Verhuisbedrijf Den Bosch 2023-10-12T04:38:33+02:00

Verhuisbedrijf Den Bosch

Verhuisbedrijf Den Bosch

Als verhuisbedrijf in Den Bosch helpen we graag met het verhuizen van jouw inboedel. Deze verhuizing doen we alleen met professioneel, opgeleide medewerkers samen met beschermende verhuismateriaal. Daarbij doen we dit ook tegen een laag tarief. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Den Bosch? Dan zit u bij verhuisbedrijf Den Bosch Snelle Jongens goed. Mocht je meer willen weten over ons tarief, dan kun je eenvoudig en snel een offerte aanvragen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is er voor:

Je kunt ons inschakelen voor verschillende diensten zoals:

 • Een kleine en grote verhuizing
 • Het huren van een verhuislift in Den Bosch
 • Transport van jouw inboedel
 • Witgoed transport
 • Bedrijfsverhuizing
 • Een bezemschone ontruiming
 • In- en uitpakservice
 • Spoedverhuizing
 • Naast verhuisbedrijf in Den Bosch zijn we ook actief in steden zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht maar ook in de omgeving zoals Breda, Tilburg, Oosterhout, Oss en Eindhoven

Verhuisservice Den Bosch: kwaliteit staat voorop

We werken met het doel om een hoge kwaliteit te leveren. Daarnaast doen we dit tegen een goede prijs. Niet voor niets staat Snelle Jongens bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien weet je van ons verhuisbedrijf dat de verhuizing zo snel mogelijk in orde gemaakt wordt. Dit betekent voor jou dat de volledige inboedel uit handen wordt genomen. Waarom is dat zo prettig? Omdat je dan direct kan beginnen met het inrichten van jouw nieuwe woning, zonder de stress en zorgen van het verhuizen.

Wat maakt Snelle Jongens Den Bosch speciaal?

Allereerst kies je bij ons verhuisbedrijf voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat is niet het enige, want waarom heten we Snelle Jongens? We noemen ons zo vanwege de snelle verhuisservice. Aan de ene kant gebeurt dit door de efficiënte verhuizing waar we op inzetten. Aan de andere kant komt het door onze getrainde, professionele team van verhuizers.

Weet je dat deze twee punten nog een voordeel heeft? Door een efficiënte verhuizing en een team van specialisten kost een verhuizing minder tijd. Hierdoor kunnen we kosten verlagen waardoor je onze dienst tegen een goedkoop tarief afneemt.

Onze drie speerpunten maken ons als verhuisbedrijf in Den Bosch onderscheidend. Benieuwd wat deze drie punten zijn?

1. Snelle verhuisservice in Den Bosch

Allereerst regelen we een snelle verhuizing in Den Bosch en omgeving. Dit doen we door middel van een aanpak waarin we efficiënt werken zodat jij snel jouw nieuwe woning of bedrijfspand in kunt. Op het moment dat je een verhuizing zelf doet, kan het zijn dat het veel tijd en moeite kost. Verhuisbedrijf Snelle Jongens Den Bosch neemt deze taak graag op zich. Hierdoor heb je minder stress, zorgen en tilwerk. Daardoor kun je jouw energie steken in het inrichten van jouw nieuwe locatie.

2. Kwalitatieve verhuizing

Ten tweede werken we als verhuisbedrijf in Den Bosch aan een goede kwaliteit. Wat houdt dat in, gaan voor een goede kwaliteit? Dat betekent voor jou dat we zorgen voor jouw inboedel. Dit doen we met hoogstaand, beschermend verhuismateriaal, een verhuislift en een ruime verhuiswagen.

Daarnaast werkt Snelle Jongens met een groot team van professionele verhuizers. Door de ervaring van onze jongens weten we precies hoe we zorgvuldig met jouw inboedel moeten omgaan. Hierdoor zijn jouw spullen beschermd tegen eventuele schade.

3. Goedkoop verhuizen in Den Bosch

Bij verhuisbedrijf Snelle Jongens krijg je snelheid, kwaliteit en zorgvuldigheid. Echter, hoe zit het dan met het tarief? Doordat we snel, efficiënt en met een team van specialisten werken, kunnen we de kosten verlagen. Dit betekent dat jouw verhuizing tegen een goedkoop tarief gebeurt. Voor zowel zakelijke als particuliere verhuizingen kunnen we met een goed voorstel komen. Ben je alvast benieuwd wat onze dienstverlening kost? Bekijk dan onze tarieven.

Verhuizing in Den Bosch en omstreken

Snelle Jongens werkt als verhuisbedrijf in heel Den Bosch en omstreken. Doordat we in Den Bosch gevestigd zijn, weten we onze weg goed te vinden in elke wijk. Zowel de nieuwbouwwijken als het centrum zijn bekend bij ons. Ook in drukke gedeeltes van de stad kunnen we zonder moeite jouw inboedel verhuizen. Zo doen we regelmatig verhuizingen in:

 • Binnenstad
 • Zuidoost
 • Graafsepoort
 • Muntel/Vliert
 • Empel
 • Noord
 • Maaspoort
 • West
 • Engelen
 • Rosmalen Zuid
 • Rosmalen Noord
 • De Groote Wielen
 • Nuland
 • Vinkel

Verschillende verhuisdiensten

Weet je dat we, naast particuliere en zakelijke verhuizingen, ook andere diensten aanbieden? In Den Bosch en omstreken zijn we ook inzetbaar voor een:

 • Woningontruiming
 • Zorg verhuizing
 • Bedrijven verhuizing
 • Verhuizing van speciale objecten

Bovendien worden we regelmatig benaderd met de vraag of we op korte termijn komen helpen. Daarom hebben we een spoedverhuizing geïntroduceerd als dienst. Moet je op zeer korte termijn verhuizen? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we al jouw wensen.

Verhuizing van lastige objecten

Regelmatig krijg je tijdens een verhuizing te maken met een lastig object. Misschien lukt het goed om dozen te verplaatsen, kleine kasten te verhuizen of woonaccessoires weg te brengen. Alleen, hoe zit het met een zware kast op drie verdiepingen hoog? Of een wasmachine die je niet van de grond krijgt? Snelle Jongens Den Bosch is in dit geval ook inzetbaar voor een deel van de verhuizing.

Bereid je verhuizing goed voor

Wil je een verhuisbedrijf dat vlekkeloos presteert? Dan is het belangrijk om een goede voorbereiding te doen.

Als verhuisbedrijf in Den Bosch hebben we al veel verhuizingen gedaan. Daarin merken we dat de verhuizingen met goede voorbereiding beter gaan dan anderen. Daarom nodigt Snelle Jongens jou uit voor een gesprek vooraf. Zo kunnen we alles doornemen zodat de verhuizing goed verloopt.

Wel merken we dat er één wens is dat altijd naar boven drijft: volgens afspraak en schadeloos verhuizen. Als verhuisbedrijf doen we er alles aan om dit te realiseren. Geef tijdens jouw offerteaanvraag alle informatie aan die we kunnen gebruiken. Dan zorgen we dat jouw verhuizing vlekkeloos gaat.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-05-29T06:37:43+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-29T06:36:47+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat kost een verhuizing in Den Bosch? 2023-05-04T15:22:09+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je graag een verhuizing door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij staan je graag te woord en zullen altijd een offerte op maat maken die past bij jouw wensen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?