Wat kost een verhuizing?

///Wat kost een verhuizing?

Wat kost een verhuizing?

U hebt een nieuwe woning en moet nu de verhuizing gaan regelen. Maar hoeveel bent u eigenlijk kwijt aan de verhuizing? Het is niet vreemd als u daar geen idee van heeft. Op deze vraag is namelijk moeilijk een algemeen antwoord te geven. Per geval zijn er grote verschillen omdat geen enkele verhuizing hetzelfde is. Hebt u heel veel meubelen te verhuizen en zitten daar bijzondere stukken bij, zoals een vleugel? Of betreft het een appartementje? Is er een verhuislift nodig of kan alles via trap of lift (of woont u op de begane grond). Dit zijn allemaal zaken die meespelen bij de berekening van de kosten van uw verhuizing.

Hoeveel tijd kost een verhuizing?

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een verhuizing altijd voordelig. Het totaalbedrag kan echter variëren. Het is maar net hoeveel uren en hoeveel materieel en mankracht wij moeten inzetten. Hebben wij dit eenmaal vastgelegd in een offerte, dan ligt dit vast en komt u niet voor verrassingen te staan. In samenspraak met u bepalen we wat wij allemaal voor u gaan doen (en wat niet) en hoeveel uren daarmee gemoeid zijn.

Inschatting van het aantal uren in samenspraak

Omdat het voor de leek niet altijd in te schatten is hoeveel uren met bepaalde werkzaamheden gemoeid zijn, helpen wij u daar graag bij. Met onze jarenlange ervaring weten wij een nauwkeurige inschatting te maken van het aantal uren dat nodig is voor de verschillende activiteiten, zoals inpakken, beladen, uitpakken, monteren. Ook hebben wij zicht op zaken die u wellicht over het hoofd ziet.
Zo kunt u zelf bepalen wat de prijs van de verhuizing – bij benadering – zal zijn. U kunt zo een bewuste keuze maken met betrekking tot de aanpak van de verhuizing.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Factoren die de prijs van de verhuizing beïnvloeden

Hieronder noemen we een aantal factoren die van invloed zijn op de prijs van uw verhuizing.

Hoeveel doet u zelf?
Pakt u bijvoorbeeld zelf alles in en uit?
Als u veel zelf doet en de verhuizing goed voorbereidt kunnen de kosten lager zijn.
Moeilijkheidsgraad van de verhuizing.
Woont u bijvoorbeeld in een moeilijk bereikbaar appartement? Als de verhuizers veel moeite moeten doen om grote meubelen naar beneden te krijgen, omdat de ramen te klein zijn, of als ze andere complexe handeling moeten verrichten, kost dat natuurlijk tijd. Ook kleine steegjes zijn niet echt verhuis-vriendelijk en kunnen de verhuizing compliceren. Maar u kunt rekenen op onze ervaring en creativiteit om uw verhuizing op de meest efficiënte manier tot een goed einde te brengen, ook als u niet in een standaard rijtjeshuis woont.
Bijkomende services
Zoals schoonmaak, in- en uitpakken van dozen.
Bijkomende klussen, zoals inpakken, monteren en demonteren, schoonmaken, enz. kunnen wij u uit handen nemen, maar wel tegen meerkosten. Ook andere hand- en spandiensten rondom de verhuizing voeren wij tegen ons uurtarief uit.
Afstand
Van Den Haag tot de andere woning
Wij brengen een reële kilometervergoeding in rekening. Naarmate de rit langer is zal de prijs dus ook hoger liggen.

Onze flexibiliteit

Bij verhuisbedrijf Snelle Jongens zijn wij flexibel in het verlenen van onze diensten. Wat u zelf kunt, doet u zelf, als u hiervoor kiest. Hiermee kunt u fors besparen. Wilt u letterlijk alles uitbesteden en geen omkijken hebben naar uw verhuizing? Dan is dat ook mogelijk maar daar betaalt u uiteraard extra voor. Wij kunnen voor u alles in- en uitpakken en bijvoorbeeld lampen ophangen en apparatuur aansluiten. Voor mensen die full time werken of kleine kinderen hebben is het wel zo gemakkelijk om veel van deze klussen uit handen te geven. Neemt u dat werk echter zelf voor uw rekening dan bent u natuurlijk wel veel goedkoper uit.

