Verhuisbedrijf Steenwijk 2023-01-30T11:15:53+02:00

Verhuisbedrijf Steenwijk

Verhuisbedrijf Dordrecht

Ben je op zoek naar professionele hulp bij je verhuizing van of naar Steenwijk? Snelle Jongens helpt je graag verder. We zijn namelijk een erkend en betrouwbaar verhuisbedrijf in Steenwijk dat in heel de omgeving actief is. Onze vakmannen hebben ervaring met alle mogelijke verhuizingen en werken ontzettend efficiënt. Door je verhuisklus aan onze verhuizers over te laten, verloopt de hele verhuisdag vlot en zonder stress. Bovendien bieden we ook verschillende extra verhuisdiensten aan en zoeken we naar een oplossing voor elk budget. Aarzel dan ook niet langer en vraag nu nog meer informatie aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Wat kan een verhuisbedrijf in Steenwijk voor jou betekenen?

Een verhuizing naar Steenwijk is een klus die je zeker niet mag onderschatten. Bij elke verhuizing komt namelijk ontzettend veel kijken. Je moet je hele inboedel op een georganiseerde manier inpakken, je spullen veilig naar de nieuwe woning brengen, het oude huis grondig schoonmaken en je nieuwe stekje mooi decoreren. De hulp van een verhuisbedrijf is dan ook meer dan welkom. Professionele verhuizers weten hoe ze een verhuisklus moet organiseren en zorgen ervoor dat je hele inboedel snel en onbeschadigd verhuisd wordt. Door je verhuizing aan vakmannen uit te besteden, bespaar je heel wat tijd en heb je beduidend minder last van stress.

Waarom is de voorbereiding van je verhuizing in Steenwijk zo belangrijk?

Onze werknemers besteden erg veel aandacht aan de voorbereiding van de verhuizing. Ze weten hoe belangrijk dit deel van het proces is en ze beginnen elke samenwerking daarom steeds met een verkennend kennismakingsgesprek. Tijdens deze bijeenkomst kan jij aangeven waar je juist naar op zoek bent en waar we zeker rekening mee moeten houden. Vervolgens passen onze verhuizers hun werkwijze aan jouw behoeftes aan en stellen ze een planning op. Tijdens de werkzaamheden houden ze zich zoveel mogelijk aan dit schema en doen ze er alles aan om de verhuizing op de afgesproken datum af te werken. Bij onvoorziene situaties word je meteen op de hoogte gebracht.

Een compleet dienstenpakket

Bij een verhuisbedrijf denkt men meestal enkel aan particuliere verhuizingen. Bij Snelle Jongens kan je echter voor alle mogelijke verhuisklussen terecht. Bovendien bieden we ook een heleboel gespecialiseerde diensten aan:

 • Kleine en grote verhuizingen
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Seniorenverhuizingen
 • Dringende verhuizingen in Steenwijk
 • Piano verhuizingen
 • Hulp bij het in- en uitpakken
 • Transport van meubels, witgoed en andere grote objecten
 • Tijdelijke inboedelopslag
 • Het verhuur van verhuisliften in Steenwijk
 • Naast verhuisbedrijf in Steenwijk zijn we ook actief in de omgeving zoals Heerenveen, Emmeloord, Meppel, Hoogeveen, Assen en Drachten.

Onze verhuizers weten dat elke verhuizing om een specifieke aanpak vraagt en we bieden daarom ook verhuizingen op maat aan in Steenwijk. Neem even contact met onze verhuizers op en vertel hen wat je juist nodig hebt. Ze passen hun werkwijze vervolgens zonder probleem aan jouw persoonlijke eisen en wensen aan!

Waarom voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Steenwijk kiezen?

