Verhuisbedrijf Veendam 2023-10-12T04:56:41+02:00

Verhuisbedrijf Veendam

Verhuisbedrijf Dordrecht

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Veendam? Bij Snelle Jongens ben je helemaal aan het juiste adres. We zijn namelijk een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf in Veendam dat ontzettend actief is in Veendam en omgeving. Onze verhuisspecialisten weten hoe ze een verhuizingen moet aanpakken en nemen de hele verhuisklus graag van je over. Ze gaan op een zeer efficiënte manier te werk en beschermen je hele inboedel op elk moment tegen schade. Bovendien staan jouw wensen centraal bij ons en bieden we onze service tegen de beste prijzen aan. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan meteen een offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Veendam

Veendam is een prachtige stad waar ontzettend veel verhuisbedrijven terug te vinden zijn. De verhuizers van Snelle Jongens gaan echter op een zeer doeltreffende manier te werk, zodat onze dienstverlening zich duidelijk van de concurrentie onderscheidt. Onze vakmannen werken elke verhuizing zo snel mogelijk af, zonder dat ze aan kwaliteit moeten inleveren. Ze brengen je hele inboedel op een veilige manier naar je nieuwe woonst en ze gaan steeds correct te werk. Bovendien combineren ze deze optimale dienstverlening met zeer scherpe tarieven en een eerlijke communicatie. Deze factoren hebben Verhuisbedrijf Snelle Jongens een uitstekende reputatie in Veendam opgeleverd.

In welke wijken van Veendam kan je Snelle Jongens inschakelen?

De stad Veendam kent geen geheimen voor ons. We hebben jarenlange ervaring in de regio en we weten elke straatje of steegje goed liggen. Je kan ons zowel voor verhuizingen naar het centrum als naar de omliggende wijken inschakelen. In de volgende buurten van Veendam hebben we de afgelopen weken nog verhuizingen gerealiseerd:

 • Centrum
 • Oude Ae
 • Middenweg en omgeving
 • Omgeving station
 • Veendam-Zuid
 • Veendam-Sorghvliet
 • Buitenwoel
 • Borgercompagnie
 • Ommelanderwijk
 • Wildervank
 • Zuidwending
 • Bareveld

Snelle verhuisservice van of naar Veendam

Met een naam als Snelle Jongens kunnen we niet anders dan snel te werk gaan. Als ervaren verhuisbedrijf weten we hoe belangrijk het is om de hele klus snel af te werken. De periode rond een verhuizing is ontzettend vermoeiend en veroorzaakt vaak heel wat stress. Je moet je spullen inpakken, het transport regelen, de woning schoonmaken en heel wat papierwerk in orde brengen. Om je zoveel mogelijk te ontzorgen, nemen onze verhuizers de hele klus van A tot Z van je over. Bovendien stellen ze zich erg flexibel op en werken ze, indien nodig, graag wat langer door.

De beste prijzen voor een verhuizing in Veendam vind je bij Snelle Jongens

De kosten van een verhuizing kunnen al snel hoog oplopen. Heel wat mensen besteden hun verhuizing daarom liever niet aan een professioneel bedrijf uit. Bij Snelle Jongens proberen we de kosten echter voortdurend te drukken. We hanteren erg scherpe prijzen en we houden rekening met je beschikbare budget. Tijdens een kennismakingsgesprek geef je aan wat je financiële mogelijkheden zijn. Onze verhuizers zoeken vervolgens naar een oplossing die bij jouw economische situatie aansluit en we baseren onze offerte op deze informatie. Verhuisbedrijf Snelle Jongens is bovendien een zeer eerlijke onderneming en we brengen achteraf dan ook geen onverwachte kosten in rekening.

