Verhuisbedrijf Venlo 2022-12-22T06:40:18+02:00

Verhuisbedrijf Venlo

Verhuisbedrijf Dordrecht

Ga je naar of binnen het prachtige Venlo verhuizen en zoek je een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf in de omgeving? Bekijk het uitgebreide dienstenpakket van Snelle Jongens dan eens! We zijn namelijk een ervaren verhuisbedrijf in Venlo dat de hele verhuizing van A tot Z voor je kan regelen. Onze verhuizers zijn echte professionals die ontzettend efficiënt te werk gaan. Ze bieden bovendien een persoonlijke service aan en passen hun werkwijze volledig aan jouw wensen aan. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Verhuisbedrijf Snelle Jongens? Neem dan meteen contact met ons op en ontvang onmiddellijk een offerte op maat!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Het nut van een goede voorbereiding

Zonder een goede voorbereiding verloopt een verhuizing ontzettend chaotisch. Voor je aan de eigenlijke verhuisklus begint, moet je daarom goed weten welke taken er juist uitgevoerd moeten worden en in welke volgorde. Verhuisbedrijf Snelle Jongens organiseert aan het begin van elke samenwerking dan ook een adviesgesprek bij jou thuis. Op deze manier kunnen we de hele verhuizing samen overlopen en kan jij aangeven met welke punten we zeker rekening moeten houden. Op basis van deze informatie kunnen we vervolgens een planning opstellen. Tijdens de verhuisklus houden we ons steeds aan dit vooropgestelde schema en bespreken we elke aanpassingen eerst met jou. Zo behoud je het overzicht over de werkzaamheden en kom je zeker niet voor verrassingen te staan.

Waarom is het interessant om een verhuisbedrijf in Venlo in te schakelen?

Met de hulp van een verhuisbedrijf bespaar je enorm veel tijd en stress. Erkende verhuizers zijn namelijk gespecialiseerd in het organiseren van verhuizingen en gaan erg slim te werk. Ze weten hoe ze je hele inboedel op een efficiënte manier kunnen inpakken en ze laden de verhuiswagen zeer georganiseerd in. Door een verhuisbedrijf in te schakelen, verloopt de hele verhuizing veel sneller en efficiënter. Bovendien moet je zelf op deze manier geen fysieke arbeid verrichten. Terwijl de ervaren verhuizers het zware werk voor hun rekening nemen, kan jij je alvast met het administratieve gedeelte van de verhuisklus bezighouden.

Onze unieke verhuisservice in Venlo

Bij Snelle Jongens weten we hoeveel verhuisbedrijven er in Venlo terug te vinden zijn. Deze prachtige stad heeft heel wat te bieden en heel wat mensen zijn dan ook op zoek naar een woning in deze regio. Onze verhuizers hebben echter een zeer efficiënte en unieke werkwijze ontwikkeld, waardoor we steeds een optimale dienstverlening kunnen verlenen. We bieden alle mogelijke verhuisdiensten aan en we voeren elke klus zo snel mogelijk uit, zonder dat we aan kwaliteit inleveren. Bovendien is onze service betaalbaar en passen we onze aanpak aan de specifieke behoeftes van elke klant aan.

Het uitgebreide dienstenpakket

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens bieden we een totale verhuisservice aan. Onze vakmannen hebben ervaring met alle mogelijke verhuizingen en je kan ze ook voor heel wat gespecialiseerde verhuisdiensten inschakelen:

Bovendien hebben we ook heel wat ervaring met verhuizingen op maat in Venlo. Onze verhuizers passen zich volledig aan jouw situatie aan en laten de hele verhuizing volgens jouw wensen verlopen. Neem nu nog contact met ons op en vertel ons waar je exact naar op zoek bent!

Maak gebruik van een snelle verhuisservice in Venlo

Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door onze snelle werkwijze. Onze aanpak is zeer doeltreffend, waardoor we elke verhuisklus snel kunnen afronden. Onze verhuizers weten als geen ander hoeveel stress een verhuisklus kan veroorzaken en ze proberen daarom zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken. Bovendien houden ze zich op elk moment aan de planning en werken ze graag door om eventuele vertragingen weg te werken. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens brengen we elke verhuisklus snel in orde, zodat je op de afgesproken datum in je nieuwe woning kan trekken.

