Verhuisbedrijf Zwolle 2023-10-12T05:00:50+02:00

Verhuisbedrijf Zwolle

Verhuisbedrijf Alkmaar

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Zwolle? Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens staan we altijd voor je klaar. We beschikken namelijk over een uitgebreid team van professionele verhuizers die je hele inboedel snel en veilig naar je nieuwe woonst brengen. Of je nu binnen Zwolle, van Zwolle of naar Zwolle verhuist, bij Snelle Jongens zit je altijd goed.

Wil je meer informatie over onze verschillende mogelijkheden? Vul onderstaand formulier dan even in en je krijgt meteen een vrijblijvende offerte toegestuurd!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Een uitstekend verhuisbedrijf in Zwolle

Een verhuizing is een vermoeiende klus waar ongelooflijk veel bij komt kijken. Door de verhuisklus aan een professioneel bedrijf uit te besteden, bespaar je dan ook heel wat tijd en energie. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens zorgen we er bovendien voor dat elke verhuizing snel en efficiënt uitgevoerd wordt. We werken met professioneel verhuismateriaal en beschermen je spullen dan ook voortdurend tegen eventuele schade. Bovendien proberen we de kosten steeds te minimaliseren. Op deze manier zorgen we voor kwalitatief hoogstaande verhuizingen in Zwolle tegen een zeer eerlijke prijs!

Een overzicht van onze verhuisservice in Zwolle

We zijn een allround verhuisbedrijf waar je met elke verhuisklus terecht kan. We beschikken dan ook over een ruim en gevarieerd dienstenpakket:

Naast verhuisbedrijf Zwolle zijn we ook actief in de omgeving zoals Lelystad, Almere, Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht of zelfs verderop in Den Haag en Amsterdam

Waarom voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens kiezen?

In Zwolle vind je natuurlijk meer dan één verhuisbedrijf terug. Dankzij de unieke combinatie van onze snelle service, de hoge kwaliteit van onze verhuizingen en onze eerlijke tarieven onderscheiden we ons echter duidelijk van de rest. Onze verhuizers gaan erg georganiseerd en efficiënt te werk. Ze ronden elke verhuizing dan ook zo snel mogelijk af, terwijl ze steeds erg zorgvuldig met je spullen omgaan. Bovendien proberen ze de kosten zoveel mogelijk te minimaliseren, waardoor we erg lage en aantrekkelijke tarieven kunnen hanteren.

Snelle verhuizer in Zwolle

Met een naam als ‘Snelle Jongens’ hebben we een reputatie hoog te houden. Snelheid staat dan ook centraal bij ons. We bereiden elke verhuizing grondig voor en stellen steeds een duidelijke planning op. Op deze manier zorgen we ervoor dat de hele verhuisklus vlot en efficiënt verloopt en dat je snel je nieuwe woning kan betreden. Bovendien stellen onze professionele verhuizers zich steeds flexibel op. Je kan zowel ‘s avonds als in het weekend op hen rekenen en de verhuizing moet dan ook op geen enkel moment gepauzeerd worden.

Een verhuizing van de beste kwaliteit

Verhuisbedrijf Snelle Jongens maakt niet alleen indruk door een zeer snelle service. We zorgen er namelijk ook voor dat de verhuizing zelf steeds van een zeer hoge kwaliteit is. We gebruiken daarom enkel professioneel verhuismateriaal. Zo beschikken we bijvoorbeeld over beschermende doeken en stevige inpakdozen die je spullen voortdurend tegen eventuele schade beschermen. Verder gebruiken we ook steeds ruime verhuiswagens en hebben we een speciale beschermlaag aan de binnenkant van de wagens geplaatst. Tenslotte zijn al onze medewerkers professionele opgeleide verhuizers. Ze weten hoe ze met waardevolle spullen om moeten gaan en ze zorgen er dan ook voor dat al je spullen veilig en onbeschadigd verhuisd worden.

Goedkoop verhuisbedrijf in Zwolle

Onze kwalitatief hoogstaande en snelle verhuisservice bieden we aan een zeer eerlijke prijs aan. Dankzij onze efficiënte aanpak drukken we de kosten voortdurend en kunnen we onze tarieven dan ook laag houden. Bovendien zoeken we steeds naar een gepaste oplossing binnen elk budget. We luisteren naar jouw wensen en eisen en stemmen onze offerte volledig op jouw behoeftes af. De klant staat centraal bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens en we willen iedereen dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn.

Een verhuisbedrijf in Zwolle en omgeving

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is in heel Zwolle actief. Of je nu in het centrum, in een buitenwijk of in een verdoken smal straatje woont, je kan altijd op ons rekenen. Hier vind je een handig overzicht van de wijken waarin we onlangs nog mensen geholpen hebben:

 • Binnenstad
 • Diezerpoort
 • Wipstrik
 • Assendorp
 • Kamperpoort-Veerallee
 • Poort van Zwolle
 • Westenholte
 • Stadshage
 • Holtenbroek
 • Aalanden
 • Vechtlanden
 • Berkum
 • Marsweteringlanden
 • Schelle
 • Ittersum
 • Soestweteringlanden

Verhuizingen op maat in Zwolle

Ons verhuisbedrijf wordt voornamelijk gecontacteerd voor zakelijke en particuliere verhuizingen. Ons dienstenpakket is echter veel ruimer. Zo kan je ons ook voor woningontruimingen, het verhuizen van zware meubels of tijdelijke inboedelopslag inschakelen. Bovendien houden we steeds wat ruimte vrij in onze planning voor eventuele spoedverhuizingen. Als je onverwacht moet verhuizen, brengt dit ontzettend veel stress met zich mee. Door de spoedverhuizing aan ons uit te besteden, zal je je heel wat rustiger voelen. Onze verhuizers zijn namelijk op elk moment beschikbaar en we gaan dan ook meteen aan de slag!

Transport van grote en zware objecten

In Zwolle zijn er veel kleine smalle straatjes en hoge gebouwen. Je kan dan ook heel wat problemen ondervinden als je zelf verhuist. Zeker het verplaatsen van grote en zware meubels is vaak lastig. Je kan er in dit geval voor kiezen om een deel van de verhuizing aan ons uit te besteden. We beschikken namelijk over handige verhuisliften die de verhuizing een stuk eenvoudiger maken. Onze verhuizers nemen dan ook graag het zware werk voor hun rekening, terwijl jij je met het overige deel van de verhuizing kan bezighouden.

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-07-01T07:47:55+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Mag ik zelf ook een verhuislift gebruiken? 2021-12-22T06:04:29+02:00

De verzekering staat dit niet toe. Een verhuislift is een apparaat wat door een speciaal opgeleid persoon wordt bediend. Zo kunnen wij onze veiligheid en dat van de anderen tijdens de verhuizing optimaal waarborgen.

Wat is het draagvermogen van een verhuislift? 2022-07-27T07:33:45+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken hebben allen een draagvermogen van maximaal 400 kilo.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.

Wat kost een verhuizing in Zwolle? 2023-05-04T15:20:18+02:00

De kosten voor een verhuizing in Zwolle is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan

Ga je binnenkort van of naar Zwolle verhuizen? Neem dan meteen contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. Onze specialisten bespreken de verschillende mogelijkheden graag met je en samen bekijken we wat we exact voor jou kunnen betekenen. Bovendien zorgen we voor een scherpe offerte op maat die volledig bij jouw persoonlijke situatie aansluit!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?