Verhuisbedrijf Nijmegen 2023-10-12T04:50:52+02:00

Verhuisbedrijf Nijmegen

Verhuisbedrijf Alkmaar

Snelle Jongens is een verhuisbedrijf dat veel ervaring heeft met verhuizingen in en rond Nijmegen. We beschikken over professionele en enthousiaste verhuizers die enkel professioneel en beschermend verhuismateriaal gebruiken. Bovendien werken we erg snel en tegen een zeer lage prijs.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden van ons verhuisbedrijf in Nijmegen? Neem dan nu nog contact met ons op en we sturen je meteen gratis een vrijblijvende offerte toe.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Een gedreven verhuisbedrijf in Nijmegen

Een verhuizing in Nijmegen verloopt niet altijd even vlot. Zeker als je door smalle straatjes moet of als je spullen naar een hoge verdieping moeten, kunnen er wel eens problemen ontstaan. Het is dan ook een goed idee om de verhuizing aan ons professioneel en ervaren verhuisbedrijf uit te besteden. Bij Snelle Jongens weten we namelijk hoe lastig een verhuizing is en we doen er dan ook alles aan om de verhuisklus snel en veilig af te ronden. Bovendien bespaar je heel wat tijd door de verhuizing aan ons uit te besteden, waardoor je de nieuwe woonst alvast kan decoreren of de administratie in orde kan brengen.

Waar kan je Verhuisbedrijf Snelle Jongens voor inschakelen?

Ons team van ervaren en enthousiaste verhuizers gaat geen opdracht uit de weg. Je kan Verhuisbedrijf Snelle Jongens dan ook voor alle mogelijke verhuizingen inschakelen, zoals:

 • Grote en kleine verhuizingen
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Particuliere verhuizingen
 • Dringende verhuizingen
 • Transport van zware objecten en witgoed
 • Een snelle en professionele in- en uitpakservice
 • Het verhuur van verhuisliften in Nijmegen
 • Het ontruimen en schoon opleveren van woningen
 • Inboedelopslag in Nijmegen
 • Wij zijn naast verhuisbedrijf in Nijmegen, ook actief in de omgeving zoals Apeldoorn, Arnhem, Zwolle, Harderwijk en Den Bosch

Wat maakt van ons een uniek en uitstekend verhuisbedrijf in Nijmegen?

Een snelle service, een hoge kwaliteit en lage prijzen. Zo kan je onze dienstverlening het best omschrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe we een verhuizing vlot en snel moeten laten verlopen. Verder staat kwaliteit ook centraal bij ons. We zorgen er dan ook voor dat je spullen op geen enkel moment schade oplopen en dat we ons steeds aan de gemaakte afspraken houden. Bovendien gaan we steeds kostenbesparend te werk, zodat we onze verhuisservice aan een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Deze drie speerpunten onderscheiden ons van de concurrentie en maken van ons dan ook het populairste verhuisbedrijf in Nijmegen.

Een snelle en correcte verhuisservice in Nijmegen

Als verhuisbedrijf in Nijmegen staan we bekend om onze snelle service. We weten hoe lastig een verhuizing is en we doen er dan ook alles aan om de verhuisklus snel af te ronden. We bereiden elke taak grondig voor en we stellen vervolgens een duidelijk planning op. Dankzij deze efficiënte aanpak komen we nooit voor problemen te staan en leveren we elke verhuizing dan ook tijdig op. Bovendien stellen we ons flexibel op en werken we in het weekend of ‘s avonds gewoon door. De werkzaamheden worden op geen enkel moment stilgelegd en lopen dan ook geen vertraging op.

Veilig en zonder schade verhuizen in Nijmegen

Het uitbesteden van je verhuizing betekent dat je al je spullen aan ons toevertrouwt. We werken daarom enkel met het beste verhuismateriaal, zodat je hele inboedel voortdurend tegen schade beschermd wordt. Zo beschikken we bijvoorbeeld over ruime verhuisliften, beschermende dekens en stevige dozen. Verder hebben we een speciale beschermende laag aan de binnenkant van onze wagens geplaatst, zodat alle zaken onbeschadigd in de nieuwe woning aankomen. Bovendien zijn al onze verhuizers ervaren vakmannen die professioneel opgeleid zijn. Ze gaan dan ook steeds voorzichtig met je waardevolle spullen om en zorgen ervoor dat de hele verhuizing veilig en correct verloopt.

Goedkope verhuizer in Nijmegen

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens maken we goedkope verhuizingen in Nijmegen mogelijk. Dankzij onze unieke werkwijze kunnen we de kosten namelijk steeds minimaliseren en bieden we onze diensten dan ook tegen een zeer scherpe prijs aan. Bovendien stellen we steeds een offerte op maat op. We luisteren aandachtig naar je persoonlijke voorkeuren en we zoeken steeds naar een oplossing binnen het beschikbare budget. Bij ons staat de klant centraal en dat is ook aan onze dienstverlening te merken!

Een verhuisbedrijf voor heel Nijmegen en omgeving

Ons verhuisbedrijf is werkzaam in heel Nijmegen. Zowel in het drukke centrum als in de rustige wijken realiseren we voortdurend verhuizingen. De volgende buurten zijn bij ons dan ook meer dan bekend:

 • Nijmegen-Centrum
 • Nijmegen-Oost
 • Nijmegen-Oud-West
 • Nijmegen-Nieuw-West
 • Nijmegen-Midden
 • Nijmegen-Zuid
 • Dukenburg
 • Lindenholt
 • Nijmegen-Noord

Een goede voorbereiding is het halve werk

Snel en vlot verhuizen kan enkel met een grondige voorbereiding. Daarom organiseren we eerst en vooral een verkennend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek geef je aan wat je van ons verwacht en bespreken we eventuele speciale wensen. We passen onze werkwijze vervolgens aan jouw wensen aan en stellen een duidelijke planning op. Tijdens het verhuizen houden we ons steeds aan de gemaakte afspraken en doen we er alles aan om de verhuizing zoals besproken op te leveren. Het is wel belangrijk dat je ons alle belangrijke informatie tijdig doorgeeft. Zo kunnen we ons op eventuele problemen voorbereiden en komen we op geen enkel moment voor verrassingen te staan.

Het verhuizen van zware en grote meubels

Ook als je de verhuizing zelf regelt, kan je beroep doen op onze diensten. Je kan er namelijk voor kiezen om het zware werk aan ons over te laten. Zeker als je grote en lastige objecten naar de eerste verdieping of hoger moet verhuizen, kom je vaak voor problemen te staan. Door dit deel van de verhuizing aan ons uit te besteden, bespaar je jezelf heel wat fysieke last en vermijd je schade aan je inboedel. Wij beschikken namelijk over handige verhuisliften die ervoor zorgen dat alle zware meubels onbeschadigd boven raken. Bovendien wordt de verhuislift steeds door één van onze medewerkers bediend en kan je zo meteen wat handige tips voor de rest van de verhuizing vragen.

Veelgestelde vragen

Wat is een verhuislift? 2022-12-22T05:33:49+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2023-10-30T08:16:27+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2023-03-03T06:45:15+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-09-20T07:28:59+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Nijmegen? 2023-05-04T15:19:08+02:00

De kosten voor een verhuizing in Nijmegen is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag nu nog een vrijblijvende offerte op

Ga je binnenkort van, naar of binnen Nijmegen verhuizen en zoek je professionele hulp? Neem dan meteen telefonisch of per email contact met ons op en we leggen je graag onze verschillende mogelijkheden uit. Bovendien bekijken we je persoonlijke situatie aandachtig en stellen we meteen een vrijblijvende offerte op maat op!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?