Schadeloos verhuizen met Snelle Jongens

Tijdens een verhuizing lopen meubels en andere spullen al snel schade op. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens gaan we daarom uiterst voorzichtig met uw persoonlijke zaken om. We maken uitsluitend gebruik van het nieuwste werkmateriaal, zodat we er zeker van zijn dat je spullen niet beschadigd worden. Zo gebruiken we bijvoorbeeld enkel stevige en ruime verhuisdozen om kleinere items in te pakken. Breekbare dingen worden extra beschermd met speciale doeken. Verder hebben we onze verhuiswagens aan de binnenkant afgewerkt met een zeer zachte beschermlaag, zodat we al je meubels en je witgoed met een gerust hart kunnen transporteren. Voor verhuizingen naar een hogere verdieping schakelen we dan weer veilige verhuisliften in.

Een betaalbaar verhuisbedrijf in Venlo

Verhuisbedrijf Snelle Jongens biedt alle verhuisdiensten ten slotte erg goedkoop aan. Een verhuizing is vaak heel duur en we doen er daarom alles aan om de kosten tijdens het verhuizen zoveel mogelijk te drukken. We staan dan ook bekend als een vakkundig en betaalbaar verhuisbedrijf in Venlo. Bovendien houden we voortdurend rekening met je budget. Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we je economische situatie en we laten onze offerte vervolgens bij jouw financiële mogelijkheden aansluiten.

Professionele en gemotiveerde verhuizers in Venlo

Verhuisbedrijf Snelle Jongens heeft in Venlo een uitstekende naam. Deze goede reputatie hebben we voornamelijk aan onze verhuizers te danken. Al onze medewerkers zijn namelijk echte vakmannen die elke verhuizing gemotiveerd aanpakken. Ze streven steeds naar het beste resultaat en ze doen er alles aan om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Elke verhuizer van Verhuisbedrijf Snelle Jongens heeft een ruime opleiding achter de rug. Ze weten hoe ze met waardevolle spullen moeten omgaan en ze werken elke verhuizing op een zeer veilige en correcte manier af. Bovendien beschikken ze steeds over een goed humeur, waardoor er voortdurend een leuke en ontspannen sfeer hangt!

Heel de omgeving van Venlo kan op Snelle Jongens rekenen

We zijn een verhuisbedrijf dat in heel de omgeving van Venlo ingezet kan worden. Onze verhuizers hebben al heel wat verhuizingen uitgevoerd in deze omgeving en ze zijn zowel met het stadscentrum als met de verschillende wijken bekend. In de volgende buurten in Venlo hebben ze onlangs nog verhuisklussen tot een goed einde gebracht:

  • Blerick-stad
  • Venl0-stad
  • Blerick-randgebied
  • Venlo-randgebied
  • Tegelen
  • Geloo-Belfeld

Veelgestelde vragen

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2022-12-22T05:34:31+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2022-12-22T05:34:51+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2022-12-22T05:34:10+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat is een verhuislift? 2022-12-22T05:33:49+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Wat kost een verhuizing in Venlo? 2022-12-22T05:30:56+02:00

De kosten voor een verhuizing in Venlo is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €29,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Huur een verhuislift in Venlo

Niet iedereen wil zijn verhuizing uitbesteden. Ook als je je hele verhuisklus zelf organiseert, kan je echter op de diensten van Verhuisbedrijf Snelle Jongens beroep doen. Zo kan je bijvoorbeeld je transport aan ons overlaten of één van onze verhuisliften huren. Een verhuislift bestaat uit een stevig platform en een uitschuifbare ladder. Met een verhuislift kan je zelfs de zwaarste spullen eenvoudig naar een hogere etage brengen. Op deze manier moet je zelf niets naar boven sjouwen en bespaar je enorm veel tijd. Bovendien is de kans op schade met een verhuislift miniem en loop je zeker geen nare blessures op.

Vraag nu nog een offerte voor een verhuizing aan

Heb je je droomwoning in Venlo gevonden en wil je van onze diensten gebruik maken? Neem dan meteen telefonisch of per e-mail contact met onze verhuizers op. Ze komen graag bij je langs om de hele verhuisklus in detail te bespreken. Tijdens een eerste gesprek leggen ze je uit wat we exact voor jou kunnen betekenen en hoe we te werk gaan. Vervolgens sturen we je ook meteen een offerte toe. Ons voorstel is volledig op jouw wensen en eisen gebaseerd en past volledig binnen jouw mogelijkheden!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?