Verhuisbedrijf Oss 2023-10-12T04:51:29+02:00

Verhuisbedrijf Oss

Verhuisbedrijf Alkmaar

Staat er een verhuizing naar Oss op de planning en ben je op zoek naar professionele hulp? Dan zit je zeker goed bij Snelle Jongens. We zijn namelijk een professioneel en ervaren verhuisbedrijf in Oss dat alle soorten verhuizingen uitvoert. We gaan steeds efficiënt te werk en we handelen de hele verhuizing erg snel en veilig af. Bovendien hanteren we ontzettend scherpe tarieven en stellen we ons steeds flexibel op. Wacht dan ook niet lang en vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Waarom voor een verhuisbedrijf kiezen?

Een verhuizing is een drukke en hectische periode die vaak chaotisch verloopt. Terwijl je heel wat praktische en administratieve zaken moet regelen, gaat het dagelijks leven gewoon door. Je kinderen moeten naar school en zelf moet je waarschijnlijk ook naar je werk. De hulp van een betrouwbaar verhuisbedrijf is dan ook zeker welkom. Door onze Snelle Jongens in te schakelen, weet je zeker dat je spullen je nieuwe woning snel en onbeschadigd bereiken. Bovendien moet je je ook geen zorgen maken over het transport of het (de)monteren van grote en zware meubels. Terwijl wij ons met het zware fysieke gedeelte van de verhuizing bezighouden, kan jij rustig het papierwerk in orde brengen en kan je al eens nadenken over de inrichting van je nieuwe woning!

Elke verhuizing begint met een grondige voorbereiding

Om een verhuizing vlot en snel te laten verlopen, is een goede organisatie en een grondige voorbereiding onmisbaar. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens beginnen we elke samenwerking daarom met een verkennend gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw verwachtingen en geven we aan wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen zoeken we naar een gepaste oplossing die binnen jouw mogelijkheden ligt. Op basis van deze informatie stellen we vervolgens een planning op. Tijdens het verhuizen houden we ons steeds aan dit schema en bespreken we elke aanpassing eerst met jou. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens staat de klant centraal en een open communicatie is dan ook één van onze belangrijkste speerpunten.

Een betrouwbaar verhuisbedrijf voor Oss en omgeving

Bij Snelle Jongens hebben we ervaring in de hele stad Oss en omgeving. We zijn al jarenlang actief in deze regio en we kennen zowel het centrum als de buitenwijken door en door. In de volgende buurten hebben we bijvoorbeeld onlangs nog mensen helpen verhuizen:

 • Centrum
 • Schadewijk
 • Industrieterreinen-Zuid
 • Oss-Zuid
 • Krinkelhoek
 • Industrieterreinen-Noord
 • Ruwaard
 • Ussen
 • Buitengebied-Noord
 • Buitengebied-Zuid
 • Berghem
 • Haren
 • Macharen
 • Megen
 • Ravenstein
 • Herpen
 • Overlangel
 • Deursen en Dennenburg
 • Lith
 • Lithoijen
 • Oijen
 • Maren-Kessel
 • Geffen

Waarom voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens kiezen?

Oss is een bruisende woon-, werk- en winkelstad. Ontzettend veel Nederlanders trekken naar deze regio om een succesvolle carrière op te bouwen. Dit betekent natuurlijk ook dat er heel wat verhuisbedrijven rond de stad Oss actief zijn. Bij Snelle Jongens hebben we er daarom voor gezorgd dat onze dienstverlening zich erg duidelijk van de concurrentie onderscheidt. We verhuizen namelijk erg snel en correct. Bovendien werken we enkel met ervaren vakmannen en bieden we onze diensten tegen zeer scherpe tarieven aan. Verhuisbedrijf Snelle Jongens kent dan ook een erg hoge klanttevredenheid en wordt als één van de beste verhuisbedrijven van Oss beschouwd.

Snelle verhuizer in Oss

De naam Snelle Jongens hebben we niet zomaar gekozen. Een snelle dienstverlening is namelijk één van onze belangrijkste kwaliteiten. We weten als geen ander hoe lastig een verhuizing is. Je hele inboedel zit in dozen en je raakt het overzicht vaak meteen kwijt. We doen er daarom alles aan om elke klus zo snel mogelijk af te ronden. We volgen de planning nauwkeurig en proberen ons steeds aan de vooropgestelde afspraken te houden. Bovendien stellen onze verhuizers zich flexibel op. Ze werken, indien nodig, ‘s avonds, op feestdagen en in het weekend door, zodat de hele verhuizing geen vertraging kan oplopen.

De scherpste tarieven vind je bij Snelle Jongens

Er wordt vaak verondersteld dat verhuisbedrijven duur zijn. Niets is echter minder waar. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens bieden we onze verhuisdiensten namelijk tegen zeer scherpe tarieven aan. We gaan erg efficiënt te werk en we proberen de kosten voortdurend te drukken. Bovendien zoeken we steeds naar een oplossing binnen het beschikbare budget. We passen onze offerte aan jouw financiële situatie aan en bij Snelle Jongens duiker er achteraf geen verdoken kosten op. Bij ons weet je steeds waar je aan toe bent en onze verhuisdiensten zijn dan ook voor iedereen toegankelijk.

Verhuizingen van de beste kwaliteit

Ten slotte besteden we ook ontzettend veel aandacht aan de kwaliteit en de uitvoering van ons werk. We voeren elke verhuizing correct uit en alle spullen worden onbeschadigd naar de nieuwe woning gebracht. Om de veiligheid te garanderen, maken onze verhuizers uitsluitend gebruik van het beste verhuismateriaal. We gebruiken bijvoorbeeld enkel grote en stevige inpakdozen die we met duidelijke etiketten labelen. Waardevolle en breekbare spullen beschermen we extra met speciale verhuisdekens en voor het transport gebruiken we ruime verhuiswagens. Ten slotte beschikken we ook over verhuisliften om grote en zware objecten naar een hogere verdieping te tillen. Op deze manier kunnen je spullen geen schade oplopen en blijven ook onze werkmannen gespaard van lichamelijke blessures.

Een ruim en gevarieerd dienstenpakket

De verhuizers van Verhuisbedrijf Snelle Jongens hebben jarenlange ervaring en weten hoe ze een verhuisklus moeten aanpakken. Je kan voor alle soorten verhuizingen en voor alle mogelijke verhuisdiensten bij ons terecht:

Bovendien zijn ook verhuizingen op maat mogelijk. Geef ons even door waar je juist naar op zoek bent en onze experts doen er alles aan om zo snel mogelijk een gepaste oplossing te vinden. Tijdens het bepalen van onze werkwijze houden we voortdurend rekening met jouw wensen en eisen, zodat de hele verhuizing exact verloopt zoals jij het in gedachten had!

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-01T05:32:40+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-29T06:36:47+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Oss? 2023-05-04T14:01:00+02:00

De kosten voor een verhuizing in Oss is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag meteen een offerte aan voor je verhuizing in Oss

Ga je verhuizen van, naar of binnen Oss en heb je interesse in de diensten van Verhuisbedrijf Snelle Jongens? Neem dan meteen contact met ons op. Onze experts leggen je de verschillende mogelijkheden graag uit en luisteren aandachtig naar jouw verwachtingen. We stellen vervolgens ook meteen een vrijblijvende offerte op en we zorgen ervoor dat ons voorstel perfect bij jouw persoonlijke situatie aansluit.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?