Verhuisbedrijf Enschede 2023-10-12T04:40:27+02:00

Verhuisbedrijf Enschede

Verhuisbedrijf Enschede

Ben je op zoek naar een vakkundig verhuisbedrijf  in Enschede waarmee je op een professionele manier kunt verhuizen? Dan is Verhuisbedrijf Snelle Jongens jouw ideale partner. We zijn namelijk een betrouwbare onderneming die een uitzonderlijke dienstverlening verleent. Onze verhuizers zijn ervaren professionals die weten hoe ze een verhuisklus moeten organiseren. Ze gaan steeds erg gestructureerd te werk en ronden elke klus zo snel mogelijk af. Bovendien maken onze medewerkers enkel gebruik van het beste verhuismateriaal en verhuizen ze je hele inboedel op een veilige en correcte manier. Neem nu nog contact met ons op voor meer informatie en ontvang meteen gratis een vrijblijvende offerte!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Wat zijn de voordelen van een verhuisbedrijf?

Bij een verhuizing komt enorm veel zaken kijken. Je moet namelijk niet alleen je spullen naar je nieuwe woning brengen, maar je moet het oude huis ook grondig poetsen, heel wat papierwerk in orde brengen en de nieuwe woning opknappen en inrichten. De hulp van een professioneel bedrijf kan je dan ook zeker goed gebruiken. Een verhuisbedrijf heeft namelijk jarenlange ervaring met alle soorten verhuizingen en de professionele verhuizers weten dan ook hoe ze aan een verhuisklus moeten beginnen. Verder beschikt een verhuisbedrijf over voldoende expertise en het juiste materiaal om de hele verhuizing snel en netjes af te werken. Bovendien ontzorgen de meeste ondernemingen je volledig. Terwijl het verhuisbedrijf al het fysieke werk op zich neemt, kan jij je rustig met de administratieve kant van de klus bezighouden of kan je al eens rustig over de decoratie van het nieuwe huis nadenken.

Waarom is Snelle Jongens de nummer één in Enschede

Enschede is een zeer populaire stad. Het gezellige centrum, de prachtige natuur en de aanwezigheid van veel bedrijven maakt van deze regio de ideale bestemming voor heel wat gezinnen. Verhuisbedrijf Snelle Jongens is dan ook niet het enige verhuisbedrijf in deze stad. We hanteren echter een unieke werkwijze, waardoor we ons duidelijk van de overige verhuisbedrijven kunnen onderscheiden. Onze Snelle Jongens gaan steeds erg snel te werk, terwijl ze elke klus toch op een kwalitatief hoogstaande manier afwerken. Bovendien hanteren we ontzettend scherpe prijzen en werken we enkel met de beste verhuizers.

Een team van professionele en ervaren verhuizers in Enschede

Een verhuisbedrijf is niets zonder een professioneel team van betrouwbare verhuizers. Bij Snelle Jongens werken we daarom enkel met gemotiveerde en vakkundige medewerkers die een ruime opleiding achter de rug hebben. Onze verhuizers hebben ervaring met alle mogelijke verhuizingen en verhuisdiensten en weten hoe ze met waardevolle en breekbare spullen om moeten gaan. Ze behouden het overzicht op elk moment en dankzij hun ruime vakkennis verloopt de hele verhuisklus op een zeer gestructureerde manier. Bovendien beginnen ze enthousiast aan elke nieuwe opdracht. Hun goed humeur werkt ontzettend aanstekelijk en ze voeren zelfs het zwaarste werk met een glimlach uit. Op deze manier wordt de hele verhuizing een erg leuke gebeurtenis die voorbij vliegt!

Ons verhuisbedrijf werkt in heel Enschede en omgeving

Ook al is Enschede een erg grote stad, bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens weten we elke straat en elk steegje liggen. Onze verhuizers hebben al meerdere verhuizingen in deze regio uitgevoerd en ze kennen hun weg in het stadscentrum en in de buitenwijken. In de volgende buurten in Enschede hebben ze de voorbije maanden bijvoorbeeld verhuisklussen tot een goed einde gebracht:

  • Binnensingelgebied
  • Hogeland – Velve
  • Boswinkel – Stadsveld
  • Twekkelerveld – T.H.T.
  • Enschede-Noord
  • Ribbelt-Stokhorst
  • Enschede-Zuid
  • Bedrijfsterreinen Enschede-West
  • Glanerburg en omgeving
  • Landelijk gebied en kernen

Snelle verhuisservice in Enschede

De dienstverlening van Snelle Jongens wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door onze erg snelle dienstverlening. Als ervaren verhuisbedrijf weten we namelijk hoe lastig en vermoeiend de periode rond een verhuizing is. Je leeft vaak tussen twee woningen en je hebt geen idee in welke verhuisdoos je spullen juist zitten. Bovendien gaat het dagelijks leven gewoon door en staat het huishouden niet stil. Bij Snelle Jongens doen we er daarom alles aan om de hele klus zo snel mogelijk af te werken. We houden ons steeds aan de gemaakte afspraken en werken we, indien nodig, graag wat langer door!

