Verhuisbedrijf Zutphen 2023-10-12T05:00:35+02:00

Verhuisbedrijf Zutphen

Verhuisbedrijf Alkmaar

Voor elke verhuizing van, naar of binnen Zutphen ben je bij Snelle Jongens aan het juiste adres. We zijn namelijk een erkend verhuisbedrijf dat zeer efficiënt te werk gaat. Onze vakkundige en professioneel opgeleide verhuizers weten hoe ze een verhuizing moeten aanpakken en gaan erg voorzichtig met je hele inboedel om. Bovendien beschikken we over het beste verhuismateriaal waarmee we al je persoonlijke zaken op een snelle en veilige manier naar de nieuwe woning brengen. Bel onze specialisten nu nog op af en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Waarom verhuizen in Zutphen met Snelle Jongens?

Zutphen is een bekende stad waar het heel gezellig wonen is. In de omgeving van Zutphen zijn er daarom heel wat verhuisbedrijven actief. Snelle Jongens beschikt echter over uitzonderlijke dienstverlening, waardoor we ons duidelijk van de concurrentie onderscheiden. Zo gaan we ontzettend snel te werk en leveren we enkel werk van de allerbeste kwaliteit. Bovendien proberen we de kosten op elk moment te drukken, zodat we heel scherpe tarieven kunnen hanteren. Dankzij onze bijzonder klantvriendelijke service hebben we een uitstekende reputatie in Zutphen opgebouwd en worden we wel eens als het nummer één verhuisbedrijf van de omgeving beschouwd.

Snelle verhuisservice in Zutphen

Onze naam zegt het zelf, bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens gaan we ontzettend snel te werk. We weten namelijk als geen ander hoe vermoeiend en stressvol de periode rond een verhuizing is. Je leeft vaak tussen twee woningen en je verliest het overzicht voortdurend. We doen er daarom alles aan om elke klus zo snel mogelijk af te ronden. We volgen een strikte planning en we houden ons op elk moment aan de gemaakte afspraken. Bovendien werken onze verhuizers, indien nodig, ook ‘s avonds en in het weekend door. Op deze manier werken ze eventuele vertragingen weg en kunnen ze de hele klus op de afgesproken datum opleveren.

Goedkoop verhuisbedrijf in Zutphen

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens hanteren we erg scherpe prijzen waar onze concurrentie niet aan kan tippen. Dankzij onze unieke aanpak kunnen we de kosten minimaliseren en moeten we niet veel werkuren aanrekenen. Verder is Snelle Jongens een verhuisbedrijf waar iedereen terecht kan. We zoeken namelijk steeds naar een correcte oplossing binnen het beschikbare budget. Samen analyseren we je financiële situatie en kijken we wat de mogelijkheden juist zijn. Bovendien houden we ons aan de goedgekeurde offerte en duiken er achteraf geen extra kosten op!

Een verhuizer in Zutphen van de allerbeste kwaliteit

Ook al werken we snel en goedkoop, bij Snelle Jongens verliezen we de kwaliteit van ons werk op geen enkel moment uit het oog. We behandelen je persoonlijke spullen met de grootste zorg en we beschermen je hele inboedel voortdurend tegen schade. Om een optimaal resultaat te bereiken, hanteren onze verhuizers enkel het beste verhuismateriaal. De spullen worden in erg stevige verhuisdozen vervoerd en waardevolle of breekbare zaken wikkelen we in speciale verhuisdoeken. Voor het transport gebruiken we professionele verhuiswagens. Deze ruime wagens zijn aan de binnenkant met een speciale beschermlaag uitgerust, zodat je meubels onderweg zeker geen schade oplopen. Ten slotte beschikken we ook over verhuisliften. Een verhuislift kan zelfs de zwaarste spullen eenvoudig naar boven tillen en deze liften zijn dan ook het ideale hulpmiddel als je naar een hogere verdieping verhuist.

Snelle Jongens is er voor heel Zutphen

Verhuisbedrijf Snelle Jongens voert zowel verhuizingen in het stadscentrum als verhuizingen in de buitenwijken uit. We kennen de stad door en door en we weten zelfs het kleinste straatje liggen. In de volgende buurten hebben onlangs nog verhuisklussen tot een goed einde gebracht:

  • Centrum en Noorderhaven
  • De Hoven
  • Noordveen
  • Waterkwartier
  • Zuidwijken
  • Leesten
  • Warnsveld

Een grondige voorbereiding is de sleutel tot succes

De voorbereiding is misschien wel hét belangrijkste deel van een verhuizing. Op deze manier krijg je een mooi overzicht van de taken die uitgevoerd moeten worden en kan je je ook ineens op eventuele problemen voorbereiden. Snelle Jongens begint elke verhuizing daarom met een kennismakingsgesprek. Tijdens deze bijeenkomst geef jij aan waar je juist naar op zoek bent en met welke wensen en eisen we rekening moeten houden. Wij passen onze werkwijze vervolgens aan jouw persoonlijke voorkeuren aan en we stellen meteen een planning op. Dit schema passen we tijdens het verhuizen enkel met jouw toestemming aan. Dankzij deze grondige voorbereiding kunnen we steeds georganiseerd te werk gaan en verloopt de hele verhuizing ontzettend vlot en soepel.

Een verhuislift huren in Zutphen

Ook als je je verhuizing liever niet volledig aan ons uitbesteedt, kan je van onze diensten gebruik maken. Zo huren heel wat mensen een verhuislift bij ons. Een verhuislift is een platform dat zware spullen eenvoudig naar een hogere verdieping brengt. Dankzij een verhuislift hoef je de spullen niet door een smal trappenhuis naar boven te sjouwen. Op deze manier bespaar je enorm veel tijd en energie. Bovendien is de kans op schade zo miniem en kan je zelf ook geen nare blessures oplopen!

Veelgestelde vragen

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-05-01T05:33:11+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Zutphen? 2023-05-04T13:58:24+02:00

De kosten voor een verhuizing in Zutphen is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan

Ga je binnenkort naar Zutphen verhuizen en ontvang je graag meer informatie over onze mogelijkheden? Aarzel dan niet om telefonisch of elektronisch contact met ons op te nemen. Onze verhuizers leggen je graag uit wat we voor jou kunnen betekenen en je kan ook meteen een kennismakingsgesprek vastleggen. Bovendien stellen onze medewerkers gratis een vrijblijvende offerte op. Op deze manier weet je meteen waar je juist aan toe bent en kan je je verhuizing onmiddellijk beginnen plannen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?