Loading...
Verhuisbedrijf Wassenaar 2021-01-13T16:45:33+00:00

Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Wassenaar

Het is zo ver, je gaat binnenkort verhuizen. Wanneer het eindelijk zo ver is, wil je uiteraard een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf in Wassenaar inschakelen wat zich aan zijn afspraken houdt, wat snel werk levert en wat deskundig is.

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Wassenaar zit je dan goed. Wij zijn een verhuisbedrijf wat snel groeit en wij bieden verhuizingen aan in Wassenaar en de wijde omgeving voor een zeer scherp tarief. Je kunt bij ons ook terecht voor kleine verhuizingen zoals het verhuizen van een zwaar object, denk aan een piano, boekenkast of andere zware spullen die wel wat hulp kunnen gebruiken.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Je kunt ons inschakelen voor:

Dé verhuisservice in Wassenaar

Indien je binnenkort gaat verhuizen naar Wassenaar, of je gaat juist weg uit Wassenaar naar een andere gemeente, neem dan gelijk vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn een verhuisservice waarbij de klant centraal staat en zullen er alles aan doen om een passende offerte op te stellen wat naadloos aansluit bij jouw wensen. Je kunt bij ons terecht voor zowel particuliere- als zakelijke verhuizingen in Wassenaar en omgeving. Ons volledige team is goed opgeleid en je weet dus zeker dat je een professionele en deskundige verhuisservice in Wassenaar krijgt.

Offerte aanvragen bij verhuisbedrijf Snelle Jongens in Wassenaar

Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dus ook een verhuisbedrijf wat ten alle tijde zeer professioneel te werk gaat zowel voor, tijdens als na de verhuizing. Tijdens het inpakken, uitpakken gaan wij zeer zorgvuldig om met de spullen alsmede tijdens het transport.

Alles wordt goed beschermd met doeken en andere beschermmiddelen om de kans op schade zo klein mogelijk te maken. Indien gewenst, kun je ook gebruik maken van een verhuislift om zo zware en grote spullen van een hoge etage naar de begane grond te krijgen. Spoedverhuizingen en woningontruimingen behoren ook tot de mogelijkheden.

Wij doen alle verhuizingen met veel enthousiasme en dit heeft er voor gezorgd dat wij ondertussen al vele klanten naar grote tevredenheid hebben geholpen met een verhuizing op maat. Ben je nieuwsgierig naar onze diensten of tarieven? Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Waarom verhuisbedrijf Snelle Jongens?

 • Snelle verhuizing

 • Laag tarief

 • Zakelijk en particulier

 • Meer dan 10 jaar ervaring

 • Verhuizing op maat

Onze tarieven

 • verhuizersVerhuizers € 26,00 p.u.
 • verhuislistVerhuislift € 60,00 p.u.
 • verhuiswagenVerhuiswagen vanaf € 80,00

Waarom verhuisbedrijf Snelle Jongens?

 • Snelle verhuizing

 • Laag tarief

 • Zakelijk en particulier

 • Meer dan 10 jaar ervaring

 • Verhuizing op maat

Wat klanten over ons zeggen

4.7
Sofie Vermooten
Sofie Vermooten
10:32 11 Mar 21
Snelle Jongens maakt zijn naam waar: onze... verhuizing ging als een trein. Daarnaast waren de mannen heel behulpzaam met bijvoorbeeld het demonteren van meubels. Fijn om ook vooraf goed te kunnen overleggen en vragen werden snel beantwoord!Lees meer
Marja Jense
Marja Jense
18:37 10 Mar 21
Wat een Top Service! Echt super vriendelijke,... hard werkende jongens! De verhuizing perfect gedaan, snel, netjes en professioneel! Voor 200 % tevreden, echt een aanrader jullie verhuisbedrijf! Super Bedankt!Lees meer
Martijn Kriek
Martijn Kriek
15:15 05 Mar 21
We hadden een grote, teakhouten grutterskast... gekocht welke moest worden vervoerd. De twee delen moesten met een verhuislift door een raam op de tweede verdieping naar binnen. De Snelle Jongens hebben dit keurig gedaan! De kast werd op het afhaaladres netjes verpakt in doeken en plasticfolie, goed gezekerd in de vrachtwagen en op het doeladres zonder problemen via een verhuislift door het raam gevoerd en op zijn plek gezet. Alles zeer voorzichtig, keurig op tijd en volgens offerte. Volgende keer bel ik ze weer, aanrader!Lees meer
hindi kamal
hindi kamal
18:07 26 Feb 21
Top top top yongensHard workers.Dankewel.
leon van der heijde
leon van der heijde
14:17 12 Feb 21
Super goeie service. Hartelijk dank.

Verhuisdoos

Call Now Button