Verhuislift Service 2018-03-16T11:11:22+00:00

Verhuizen met verhuislift

Vaak is het onmogelijk om een lange koelkast of een zware piano door de lift of trappenhal naar beneden te brengen.

U kunt zelf de inschatting maken of ons om hulp vragen. Om geen extra onverwachte kosten te krijgen kunt u het beste naar de voorbeelden kijken op deze pagina hoe en wat een verhuislift voor u kan betekenen.

Heeft u vragen? wij denken graag met u mee.

Bij ons kunt u rekenen op een complete verhuizing zonder bemoei van externe bedrijven van buitenaf. Ons motto is niet voor niks uw verhuizing van A tot Z geregeld.

Er is altijd een professionele verhuislift machinist bij de verhuizing. Deze persoon is ook een extra hulpkracht. Indien u er niet zeker van bent dat de spullen niet door de trap of via de lift passen adviseren wij u een verhuislift te gebruiken. Zodoende raakt u absoluut geen tijd en extra onverwachte kosten kwijt.

Veelgestelde vragen

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kunt u tot 450 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap past. Of gewoon voor comfort.

Zo kunnen alle spullen tot wel 400KG en tot aan de 13e verdieping (32meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

De verzekering staat dit niet toe. Een verhuislift is een apparaat wat door een speciaal opgeleid persoon wordt bediend. Zo kunnen wij u en de veiligheid van de anderen tijdens de verhuizing optimaal waarborgen.

De Verhuisliften die wij verhuren hebben allen een draagvermogen van wel 450KG.

De verhuisliften die wij verhuren kunnen allemaal liften t/m 32 meter hoogte, dit is ongeveer 13 verdiepingen.

Deze verhuizing is op 10 hoog.

Bel ons