zoeken we naar een oplossing die binnen je mogelijkheden ligt. We houden ons trouwens tijdens de hele verhuizing aan de afgesproken tarieven en we rekenen achteraf helemaal geen extra kosten aan.

Een verhuizer voor heel Hengelo en omgeving

Snelle Jongens is een verhuisbedrijf met heel wat ervaring in Hengelo. We weten elke straat liggen en we vinden zelfs in het drukke centrum voldoende parkeergelegenheid. Ook de buitenwijken kennen we goed en je kan ons dan ook voor verhuizingen in de hele stad inschakelen. In de volgende buurten in Hengelo hebben we onlangs bijvoorbeeld nog verhuizingen uitgevoerd:

  • Binnenstad
  • Hengelose Es
  • Noord
  • Hasseler Es
  • Groot Driene
  • Berfrlo Es
  • Wilderinkshoek
  • Woolde
  • Slangenbeek
  • Buitengebied

Professionele en gemotiveerde verhuizers

Hoe deskundig en ervaren een verhuisbedrijf ook is, zonder gemotiveerde verhuizers stelt de onderneming niks voor. Bij Snelle Jongens hebben we daarom een ruim team van enthousiaste medewerkers samengesteld. Al onze verhuizers hebben een professionele opleiding achter de rug en weten waar ze mee bezig zijn. Ze kunnen al het verhuismateriaal vakkundig inzetten en ze gaan erg voorzichtig met je inboedel om. Bovendien starten ze elke dag met een uitstekend humeur. Ze vatten elke klus vol energie aan en ze zorgen er zo voor dat de hele verhuisdag voorbij vliegt!

Huur een verhuislift in Hengelo

Het kan natuurlijk gebeuren dat je je verhuizing naar Hengelo liever niet uitbesteedt. Ook in dit geval kan Verhuisbedrijf Snelle Jongens je echter van dienst zijn. Zeker als je naar een hogere verdieping verhuist, kan je waarschijnlijk wat hulp gebruiken. In dit geval raden we je aan om een verhuislift te huren. Een verhuislift is een stevig platform dat zware en grote meubels automatisch naar boven tilt. Door een verhuislift te huren, win je enorm veel tijd. Bovendien moet je je spullen niet door een smal en nauw trappenhuis naar boven sjouwen. Op deze manier vermijd je ernstige schade en kan je zelf ook geen fysieke blessures oplopen.

Veelgestelde vragen

Wat kost een verhuizing in Den Haag? 2023-05-04T15:25:46+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2023-12-13T08:04:41+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2023-10-30T08:16:41+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-01-23T06:33:53+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat kost een verhuizing in Hengelo? 2023-05-04T13:56:55+02:00

De kosten voor een verhuizing in Hengelo is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte voor je verhuizing in Hengelo

Ga je binnenkort van, naar of binnen Hengelo verhuizen en kan je de hulp van onze Snelle Jongens goed gebruiken? Neem dan meteen contact met ons op. Onze verhuizers leggen je de verschillende opties graag uit en zoeken meteen naar een gepaste oplossing voor jouw verhuisklus. Ze sturen je ook onmiddellijk een vrijblijvende offerte op maat op. Zo krijg je een mooi beeld van onze scherpe tarieven en weet je meteen waar je aan toe bent!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?