De voordelen van een verhuislift op een rijtje

///De voordelen van een verhuislift op een rijtje
  • Verhuislift

De voordelen van een verhuislift op een rijtje

Een verhuizing is een vermoeiende en tijdrovende klus waar heel wat bij komt kijken. Zeker als je spullen naar een hogere verdieping of naar een etagewoning moeten, is het belangrijk om je goed te organiseren. De trappen talloze keren met zware meubels op- en neer lopen is namelijk erg gevaarlijk en kan voor ernstige schade aan je inboedel zorgen. Een verhuislift is in dit geval van essentieel belang. Een verhuislift is namelijk een handig hulpmiddel dat heel wat voordelen met zich meebrengt, waardoor de verhuizing vlotter, veiliger en sneller verloopt.

Wat is een verhuislift?

Voor je beslist of je een verhuislift nodig hebt, is het belangrijk dat je weet wat een verhuislift juist is. Een verhuislift, ook wel ladderlift genoemd, is een verplaatsbare lift die uit een uitschuifbare ladder en een stevig liftplatform bestaat. Dit platform wordt door een elektrische motor aangestuurd en kan al je grote en zware objecten probleemloos naar boven tillen. Je meubels en andere huishoudelijke spullen worden op deze manier eenvoudig door het raam of via het balkon in je nieuwe woning geplaatst.

Omwille van diverse veiligheidsredenen mag je een verhuislift niet zelf besturen. Een verhuisbedrijf zorgt dan ook steeds voor een ervaren medewerker die de lift correct en vooral veilig zal bedienen.

Een enorme tijdsbesparing

Het allergrootste voordeel van een verhuislift is de tijdwinst. Een ladderlift zorgt er namelijk voor dat al je spullen eenvoudig uit je oude woning gehaald worden en vervolgens vlot in je nieuwe woning geplaatst worden. Verder brengt de lift je hele inboedel in één keer naar je nieuwe woonst. Op deze manier hoef je niet de hele dag op en neer te rijden, waardoor de verhuizing heel wat vlotter en sneller verloopt.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Veiligheid komt op de eerste plaats

Een ladderlift is verder een erg veilige manier om je spullen te verhuizen. De trappen op en neer lopen met zware en grote objecten is een enorme fysieke inspanning die ernstige gevolgen kan hebben. Je kan namelijk (permanente) rugklachten of andere lichamelijke letsels oplopen. Ook de vermoeidheid kan voor gevaar zorgen. Een vermoeid persoon glijdt namelijk sneller uit en kan zelfs van de trap vallen. Met een verhuislift spaar je je lichaam en voorkom je zware blessures.

Kleine kans op schade

Ook voor je meubels is een verhuislift de beste optie. De kans op schade is namelijk erg groot tijdens een verhuizing. De trappenhuizen zijn vaak erg smal en grote objecten kunnen dan ook tegen de muur stoten of zelfs knel komen te zitten. Een ladderlift zorgt ervoor dat je hele inboedel ongeschonden op zijn eindebestemming raakt en voorkomt schade aan de muren en de trappen.

Minder problemen

Met een ladderlift voorkom je verder nog heel wat moeilijke en lastige situaties. Denk maar aan meubels die niet in je (bestel)wagen passen of gebouwen zonder lift met erg steile wenteltrappen. Een verhuislift maakt een einde aan deze problemen, waardoor je dan ook zorgeloos kan verhuizen.

Extra mankracht

Al onze medewerkers hebben de nodige opleidingen gevolgd en onze verhuisliften worden dan ook door professionele verhuizers bediend. Onze vakmannen zorgen niet alleen voor een correct gebruik van de lift, ze steken ook graag een handje toe tijdens het verhuizen. Ze helpen je met het op- en afladen van het liftplatform en geven je handige en praktische tips voor de rest van de verhuizing. Door het huren van een verhuislift geniet je dan ook van extra werkkrachten die je tijdens de hele verhuisklus bijstaan.

Een goedkope oplossing

Een verhuislift huren is helemaal niet duur. Je kan al een lift huren vanaf € 60 per uur. De bediener is bij deze prijs inbegrepen. We hanteren geen minimaal aantal uren en onze liften zijn ook in het weekend en op feestdagen aan dezelfde prijs beschikbaar. Dit alles maakt van de verhuislift dan ook een goedkope oplossing om snel en efficiënt te verhuizen.

Waarom kies je best voor een verhuislift van Snelle Jongens?

Tijdens een verhuizing is het erg belangrijk dat je inboedel snel en onbeschadigd verplaatst wordt. Kies daarom voor een verhuislift van een professioneel verhuisbedrijf, zoals Snelle Jongens. We beschikken namelijk over vakkundig verhuismateriaal en onze verhuisliften zijn dan ook van de beste kwaliteit. Onze verhuislift gaat tot maarliefst 27 meter, wat gelijk staat aan de 9e verdieping . Bij Snelle Jongens bieden we dan ook voor elke verhuisklus een geschikte en betaalbare oplossing aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

2021-10-20T12:10:58+02:00 30-09-21|Geen categorie|