Verhuisbedrijf Harderwijk 2023-10-12T04:43:12+02:00

Verhuisbedrijf Harderwijk

Verhuisbedrijf Alkmaar

Als verhuisbedrijf in Harderwijk helpen we je graag verhuizen. Onze ervaren verhuizers beschikken over professioneel verhuismateriaal en zorgen dan ook voor een snelle, goedkope en veilige verhuizing in de omgeving van Harderwijk.

Ben je benieuwd naar onze tarieven of wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Vraag dan meteen gratis een vrijblijvende offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Een professioneel verhuisbedrijf in Harderwijk

Snelle Jongens is een professioneel en gedreven verhuisbedrijf dat steeds snel en goedkoop werkt. Voor elke verhuizing van, naar of binnen Harderwijk kan je bij ons terecht. Als ervaren verhuisbedrijf weten we als geen ander hoe lastig een verhuizing kan zijn. We nemen de hele verhuisklus dan ook graag van je over, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Terwijl wij het zware verhuiswerk voor onze rekening nemen, kan je rustig het administratieve deel van de verhuizing in orde brengen of kan je de nieuwe woning alvast wat decoreren.

De verschillende diensten van Snelle Jongens

Snelle Jongens is een allround verhuisbedrijf waar je voor de volgende diensten terecht kan:

De voordelen van Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Harderwijk

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens staan we bekend om onze efficiënte aanpak. Dankzij onze unieke werkwijze zorgen we ervoor dat elke verhuizing snel wordt afgerond. Verder staat kwaliteit centraal bij ons. We werken dan ook enkel met professionals die weten hoe ze je spullen veilig en correct kunnen verplaatsen. Bovendien proberen we voortdurend de kosten te minimaliseren en bieden we onze diensten aan zeer scherpe tarieven aan. Onze snelle service, de hoge kwaliteit van onze verhuizingen en onze voordelige prijzen zorgen er dan ook voor dat we als het nummer één verhuisbedrijf in Harderwijk beschouwd worden!

Snelle verhuisservice in Harderwijk

Met een naam als Snelle Jongens hebben we een reputatie hoog te houden. We zorgen dan ook steeds voor een zeer snelle service. Dankzij een grondige voorbereiding en een duidelijke planning werken we namelijk erg efficiënt. Elke verhuizing ronden we in een korte tijd en zonder problemen af. Bovendien stellen we ons steeds flexibel op. Onze verhuizers werken ‘s avonds en in het weekend gewoon door, zodat de werkzaamheden op geen enkel moment vertraging oplopen.

Kwaliteit staat centraal

Verder is de kwaliteit van ons werk erg belangrijk voor ons. We maken dan ook alleen gebruik van het beste verhuismateriaal. Zo beschikken we bijvoorbeeld over professionele verhuisliften, beschermende verhuisdekens en stevige inpakdozen. Verder hebben we ruime verhuiswagen met een speciale beschermlaag aan de binnenkant. Op deze manier vervoeren we al je spullen steeds op een veilige manier en lopen ze onderweg geen schade op. Bovendien hebben we al onze medewerkers professioneel opgeleid. Ze gaan dan ook steeds voorzichtig met je waardevolle spullen om en zorgen ervoor dat je hele inboedel onbeschadigd in de nieuwe woning aankomt.

Goedkoop verhuizen van of naar Harderwijk

Naast een snelle service en veilige verhuizingen werken we tenslotte ook erg goedkoop. Dankzij onze efficiënte aanpak kunnen we de kosten voortdurend drukken en bieden we onze diensten dan ook aan een erg scherp tarief aan. Bij Snelle Jongens willen we iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn en we luisteren steeds aandachtig naar uw persoonlijke wensen. We zoeken steeds naar een oplossing binnen het beschikbare budget, waardoor onze verhuisdiensten dan ook voor iedereen toegankelijk zijn.

Een verhuisbedrijf voor de hele stad Harderwijk

Ons verhuisbedrijf is werkzaam in heel Harderwijk. We nemen dan ook zowel verhuisklussen in het centrum van de stad als in de buitenwijken aan. In de volgende wijken en buurten hebben we onlangs nog verhuizingen uitgevoerd:

 • Binnenstad
 • Waterfront
 • Zeebuurt
 • Friese Gracht
 • Stadsdennen
 • Sypel
 • Weiburg
 • Stadsweiden
 • Slingerbos
 • Tweelingstad
 • Frankrijk
 • Drielanden
 • Industriegebied
 • Buitengebied Harderwijk
 • Hierden
 • Buitengebied Hierden

Een goede voorbereiding is noodzakelijk

Een vlotte verhuizing in Harderwijk kan enkel met een grondige voorbereiding. Voor we de planning opstellen, organiseren we daarom eerst een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je persoonlijke voorkeuren en geef jij aan wat je juist van ons verwacht. We doen er vervolgens alles aan om de verhuizing volledig volgens jouw wensen te laten verlopen en we houden ons op elke moment aan de gemaakte afspraken. We vragen je wel om alle nodige informatie tijdig door te geven. Op deze manier kunnen we een duidelijke planning opstellen en komen we op geen enkel moment voor verrassingen te staan.

Veelgestelde vragen

Wat is een verhuislift? 2022-12-22T05:33:49+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-01-23T06:33:53+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-01-23T06:34:13+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Harderwijk? 2023-05-04T15:18:21+02:00

De kosten voor een verhuizing in Harderwijk is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

Ga je binnenkort van of naar Harderwijk verhuizen en wil je gebruik maken van onze verhuisdiensten? Neem dan meteen telefonisch of per email contact met ons op. We geven je graag meer uitleg over onze verschillende diensten en de diverse mogelijkheden. We stellen ook meteen gratis een vrijblijvende offerte op, zodat je exact weet waar je aan toe bent!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?