Verhuisbedrijf Wageningen 2023-05-04T13:18:24+02:00

Verhuisbedrijf Wageningen

Verhuisbedrijf Alkmaar

Ga je van of naar Wageningen verhuizen en zoek je een verhuisbedrijf dat je spullen snel, veilig en goedkoop naar de nieuwe woonst brengt? Dan ben je bij Snelle Jongens aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een professioneel en enthousiast verhuisbedrijf in Wageningen dat jarenlange ervaring heeft met alle soorten verhuizingen. Onze gemotiveerde medewerkers weten hoe ze een verhuizing moeten aanpakken en gaan erg efficiënt te werk. Twijfel dan ook niet langer en vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Een erg efficiënte en gestructureerde aanpak

Elke verhuizing moet nauwkeurig voorbereid worden. Op deze manier weet je namelijk exact welk verhuismateriaal je nodig hebt en hoeveel tijd de hele klus in beslag neemt. Bij Snelle Jongens beginnen we elke klus daarom met een verkennend gesprek. Tijdens deze bijeenkomst geef je aan wat je juist van ons verwacht en met welke speciale wensen en eisen we rekening moeten houden. We stellen vervolgens een planning op en nemen dit schema met jou door. Ook tijdens de verhuizing maken we gebruik van een open communicatie. Elk onverwacht probleem wordt meteen gemeld en de planning kan alleen aangepast worden met jouw toestemming.

Waarom is de dienstverlening van Snelle Jongens uniek?

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens maken we gebruik van een doelgerichte aanpak waarbij we snel, vlot en goedkoop te werk gaan. Dankzij onze goede voorbereiding verliezen we tijdens het verhuizen geen tijd en we beschermen je inboedel voortdurend tegen schade. Bovendien drukken we de kosten zo veel mogelijk en hanteren we erg scherpe prijzen. Met deze unieke werkwijze hebben we de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd in Wageningen en we worden dan ook wel eens als één van de beste verhuisbedrijven van de regio beschouwd.

Een professioneel verhuisbedrijf voor heel Wageningen

Snelle Jongens is een verhuisbedrijf waar je in heel Meppel en omgeving op kan rekenen. We hebben al heel wat mensen van en naar deze stad helpen verhuizen, waardoor we het centrum en de buitenwijken door en door kennen. In de volgende buurten zijn we onlangs nog actief geweest:

 • Boven- en Benedenbuurg
 • Buitengebied
 • Centrum
 • De Buurt
 • De Horsten
 • De Weiden en Boomgaarden
 • Kortenoord
 • Noordwest
 • Nude
 • Veluvia-Hamelakkers
 • Wageningen Universiteit
 • Wageningen-Hoog

Een snelle verhuizer in Wageningen

De periode rond een verhuizing is vermoeiend, chaotisch en helemaal niet praktisch. Je vindt je spullen niet in de dozen terug en je leeft vaak tussen de twee woningen. Om je normale leven weer op te pikken, wil je dan ook dat de verhuizing zo snel mogelijk achter de rug is. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens weten we dit maar al te goed en onze werknemers doen er alles aan om de klus zo snel mogelijk af te ronden. Bovendien werken ze ‘s avonds graag wat langer door, zodat we de nieuwe woning zeker op de afspraken datum kunnen opleveren.

Veilig en correct verhuizen in Wageningen

Verhuisbedrijf Snelle Jongens staat voor de beste kwaliteit. We verhuizen je hele inboedel veilig naar je nieuwe woning en we beschermen al je spullen op elk moment tegen schade. We maken uitsluitend gebruik van professioneel verhuismateriaal, zoals stevige inpakdozen, verhuisdekens en spanbanden. Verder beschikken we over eigen vrachtwagens waarmee we zelfs de grootste meubels probleemloos vervoeren. Ten slotte hebben we ook verhuisliften. Een verhuislift is een automatisch platform dat grote en zware meubels naar een hogere verdieping brengt. Zeker in een universiteitsstad zoals Wageningen komen deze liften altijd van pas!

Goedkope verhuisservice in Wageningen

Een verhuizing is duur. Veel mensen willen deze klus dan ook liever niet uitbesteden, zodat ze toch wat geld kunnen besparen. Bij Snelle Jongens proberen we de kosten daarom voortdurend te minimaliseren. Je betaalt bij ons zeker niet te veel en we maken vooraf duidelijk afspraken. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je financiële situatie. Je geeft aan wat het beschikbare budget is en wij passen onze offerte hierop aan. We spreken de prijs duidelijk af en we rekenen geen onverwachte kosten aan. Moest de prijsopgave toch aangepast worden, bespreken we dit eerst duidelijk met jou.

Een allround verhuisbedrijf in Wageningen

Snelle Jongens is een gemotiveerd verhuisbedrijf waar je voor alle soorten verhuizingen terecht kan. Onze verhuizers zoeken voor elke situatie naar een geschikte oplossing en bieden ook gespecialiseerde diensten aan. Ons standaard dienstenpakket ziet er als volgt uit:

Ben je op zoek naar een verhuisdienst of een verhuizing die niet in deze lijst voorkomt? Geen probleem! Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens zijn aanvragen op maat perfect mogelijk. Onze verhuizers willen iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn en stellen zich dan ook flexibel op. Neem nu nog contact met ons op en vertel ons waar je exact naar op zoek bent.

Een verhuislift huren in Wageningen

Eén van onze meest gebruikte en populairste verhuisdiensten is het verhuren van een verhuislift. Voor mensen die hun verhuizing zelf uitvoeren, vormt het vervoeren van zware meubels naar een hogere verdieping vaak een probleem. De gebouwen beschikken namelijk vaak over een smal trappenhuis en ook de fysieke arbeid mag niet onderschat worden. Met een verhuislift heb je hier geen last van. Het platform brengt je grote objecten op een eenvoudige manier naar boven en je hoeft ze zelf dan ook niet naar boven te sjouwen. Je meubels worden onderweg niet beschadigd en zelf kan je ook geen nare blessures oplopen.

Veelgestelde vragen

Wat is een verhuislift? 2022-12-22T05:33:49+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Wat is het draagvermogen van een verhuislift? 2022-07-27T07:33:45+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken hebben allen een draagvermogen van maximaal 400 kilo.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-03-27T05:38:17+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Wageningen? 2023-05-04T13:59:57+02:00

De kosten voor een verhuizing in Wageningen is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag meteen een offerte aan voor je verhuizing

Ga je binnenkort van, naar of binnen Wageningen verhuizen en wil je beroep doen op de diensten van Verhuisbedrijf Snelle Jongens? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten zijn per telefoon en per email bereikbaar. Ze leggen je de verschillende mogelijkheden graag uit en zoeken naar een gepaste oplossing voor jouw situatie. Bovendien stellen ze ook meteen een vrijblijvende offerte op. Ze zorgen ervoor dat het voorstel bij jouw persoonlijke situatie past en dat het aan jouw wensen en eisen voldoet. Dankzij deze uitstekende dienstverlening kan je meteen met onze scherpe tarieven kennismaken en weet je exact waar je aan toe bent!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?