Verhuisbedrijf Tiel 2023-05-04T13:17:37+02:00

Verhuisbedrijf Tiel

Verhuisbedrijf Alkmaar

Voor elke verhuizing van of naar Tiel bent u bij Snelle Jongens aan het juiste adres. Ons dynamische en professionele verhuisbedrijf in Tiel heeft jarenlange ervaring met alle mogelijke verhuizingen en neemt de hele klus graag van je over. We voeren elke verhuizing zo snel mogelijk uit en behandelen al je zaken met de grootste zorg. Aan Verhuisbedrijf Snelle Jongens kan je je hele inboedel met een gerust hart toevertrouwen en bij ons ben je zeker van een optimaal resultaat.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Waarom voor ons verhuisbedrijf kiezen?

Tiel heeft enorm veel te bieden. De autovrije binnenstad, de vele werkgelegenheden en de talrijke horecapleintjes maken van deze stad een enorm populaire bestemming. Heel wat Nederlanders zijn dan ook op zoek naar een woning in de omgeving van Tiel. Verhuizen in Tiel is echter niet eenvoudig. Je mag het centrum niet zomaar binnenrijden en de buitenwijken bestaan voornamelijk uit smalle straatjes en verdoken steegjes. De hulp van een verhuisbedrijf is dan ook zeker welkom. Bij Snelle Jongens nemen we het zware werk graag voor onze rekening. We brengen je hele inboedel snel en onbeschadigd naar de nieuwe woning, zodat jij je enkel met het administratieve gedeelte van de verhuizing moet bezighouden.

Een professioneel verhuisbedrijf voor heel Tiel en omgeving

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is in heel Tiel actief. We hebben heel wat ervaring met verhuizingen in het centrum en de buitenwijken van deze prachtige stad en we kunnen elke verhuisklus dan ook zonder problemen uitvoeren. In de volgende buurten zijn we bijvoorbeeld onlangs nog actief geweest:

 • Binnenstad
 • Sterrebos
 • Hertogenwijk
 • Burgemeestersbuurt
 • Stationsbuurt
 • Santwijck
 • Lok
 • Ooij
 • Ridderweide en Tiel-West
 • Rauwenhof
 • Drumpt
 • Passewaaij-Zuid
 • Veluwe
 • Wadenoijen
 • Kapel-Avezaath
 • Westroijen
 • De Eltzenpasch
 • Latenstein

Waarom voor Snelle Jongens kiezen?

Snelle Jongens is een gedreven en betrouwbaar verhuisbedrijf dat zich door zijn snelheid en professionaliteit duidelijk van de concurrentie onderscheidt. We hanteren een erg efficiënte aanpak, waardoor we elke verhuizing zeer snel uitvoeren. Bovendien verliezen we de kwaliteit van ons werk op geen enkel moment uit het oog en bieden we onze diensten tegen een erg scherpe prijs aan. Dankzij deze uitstekende service beschikken we over een hoge klanttevredenheid en worden we wel eens als het nummer één verhuisbedrijf in Tiel beschouwd!

Snelle verhuisservice in Tiel met Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Onze naam zegt het zelf: snelheid staat centraal bij ons. Als ervaren verhuisbedrijf weten we als geen ander hoe chaotisch en vervelend een verhuizing kan zijn. Je leeft vaak tussen twee woningen en je hebt geen idee waar je spullen zich juist bevinden. Onze professionele verhuizers doen er daarom alles aan om elke klus zo snel mogelijk af te ronden. We gaan steeds erg gestructureerd gewerkt en we volgen een duidelijke planning. Bovendien stellen onze werknemers zich erg flexibel op. Indien nodig werken ze in het weekend en ‘s avonds gewoon door, zodat de hele verhuizing op geen enkel moment vertraging kan oplopen.

Veilig en correct verhuizen in Tiel

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens staan we niet alleen bekend om ons snelle service, ook de hoge kwaliteit van onze verhuizingen maakt steeds weer indruk. Om de hele verhuisklus veilig te laten verlopen, maken onze verhuizers uitsluitend gebruik van professioneel verhuismateriaal. Ze gebruiken zeer stevige dozen om je spullen in te bewaren en beschermen alle waardevolle zaken extra met speciale verhuisdoeken. Voor het transport gebruiken we grote en ruime verhuiswagens die uitgerust zijn met een zachte beschermlaag aan de binnenkant. Ten slotte beschikken we ook over verhuisliften om je inboedel naar een hogere etage te brengen. Een verhuislift is een automatisch platform waarmee grote en zware objecten op een eenvoudige manier naar boven getild worden.

Met Snelle Jongens verhuis je goedkoop naar Tiel

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens weten we dat de kosten van een verhuizing hoog kunnen oplopen. We hebben daarom een erg doeltreffende en praktische werkwijze ontwikkeld, waardoor we de kosten voortdurend kunnen minimaliseren. Bovendien zoeken we steeds naar een gepaste oplossing binnen je budget. We beginnen elke samenwerking namelijk met een verkennend gesprek waarin we ook je financiële situatie bespreken. We passen onze offerte vervolgens aan jouw mogelijkheden aan en we zorgen ervoor dat er achteraf geen onverwachte kosten aangerekend worden!

Een allround verhuisbedrijf in Tiel

De werknemers van Verhuisbedrijf Snelle Jongens zijn ervaren professionals die je voor alle mogelijke verhuizingen kan inschakelen. Ons dienstenpakket is erg uitgebreid en we bieden onder andere de volgende verhuisdiensten aan:

Ben je op zoek naar een andere soort verhuizing of zijn er speciale wensen waarmee we rekening moeten houden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Verhuizingen op maat zijn namelijk perfect mogelijk bij ons en we passen onze werkwijze graag aan jouw wensen en eisen aan. Onze verhuizers stellen zich erg flexibel op en zorgen ervoor dat de verhuizing volledig verloopt zoals jij het in gedachten had!

Een verhuislift huren in Tiel

Als je je verhuizing zelf regelt, kan je wel eens voor problemen komen te staan. Zeker als je naar een hogere verdieping verhuist, vormt het vervoer van zware en grote meubels vaak een probleem. Bij ons kan je daarom ook verhuisliften huren. Met een verhuislift worden al je zware spullen eenvoudig naar de juiste verdieping getild, zodat je je meubels niet via de trappen naar boven moet sjouwen. Op deze manier komen alle spullen onbeschadigd in je nieuwe woning aan en wordt je van zware fysieke arbeid gespaard. Bovendien wordt de verhuislift door één van onze verhuizers bediend en steekt onze werknemer vast wel een handje toe tijdens het in- en uitladen van het platform.

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2023-08-29T07:22:02+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat is een verhuislift? 2022-12-22T05:33:49+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2023-03-03T06:45:15+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-09-20T07:28:59+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Tiel? 2023-05-04T14:00:48+02:00

De kosten voor een verhuizing in Tiel is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag meteen een offerte aan

Ga je binnenkort van, naar of binnen Tiel verhuizen en wil je van onze verhuisdiensten gebruik maken? Neem dan meteen telefonisch of per email contact met ons op. Onze specialisten staan op elk moment voor je klaar en leggen je de verschillende mogelijkheden graag uit. Ze luisteren aandachtig naar jouw behoeftes en zoeken een oplossing die bij jouw wensen aansluit. We sturen je bovendien ook een op maat gemaakte offerte toe, zodat je meteen met onze erg scherpe en interessante prijzen kennis kan maken!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?