Verhuizen in Enschede tegen de allerbeste prijs

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens hanteren we verder prijzen waar de concurrentie niet aan kan tippen. Dankzij onze snelle werkwijze en onze zeer efficiënte aanpak kunnen we de verhuiskosten minimaliseren, waardoor we onze diensten tegen de scherpste tarieven kunnen aanbieden. Bovendien houden we steeds rekening met je beschikbare budget. Tijdens een eerste gesprek bekijken we je financiële achtergrond. We passen onze werkwijze vervolgens aan jouw persoonlijke situatie aan en we zorgen ervoor dat onze offerte binnen jouw mogelijkheden past. We houden ons tijdens de hele verhuizing trouwens aan deze prijsopgave en we rekenen achteraf geen onverwachte kosten aan.

Verhuizingen van de beste kwaliteit

Ten slotte besteden onze verhuizers ook enorm veel aandacht aan de kwaliteit van hun werk. Ze weten hoe waardevol je hele inboedel voor je is en ze behandelen jouw spullen dan ook met de grootste zorg. Om er zeker van te zijn dat al je waardevolle items veilig in je nieuwe woning aankomen, werken ze enkel met het beste verhuismateriaal. Ze pakken je hele inboedel in stevige dozen in en ze beschermen breekbare spullen met speciale doeken. Voor het transport gebruiken ze professionele verhuiswagens. Deze wagens zijn ontzettend groot en zijn aan de binnenkant uitgerust met een beschermende laag. Je meubels kunnen zo niet tegen de harde zijkant stoten en de kans op schade wordt op deze manier beperkt.

De diensten van hét verhuisbedrijf in Enschede

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens kan je voor alle soorten verhuizingen terecht. Onze dienstverlening gaat echter verder dan dit. In ons dienstenpakket vind je namelijk ook heel wat gespecialiseerde verhuisservices terug:

Bovendien vormen ook verhuizingen op maat geen probleem voor ons. Onze verhuizers zijn erg flexibel ingesteld en passen hun werkwijze aan jouw pehttps://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuisbedrijf-amsterdamrsoonlijke voorkeuren aan. Neem gerust even contact met ons op, zodat we samen naar een gepaste oplossing voor jouw verhuizing kunnen zoeken.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Aan een verhuizing begin je niet zomaar. De hele klus moet namelijk grondig voorbereid worden. Bij Snelle Jongens organiseren we daarom steeds een verkennend gesprek met onze nieuwe klanten. Tijdens dit gesprek bekijken we welke taken er juist uitgevoerd moeten worden en met welke zaken we rekening moeten houden. Op basis van deze informatie stellen we vervolgens een duidelijke planning op. We houden ons tijdens de verhuizing zoveel mogelijk aan het opgestelde schema en we melden elk oponthoud meteen.

Een verhuislift huren in Enschede

Zoals we al eerder aangehaald hebben, biedt Verhuisbedrijf Snelle Jongens ook heel wat gespecialiseerde diensten aan. Dit betekent dat ook diegene die hun verhuizing zelf regelen van onze service gebruik kunnen maken. Vooral onze verhuisliften zijn erg populair. Een verhuislift is een uitschuifbare ladder met een stevig draagplatform. Met een verhuislift kan je zelfs de grootste en zwaarste objecten op een vlotte manier naar hogere verdiepingen verhuizen. Op deze manier moet je zelf niets naar boven sjouwen en bescherm je je meubels tegen schade.

Veelgestelde vragen

Wat kost een verhuizing in Den Haag? 2023-05-04T15:25:46+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2023-12-13T08:04:41+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2023-10-30T08:16:41+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-01-23T06:33:53+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat kost een verhuizing in Enschede? 2023-05-04T13:57:08+02:00

De kosten voor een verhuizing in Enschede is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Neem meteen contact met ons en ontvang een vrijblijvende offerte

Heb je je droomwoning in Enschede gevonden en zoek je professionele hulp bij het verhuizen? Bij Snelle Jongens staan we op elk moment voor je paraat. We voeren de verhuizing exact uit zoals jij het in gedachten had en we zorgen ervoor dat je snel naar in je nieuwe woning kan trekken. Aarzel dan ook niet langer en vraag nu nog gratis een vrijblijvende offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?