Transparante prijsopbouw

Wij hebben transparantie hoog in het vaandel staan en daarom kunt u de tarieven van elk onderdeel van de verhuizing bekijken. Zo zijn er afzonderlijke kosten voor mankracht, het gebruik van transportmiddelen en bijkomende diensten. Aan de hand van die tarieven kunt u alvast een inschatting maken van de kosten die u kunt verwachten en nadenken over de manier waarop u de verhuizing wilt vormgeven.
Voor advies en en informatie kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Wij zijn graag bereid om u vanuit onze ervaring en vakkennis bij te staan bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Tarieven

Wij hanteren bijzonder scherpe tarieven en bieden daarvoor toch een zeer professionele verhuizing met toegewijde vakmensen.
Voor verhuiswerk rekenen wij € 26,- per uur per verhuizer. De minimale afname is 2 uur. Hebt u ook transport nodig, dan rekenen wij, inclusief de verhuiswagen, € 85,- per twee verhuizers per uur, bij drie verhuizers wordt dat € 115,- en wilt u met een ploeg van vier verhuizers werken dan is het tarief € 145,- per uur. Wilt u zelf met dozen sjouwen? Geen probleem, alles wat wij niet hoeven doen maakt het voor u voordeliger.

Verhuiswagen of alleen verhuishulp?

Natuurlijk zult u niet zonder verhuiswagen kunnen en deze wordt dan ook per uur in de offerte meegenomen. Bij een grotere verhuizing is het tarief wat gunstiger dan bij een kleine verhuizing:
De verhuiswagen kost € 80,- per uur voor een kleine verhuizing tot 4 uur. Hebt u meer uren nodig dan kost dit € 120,- per 2 uur.

Alleen extra handen nodig?

Wilt veel zelf doen, hebt u ook al een verhuiswagen, maar zit u verlegen om extra handen? Maak dan gebruik van onze losse verhuishulp. Onze verhuizers werken professioneel en snel tegen een betaalbaar tarief. Zo kunt u uw doe-het-zelf verhuizing tot een goed einde brengen, ook als er niet genoeg mankracht aanwezig is.

Aanvullende diensten: schoonmaken

Misschien wilt u de oude woning netjes achterlaten en dus even grondig laten schoonmaken. Of wellicht verdient de nieuwe woning een schoonmaakbeurt, bijvoorbeeld omdat er nog verbouwingsstof is neergedaald. Dan kunnen wij u van dienst zijn middels onze schoonmaakservice. Voor een uur grondig schoonmaken is de prijs € 21,- per uur.
Afhankelijk van de afstand die moet worden afgelegd kunnen voorrijkosten worden berekend.

De verhuislift

Soms is het een keuze, maar vaak is hij gewoon nodig, de verhuislift. Zeker bij een etagewoning op de derde verdieping in een huis zonder lift is de verhuislift dé oplossing om dozen en meubelen snel en veilig beneden te krijgen. Als de lift gehuurd moet worden berekenen wij hiervoor een uurprijs van € 60,-. Daar staat tegenover dat de lift de verhuizing veel sneller zal laten verlopen. Een investering die zichzelf ruimschoots kan terugverdienen dus!

Tips om je verhuizing betaalbaar te houden

– Ga eens na of je misschien recht hebt om een verhuisvergoeding van je werk. Als je dichterbij uw werk gaat wonen zou het kunnen dat u daar een vergoeding voor kunt krijgen. Even uitzoeken dus.
– Ruim uw huis op voordat u gaat verhuizen. Hoe minder rommel, hoe minder tijd er verloren gaat. Begin hier ruim van tevoren mee, zodat alleen die spullen ingepakt en meegenomen worden die u ook daadwerkelijk wilt meenemen naar uw nieuwe huis.
– Verkoop spullen die u niet meeneemt. Houd bijvoorbeeld een open huis waarbij mensen uw meubelen en andere spullen, die niet meegaan naar het nieuwe huis, kunnen kopen en meteen meenemen. Zo houdt u nog een leuk zakcentje over aan de meubelen en woonaccessoires die geen plaats krijgen in het nieuwe huis.
– Ga aan de slag met de tips die u van ons krijgt op het gebied van voorbereiding en inpakken. Door die tips te volgen raakt u geen spullen kwijt en komt iedere doos in de kamer waar hij hoort te staan. Zo verkleint u de kans dat u in de periode na de verhuizing nieuwe dingen gaat aanschaffen omdat u de oude niet kunt terugvinden.

Offerte van verhuisbedrijf Snelle Jongens

In overleg met u komen we tot een aanpak van uw verhuizing. Hiervoor komen wij het liefst even bij u thuis langs om alles door te spreken. Als dat niet kan kijken we online hoe de situatie is. De manier waarop de verhuizing wordt aangepakt zal passen bij uw wensen en bij uw budget. Als de details zijn doorgesproken krijgt u van ons een offerte waarin precies staat wat wij voor u gaan doen en tegen welk tarief. Zo weet u waar u aan toe bent: Een kwalitatief goede verhuizing voor een prima prijs en geen verrassingen achteraf. Een offerte aanvragen kan hier.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

2021-06-28T11:25:26+02:00 28-06-21|Verhuistips|