Veilig en goedkoop verhuizen in Veendam

Aan Verhuisbedrijf Snelle Jongens kan je je hele inboedel met een gerust hart toevertrouwen. Onze verhuizers gaan erg voorzichtig met je spullen om en ze beschermen je persoonlijke zaken tegen eventuele beschadigingen. Ze maken gebruik van zeer stevig dozen en ze wikkelen waardevolle items in beschermende doeken. Voor het transport gebruiken ze enkel moderne verhuiswagens. Deze wagens zijn aan de binnenkant met een zachte laag uitgerust, zodat je meubels of andere objecten onderweg niet tegen de wand kunnen stoten. We beschikken ten slotte ook over heel wat verhuisliften. Onze werknemers gebruiken deze praktische liften om je inboedel op een veilige manier naar een hogere verdieping te brengen.

Een zeer uitgebreid dienstenpakket

Snelle Jongens is een allround verhuisbedrijf in Veendam. Je kan bij ons voor alle mogelijke verhuizingen terecht en we bieden ook diverse verhuisdiensten aan. Ons dienstenpakket ziet er als volgt uit:

 • Grote en kleine verhuizingen in Veendam
 • Zakelijke verhuizingen
 • Dringende verhuizingen
 • Piano verhuizen
 • Seniorenverhuizingen
 • Een professionele in- en uitpakdienst
 • Verhuur van verhuisliften
 • Tijdelijke inboedelopslag
 • Transport van witgoed en/of meubels
 • Naast verhuisbedrijf in Veendam zijn we ook actief in de omgeving zoals Groningen, Assen, Emmen en Hoogeveen maar ook landelijk zoals Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.

Ook voor verhuizingen op maat in Veendam kan je bij Snelle Jongens terecht. Heb je speciale verhuisplannen? Bel onze verhuizers gerust even op en vertel hen waar je naar op zoek bent. Ze zoeken vervolgens samen met jou naar een gepaste oplossing die bij jouw eisen aansluit.

De voorbereiding bepaalt het vlotte verloop van de verhuizing

Bij verhuisbedrijf Snelle Jongens staan we bekend om onze optimale dienstverlening. Dit komt voornamelijk door de tijd die we in de voorbereiding steken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we namelijk dat een vlotte verhuizing enkel mogelijk is met een grondige en uitgebreide voorbereiding. Voor ze aan een verhuisklus beginnen, plannen onze verhuizers daarom eerst een verkennend gesprek in. Tijdens dit gesprek kan jij aangeven wat je juist van ons verwacht. Vervolgens zoeken jullie samen naar een gepaste werkwijze en stellen jullie ook meteen een planning op. Op deze manier verloopt de hele klus erg georganiseerd en heb je op geen enkel moment last van nare verhuisstress.

Een opgewekt team van professionele verhuizers in Veendam

De verhuizers van Verhuisbedrijf Snelle Jongens zijn stuk voor stuk professionals. Ze hebben een erkende opleiding achter de rug en ze weten hoe ze de verhuizing op een correct, veilige en doelgerichte manier kunnen afwerken. Bovendien gaat ons team geen uitdaging uit de weg en beginnen ze steeds vol motivatie aan een nieuwe verhuizing. Hun goed humeur zorgt voor een luchtige sfeer op de verhuisdag en de hele verhuisklus verloopt zo steeds op een leuke en aangename manier.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2023-11-28T08:22:50+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2023-10-30T08:16:41+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-01-23T06:34:13+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat kost een verhuizing in Veendam? 2023-05-04T13:55:14+02:00

De kosten voor een verhuizing in Veendam is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag gratis een offerte aan!

Ben je een verhuizing naar Veendam aan het regelen en wil je onze Snelle Jongens inschakelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze verhuizers staan op elk moment paraat om je meer informatie te geven. Ze zullen ook meteen een eerste gesprek inplannen, zodat je duidelijk kan aangeven wat je juist in gedachten had. Op deze manier kunnen onze werknemers naar de beste oplossing voor jouw unieke situatie zoeken. Bovendien stellen ze ook vrijblijvend een offerte op, zodat je meteen een duidelijk beeld krijgt van de verhuiskosten.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?