Verhuisbedrijf Breda 2023-10-12T04:36:52+02:00

Verhuisbedrijf Breda

Verhuisbedrijf Breda

Snelle Jongens is een verhuisbedrijf uit Breda dat jou ondersteunt in een professionele verhuizing. Dit gebeurt met een team van opgeleide verhuizers en materialen die jouw inboedel en meubels beschermen. Bovendien kunnen we dit doen voor een scherp tarief. Zoek je een verhuisbedrijf voor een verhuizing naar Breda, binnen Breda of uit Breda? Dan zit je met verhuisbedrijf Breda Snelle Jongens aan het goede adres. Meer weten over de kosten? Vraag dan direct een gratis offerte aan met de knop hieronder.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Diensten bij dé verhuisservice in Breda

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een gedreven verhuisbedrijf dat zich toelegt op het bedienen van alle klanten, zowel groot- als klein. Ons doel is om jou van duidelijke informatie te voorzien en je direct te laten weten waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. We werken ook samen met andere partijen. Zo kunnen we meestal aan je wensen voldoen. Ons team bestaat uit enthousiaste en behulpzame medewerkers die je kunnen helpen met de volgende diensten:

Verhuizing uitbesteden in Breda?

Daarvoor zit u goed bij verhuisbedrijf Snelle Jongens. Dit komt doordat we altijd streven naar de beste kwaliteit tegen lage kosten. Bovendien weet je bij ons zeker dat we de verhuizing snel in orde maken. Voor jou betekent dit dat je alvast kunt nadenken over jouw nieuwe inrichting, want met Snelle Jongens kan dit op korte termijn. Wil je geen zorgen en stress van de verhuizing? Schakel ons in en dan nemen we jouw volledige inboedel uit handen.

Waarom kiezen voor Snelle Jongens?

Mogelijk zie je hier en daar verhuisbedrijven voorbijkomen, waarom kies je dan voor ons? Daar hebben we drie redenen voor, de kwaliteit, snelheid en prijs. Deze drie punten vormen een schitterende samenwerking. Doordat we een hoge kwaliteit hebben, zijn we efficiënter in de werkzaamheden. Hierdoor gaan we sneller te werk en daarmee vindt jouw verhuizing binnen korte tijd plaats. Door de snelle verhuizing hebben we lagere tarieven.

Snelle verhuisservice in Breda

De naam zegt al voldoende: Snelle Jongens regelt de verhuizing zo snel als het kan. Daarbij zorgen we voor een goede aanpak zodat je jouw nieuwe woning of pand zo snel mogelijk kunt betreden.

Als verhuisbedrijf in Breda zorgen we dat jij zo min mogelijk zorgen hebt. Want een verhuizing kan veel stress, moeite en rijd kosten, maar niet als je het uit handen laat nemen. Daarom neemt Snelle Jongen deze uitdaging graag aan en zorgen we dat je jouw tijd beter kunt besteden.

Kwalitatieve verhuizing

Naast snelheid zorgen we ook dat de verhuizing zelf van hoge kwaliteit is. Door gebruikt te maken van verhuismateriaal, zorgen we dat al jouw spullen beschermd worden. Hiermee weten we zeker dat jouw inboedel en meubelstukken niet beschadigd raken.

Bovendien maken we gebruik van een ruime verhuiswagen inclusief een verhuislift. Met een ruime verhuiswagen hebben we genoeg plek zodat meubels niet tegen elkaar staan. Terwijl een verhuislift zorgt dat spullen niet onnodig ergens tegenaan stoten.

Overtuigd? Dit is namelijk niet het enige. Ook is er een groep van getrainde, ervaren verhuisspecialisten. Deze jongen hebben veel ervaring opgedaan in verhuizingen in en rondom Breda. Hierdoor weet je zeker dat er een expert klaarstaat dat goed omgaat met jouw spullen.

Goedkope verhuizer in Breda

Als laatste speerpunt: een goedkoop tarief. Door een efficiënte, snelle aanpak weten we ons tarief laag te houden. Hierdoor kunnen we voor elk budget een passend aanbod maken. Graag denken we mee met uw situatie. Door contact op te nemen kunnen we de behoeften in kaart brengen en met een passend voorstel komen. Alvast een tipje van de sluier? Bekijk dan snel de tarieven.

Verhuizing in Breda en omstreken

Als verhuisbedrijf werken we in Breda en omstreken. Bovendien werken, leven en zitten onze verhuizers in Breda. Hierdoor kennen ze de verschillende wijken, dorpen en het centrum als geen ander. Of u nu op een drukke locatie, smalle straat of nieuwbouwwijk woont. Regelmatig zijn we op verschillende plekken te vinden. Bekijk hier waar we vaak komen:

 • Breda Centrum
 • Breda Noord
 • Breda Oost
 • Brede Zuid-Oost
 • Breda Zuid
 • Breda West
 • Breda Noord-West
 • Bavel
 • Ulvenhout
 • Prinsenbeek
 • Teteringen

Veelgestelde vragen

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-05-29T06:37:43+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-29T06:36:47+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat kost een verhuizing in Breda? 2023-05-04T15:22:34+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

De extra diensten van Snelle Jongens in Breda

De zakelijke en particuliere verhuizingen zijn bij ons het meest gewild, toch doen we ook regelmatig andere services. Zo werken we regelmatig aan het:

 • Leeghalen van een woning
 • Verhuizen van een onderneming
 • Verhuizen van zware meubelstukken

Bovendien doen we ook aan een spoedverhuizing. Wanneer je op binnen een korte periode moet verhuizen kan dit stress opleveren. Doordat we een spoedverhuizing doen hoeft dat niet meer. Neem gerust contact op met één van onze verhuizers. Dan luisteren we naar de wensen en komen we met een passend voorstel.

Voorbereiding van een verhuizing in Breda

Een goede voorbereiding is het halve werk, ook tijdens een verhuizing. Hierom hebben we als verhuisbedrijf in Breda altijd een gesprek met onze klant. Binnen dit gesprek hebben we het onder andere over jouw voorbereiding, nemen we de verhuizing door en geven we aan wat je van ons kunt verwachten. Wanneer we dit grondig doen, sta je minder snel voor verrassingen tijdens de verhuizing zelf.

Bovendien wil zowel jij als wij dat de verhuizing goed verloopt. Echter, we hebben gemerkt dat er altijd één grote wens is vanuit onze klant: een schadeloze verhuizing volgens afspraak. Dankzij onze jarenlange ervaring, opgeleid personeel en beschermend materiaal dragen we bij aan deze wens. Toch kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Geef daarom tijdens een offerteaanvraag alle relevante info. Vervolgens kunnen wij ons klaarmaken voor een succesvolle verhuizing.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op onze website vraag je zonder kosten en verplichtingen een offerte aan. Een verhuizing is ten alle tijden maatwerk, dus alleen met een ingevuld offerteformulier kunnen wij een offerte op maat maken. Op het formulier vragen we bijvoorbeeld wanneer je ons nodig hebt en of er bijzonderheden zijn. Het maakt niet uit of je in een rijtjeswoning, een flat of een vrijstaand huis woont. In alle gevallen nemen we het verhuiswerk met plezier voor onze rekening.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?