Wat geef je iemand die net verhuisd is?

///Wat geef je iemand die net verhuisd is?

Wat geef je iemand die net verhuisd is?

Je vrienden of familie zijn net verhuisd en organiseren een housewarming. Hartstikke leuk, maar dit betekent wel dat je een verhuiscadeau moet uitkiezen. Je wil natuurlijk iets origineel geven waar hij of zij daadwerkelijk blij mee is. Een lastige taak aangezien je waarschijnlijk niet weet wat ze juist hebben en hoe de woning exact is ingericht. We geven je daarom graag enkele cadeautips die je een flink eind op weg helpen!

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd leuk

Een cadeau met een gepersonaliseerd tintje werkt altijd. Met een mooie fotolijst zit je dan ook altijd goed. Kies een leuke foto van jullie samen of lijst een grappige quote of handgeschreven tekst in. Verder kan je ook voor een unieke mok kiezen. Koffie of thee smaakt altijd beter uit een mooie mok met een toffe foto of herinnering erop. Tenslotte kan je een bijzondere fotokalender samenstellen. Op deze manier worden jullie elke maand herinnerd aan een mooi moment dat jullie samen beleefd hebben en ben je meteen zeker dat je cadeau het hele jaar door gebruikt zal worden!

Bij een nieuw huis hoort leuke decoratie

Een nieuwe woning hoort op een originele manier gedecoreerd te worden. Funky kaarsen, hilarische deurmatten of een prachtige lichtbox zijn dan ook uitstekende cadeaus.

Geef je een hippe kaars cadeau, zorg er dan voor dat je een aangename geurkaars uitkiest. De eerste dagen in het nieuwe huis hangt er vaak een vreemde geur en ook na het klussen blijft er wel eens een vervelend luchtje hangen. Een deurmat is dan weer een nuttig en noodzakelijk cadeau. Zoek een deurmat met een grappige tekst, liefst één die volledig bij de persoon in kwestie past. Zo zorg je ervoor dat iedereen steeds met een glimlach de woning betreedt. Tenslotte kan je voor een lichtbox kiezen. Op de lichtbox kan je een leuke boodschap plaatsen en de prachtige verlichting zorgt voor een erg gezellige sfeer.

Boeken vol tips

In een nieuw huis moet er vaak nog heel wat gebeuren. Na een verhuizing moeten er namelijk heel wat zaken gemonteerd, opgehangen of vervangen worden. Een klusboek is dan ook een heel nuttig cadeau. Zeker voor mensen met twee linkerhanden is ‘Klussen voor Dummies’ helemaal geen slecht idee.
Ook het opruimen van de oude en de nieuwe woning is een heel vermoeiende taak. Zijn de nieuwe eigenaars echte sloddervossen en weet je dat ze wat hulp met de organisatie kunnen gebruiken? Geef dan het boek ‘Opruimen voor Dummies’ cadeau, een boek vol leuke tips die voor een mooi en netjes georganiseerd huis zorgen.

Een mini-barbecue voor een gezellige housewarming

Hoe groot of klein de woning ook is, een kleine barbecue past overal. Een mini-barbecue kan zowel in de tuin als op een balkon of zelfs op de stoep gebruikt worden. Zorg meteen ook voor vers vlees en wat lekkere hapjes. Op deze manier maak je van de housewarming een gezellige en leuke bijeenkomst en wordt de keuken van de nieuwe woning wat gespaard. Je kan de kleine barbecue trouwens ook zelf maken. Zoek een metalen emmer, een grillplaatje en wat kolen en je kan meteen beginnen grillen!

Geef geen spullen cadeau

Een verhuizing is een zware en vermoeiende periode. Het is dan ook een goed idee om geen verhuiscadeau te kopen, maar je hulp of ervaring aan te bieden:

  • Hebben je vrienden of familie kinderen? Organiseer een leuke activiteit voor de kleintjes zodat diegene die pas verhuisd is ook wat vrije tijd heeft.
  • Zorg voor een zelfgemaakte maaltijd en frisse drankjes tijdens het verhuizen.
  • Koop een waardebon van een leuk restaurant of wellness-center in de buurt. Iedereen heeft rust nodig en op deze manier kunnen je vrienden of familie na de verhuizing lekker ontspannen.
2021-10-31T09:08:44+02:00 31-10-21|Geen categorie|