Verhuisbedrijf Veenendaal 2023-10-12T04:56:51+02:00

Verhuisbedrijf Veenendaal

Verhuisbedrijf Alkmaar

Ben je op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Veenendaal? Neem dan zeker contact met Snelle Jongens op. We zijn namelijk een ervaren en gedreven verhuisbedrijf dat elke verhuisklus graag van je overneemt! Of het nu gaat om een kleine, een dringende of een bedrijfsverhuizing, bij Snelle Jongens staan we altijd voor je klaar!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Een verhuizing uitbesteden in Veenendaal

Verhuizen is een lastige en vermoeiende taak waar ontzettend veel bij komt kijken. Het is bovendien niet alleen fysiek een zware klus, er komt ook een heleboel papierwerk bij aan te pas en ook het emotionele aspect mag niet onderschat worden. Bij Snelle Jongens nemen we de hele verhuizing dan ook graag voor onze rekening. We beschikken namelijk over professionele verhuizers en het beste verhuismateriaal. Voor alle verhuizingen van, naar en binnen Veenendaal kan je altijd bij ons terecht en we zorgen steeds voor een snelle, correcte en goedkope dienstverlening!

Wat kan Verhuisbedrijf Snelle Jongens voor jou betekenen?

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens hebben we ervaring met alle soorten verhuizingen. Je kan ons dan ook voor alle mogelijke klussen inschakelen:

De voordelen van onze verhuisservice in Veenendaal

Waarom moet je voor onze verhuisservice kiezen? Er zijn drie verschillende redenen waarom Snelle Jongens de juiste keuze is: onze snelle service, de uitstekende kwaliteit van onze verhuizingen en onze aantrekkelijke tarieven. Dankzij onze efficiënte werkwijze werken we namelijk erg snel, zonder aan kwaliteit in te leveren. Bovendien proberen we de kosten steeds te drukken en hanteren we dan ook lage prijzen. Op deze manier onderscheiden we ons duidelijk van de concurrentie en beschikken we dan ook over een uitstekende reputatie in Veenendaal!

Een snelle dienstverlening

Ons verhuisbedrijf heet Snelle Jongens en deze naam hebben we niet zomaar uitgekozen. Een snelle service is namelijk één van onze belangrijkste speerpunten. We bereiden elke verhuizing grondig voor en stellen steeds een duidelijke planning op. Op deze manier kunnen we efficiënt werken en ronden we elke verhuizing dan ook zo snel mogelijk af. Bovendien kan je ook ‘s avonds en in het weekend op ons rekenen. Onze verhuizers stellen zich namelijk erg flexibel op en doen er alles aan om elke verhuizing tijdig op te leveren.

Verhuizingen van de beste kwaliteit

Naast de snelheid schenken we ook ontzettend veel aandacht aan de kwaliteit van onze verhuizingen. We weten hoe belangrijk je spullen zijn en we zorgen er dan ook voor dat ze veilig naar de nieuwe woning overgebracht worden. Onze verhuizers werken daarom enkel met het beste verhuismateriaal. We beschikken onder andere over professionele verhuisliften, stevige inpakdozen en beschermende verhuisdoeken. Bovendien hebben we al onze werknemers vakkundig opgeleid en weten ze dan ook exact hoe ze met waardevolle spullen moeten omgaan. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens werken alleen maar specialisten waar je je spullen met een gerust hart aan kan toevertrouwen!

Goedkoop verhuizen in Veenendaal? Het kan!

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens staan we tenslotte ook bekend om onze scherpe tarieven. We proberen de kosten steeds te minimaliseren, waardoor we onze diensten aan lage prijzen kunnen aanbieden. Bovendien denken we steeds met je mee en zoeken we naar een oplossing binnen je budget. Op deze manier proberen we iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn en zorgen we ervoor dat iedereen gebruik kan maken van ons verhuisbedrijf, ongeacht het beschikbare budget.

Een verhuisbedrijf voor de hele stad Veenendaal

We bieden onze verhuisdiensten in de hele omgeving van Veenendaal aan. Je kan ons zowel voor verhuizingen in het centrum als in de buitenwijken inschakelen. In de volgende buurten en wijken hebben we bijvoorbeeld onlangs nog verhuizingen gerealiseerd:

 • Vijgendam en omgeving
 • Schrijverswijk
 • Dragonder-Noord
 • De Compagnie-Oost
 • Spitsbergen
 • Veenendaal-Oost
 • Engelenburg
 • Het Ambacht
 • De Gezonken Hoek
 • Petenbos
 • Nijverkamp
 • De Groene Velden
 • De Blauwe Hel
 • Franse Gat
 • Molenbrug
 • ‘t Hoorntje
 • De Pol
 • De Gelderse Blom
 • Oudeveen en de Schans
 • Componistenbuurt
 • Vogelbuurt
 • Schepenbuurt
 • Dichtersbuurt
 • Fort Buurtsteeg

Het verhuizen van lastige en zware objecten

Als je je verhuizing zelf uitvoert, kan het gebeuren dat je moeilijkheden ondervindt om bepaalde grote meubels of zware objecten te verplaatsen. Zeker wasmachines, zware boekenkasten of grote bedden vormen vaak een probleem. In dit geval kan je ervoor kiezen om enkel het zware deel van de verhuizing aan ons uit te besteden. Zeker als je nieuwe woonst op de eerste etage of hoger gelegen is, is professionele hulp welkom. Met onze verhuisliften kunnen we alle grote en zware spullen zonder problemen verhuizen. Bovendien wordt de verhuislift door één van onze medewerkers bediend en wordt de veiligheid dan ook op elk moment gegarandeerd.

Veelgestelde vragen

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-29T06:36:47+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Veenendaal? 2023-05-04T15:18:45+02:00

De kosten voor een verhuizing in Veenendaal is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer informatie over onze diensten of heb je speciale wensen in verband met je verhuizing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten luisteren graag naar jouw persoonlijke wensen en geven aan wat wij voor jou kunnen betekenen. Bovendien zorgen we meteen voor een vrijblijvende offerte op maat die volledig bij jouw persoonlijke situatie aansluit.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?