Verhuisbedrijf Deventer 2023-10-12T04:39:02+02:00

Verhuisbedrijf Deventer

Verhuisbedrijf Alkmaar

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf in Deventer? Dan kunnen onze ervaren verhuizers je zeker van dienst zijn. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens werken we namelijk enkel met professionals die weten hoe ze een verhuizing moeten aanpakken. Bovendien maken we enkel gebruik van het beste verhuismateriaal en werken we steeds zo snel mogelijk. Of het nu gaat om een kleine of een grote verhuizing, bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens kan je altijd terecht!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Waarom een verhuizing uitbesteden?

Een verhuizing is een tijdrovende en complexe taak die vaak veel stress met zich meebrengt. Er moet altijd meer gebeuren dan je had gedacht en er duiken wel eens onverwachte praktische problemen op. Door je verhuizing aan Verhuisbedrijf Snelle Jongens uit te besteden, verloopt de verhuisdag veel vlotter en sneller. Wij nemen namelijk al het zware werk voor onze rekening. Op deze manier verlies je zelf geen tijd met het demonteren van grote meubels en loop je ook minder kans op blessures. Bovendien bespaar je zo enorm veel tijd. Terwijl onze verhuizers met het fysieke deel van de verhuizing bezig zijn, kan jij de administratieve zaken in orde brengen of kan je de nieuwe woning alvast mooi inrichten.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf in Deventer. We hebben jarenlange ervaring met alle soorten verhuizingen en we hebben ondertussen een zeer efficiënte werkwijze ontwikkeld. Eén van de belangrijkste onderdelen van een verhuisklus is de voorbereiding. We plannen dan ook steeds eerst en vooral een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek geef je aan wat je juist van ons verwacht en met welke wensen en eisen we rekening moeten houden. We luisteren aandachtig naar jouw persoonlijke voorkeuren en we stellen vervolgens een duidelijke planning op. We vragen je wel om ons zoveel mogelijk informatie te geven, zodat we op geen enkel moment voor onaangename verrassingen komen te staan!

Een allround verhuisbedrijf in Deventer

Snelle Jongens heeft jarenlange ervaring en bij ons kan je dan ook met alle mogelijke verhuizingen terecht:

Zoek je hulp bij een verhuizing die niet in deze lijst staat of ben je op zoek naar een speciale verhuisdienst? Geen probleem! Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens zijn ook verhuizingen op maat mogelijk. Contacteer ons telefonisch of per email en samen bekijken we hoe we je uit de nood kunnen helpen!

Een verhuizer voor heel Deventer en omgeving

Als verhuisbedrijf in Deventer zijn we bekend met alle buurten. We voeren zowel verhuizingen in het stadscentrum als in de buitenwijken uit. In de volgende stadsdelen hebben we onlangs nog verhuizingen gerealiseerd:

 • Binnenstad
 • Zwolsewijk
 • Voorstad
 • Borgele en Platvoet
 • Keizerslanden
 • Rivierenwijk
 • Bergweide
 • Colmschate-Noord
 • Colmschate-Zuid
 • Diepenveen
 • Bathmen

Wat maakt Verhuisbedrijf Snelle Jongens uniek?

In Deventer zijn natuurlijk heel wat verhuisbedrijven terug te vinden. Bij Snelle Jongens hebben we er dan ook voor gezorgd dat onze dienstverlening zich duidelijk van de concurrentie onderscheidt. We werken namelijk erg snel en we proberen de kosten zoveel mogelijk te minimaliseren. Verder werken we met vakkundig verhuismateriaal en zorgen we steeds voor verhuizingen van de beste kwaliteit. Tenslotte hebben we enkel enthousiaste verhuizers in dienst. Al onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en weten als geen ander hoe ze een verhuisklus snel en veilig kunnen laten verlopen. Een verhuizing uitbesteden aan Snelle Jongens is dan ook een uitstekende keuze waar je zeker geen spijt van krijgt!

Een snelle en vlotte verhuisservice in Deventer

Ons verhuisbedrijf heet Snelle Jongens en die naam hebben we niet zomaar gekozen. Een snelle service is namelijk één van onze belangrijkste speerpunten. Dat een verhuizing een lastig en vermoeiende taak is, heb je vast al eens ondervonden. We doen er dan ook alles aan om de klus zo snel mogelijk achter de rug te hebben. Dankzij een grondige voorbereiding en een heldere planning werken we erg efficiënt. We houden rekening met eventuele problemen, zodat de verhuisklus niet onnodig opgehouden wordt. Op deze manier zorgen we steeds voor een snelle dienstverlening en leveren we de woning op het afgesproken tijdstip op!

Een verhuizing hoeft helemaal niet duur te zijn

Er wordt vaak verondersteld dat het uitbesteden van een verhuizing een dure zaak is. Verhuisbedrijf Snelle Jongens bewijst echter het tegendeel. We proberen de kosten namelijk zoveel mogelijk te drukken en we bieden onze diensten dan ook aan een zeer scherp tarief aan. Bovendien stellen we steeds een offerte op maat op. We baseren ons op jouw persoonlijke situatie en we zoeken steeds naar een gepaste oplossing binnen elk budget. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze verhuisservice erg toegankelijk is en dat iedereen van onze diensten gebruik kan maken.

Veilige verhuizingen van de beste kwaliteit

Ook al werken we bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens snel en goedkoop, we verliezen de kwaliteit van ons werk nooit uit het oog. We maken dan ook enkel gebruik van modern en professioneel verhuismateriaal. We beschikken bijvoorbeeld over stevige inpakdozen, beschermende verhuisdekens en vakkundige verhuisliften. Bovendien hebben we een beschermende laag aan de binnenkant van onze verhuiswagen geplaatst. Uw bezittingen worden bij ons dan ook steeds vakkundig ingepakt en met de grootste zorg vervoert. Op deze manier kan uw inboedel geen schade oplopen en komen al uw spullen veilig in de nieuwe woning aan.

Professionele en gediplomeerde verhuizers

Tenslotte werken we bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens enkel met enthousiaste verhuizers. Onze medewerkers hebben een passie voor hun vak en beginnen vol goede moed aan elke verhuisklus. Bovendien zijn ze allemaal professioneel opgeleid en beschikken ze over de nodige certificaten. Onze gediplomeerde verhuizers weten als geen ander hoe hoe ze met kostbare bezittingen om moeten gaan en zorgen er dan ook voor dat uw inboedel op geen enkel moment beschadigd wordt. Tenslotte zijn onze medewerkers ook erg flexibel. Ze werken zowel ‘s avonds als in het weekend gewoon door, zodat de werkzaamheden op geen enkel moment stilgelegd moeten worden.

Het verhuizen van grote en zware objecten

Ook als je verkiest om je verhuizing zelf te regelen, kunnen de diensten van Verhuisbedrijf Snelle Jongens van pas komen. Het verhuizen van grote en zware meubels levert bijvoorbeeld vaak problemen op, zeker als ze naar een hogere verdieping moeten. In dit geval kan je gebruik maken van onze verhuisliften. De liften zorgen ervoor dat alle zware probleemloos uit de oude woning gehaald worden en dat ze veilig naar boven getild worden. Bovendien worden de liften door onze verhuizers bediend en steken onze medewerkers dan ook graag een handje toe!

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2023-11-28T08:22:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2023-03-03T06:45:15+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-09-20T07:28:59+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Deventer? 2023-05-04T15:18:09+02:00

De kosten voor een verhuizing in Deventer is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor jouw verhuizing in Deventer

Ga je binnenkort verhuizen van of naar Deventer en wil je meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We bespreken de verschillende mogelijkheden graag met je en we kijken wat we exact voor jou kunnen betekenen. Vervolgens plannen we een kennismakingsgesprek in en stellen we meteen een vrijblijvende offerte op maat op. We zorgen steeds voor een voorstel op jouw persoonlijke situatie gebaseerd is en we zorgen er dan ook voor dat onze offerte binnen het beschikbare budget past!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?