Steenwijk is een prachtige stad in Overijssel met een levendig centrum en gezellige straatjes. In de omgeving vind je heel wat bedrijven terug en je kan er ook rustig van de natuur genieten. Steenwijk is een erg populaire bestemming en dit betekent dan ook dat er diverse verhuisbedrijven actief zijn. Bij Slimme Jongens leveren we daarom een snelle, correcte en goedkope service. Op deze manier onderscheiden we ons van de overige bedrijven en behalen we een erg hoge klanttevredenheid. Bovendien staat de klant centraal bij ons en communiceren we voortdurend eerlijk en open.

Goedkope verhuisservice van en naar Steenwijk

Een verhuizing is vaak een dure zaak. Bij Snelle Jongens proberen we de kosten daarom zoveel mogelijk te drukken. Door snel en efficiënt te werken, kunnen we een erg scherpe tarievenlijst hanteren. Bovendien houden we rekening met het beschikbare budget en zoeken we steeds naar een oplossing die bij jouw financiële situatie past. We passen onze offerte aan jouw wensen aan en we zorgen ervoor dat het totaalbedrag binnen jouw economische mogelijkheden ligt. Deze flexibiliteit maakt van Snelle Jongens dan ook een verhuisbedrijf waar iedereen terecht kan.

Snelle verhuizer in Steenwijk

Eén van onze belangrijkste speerpunten is de snelheid van ons werk. Als ervaren verhuisbedrijf weten we maar al te goed hoe vermoeiend en hoe stressvol de periode voor en tijdens een verhuizing is. Onze werknemers doen er daarom alles aan om de hele taak zo snel mogelijk af te werken. Ze hebben een erg efficiënte werkwijze ontwikkeld, zodat ze op geen enkel moment tijd verliezen. Bovendien stellen ze zich flexibel op en werken ze zonder problemen ‘s avonds of in het weekend wat langer door om eventuele vertragingen op te vangen. Dankzij deze uitzonderlijke werkwijze kan je je nieuwe woning zo goed als zeker op de afgesproken datum in gebruik nemen.

Verhuizingen van een zeer hoge kwaliteit

Ten slotte letten we ook voortdurend op de kwaliteit van ons werk. Het is voor ons ontzettend belangrijk dat we elke verhuisklus correct en netjes afwerken. Om voor een optimaal resultaat te zorgen, gebruiken we enkel het beste verhuismateriaal. We gebruiken ruime en stevige verhuisdozen om al je spullen in te pakken en we beschermen breekbare zaken met speciale doeken. Verder beschikken we over professionele verhuiswagens om alle meubels op een veilige manier te transporteren. Voor verhuizingen naar een hogere verdieping gebruiken we ten slotte verhuisliften. Een verhuislift is namelijk een erg handige oplossing om een inboedel op een veilige manier naar boven te tillen.

Een verhuisbedrijf voor alle inwoners van Steenwijk en omgeving

Verhuisbedrijf Snelle Jongens helpt mensen in heel Sneek en omgeving verhuizen. Onze vakmannen hebben zowel in het stadscentrum als in de buitenwijken al diverse verhuizingen tot een goed einde gebracht. In de volgende buurten van Sneek hebben ze onlangs nog werk verricht:

 • Stad-Steenwijk
 • Oldemarkt
 • Kalenberg
 • Kuinre
 • Blankenham
 • Scheerwolde
 • Vollenhove
 • Sint Jansklooster
 • Heetveld
 • Belt-Schutsloot
 • Wanneperveen
 • Dinxterveen
 • Giethoorn-Zuid
 • Giethoorn-Noord
 • Dwarsgracht
 • Blokzijl

Veelgestelde vragen

Wat kost een verhuizing in Steenwijk? 2023-01-27T07:47:01+02:00

De kosten voor een verhuizing in Steenwijk is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €29,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag nu een offerte voor een verhuizing aan

Ga je naar Steenwijk verhuizen en wil je van onze diensten gebruik maken? Aarzel dan niet om contact met onze verhuizers op te nemen. Ze leggen je de verschillende mogelijkheden graag uit en ze gaan meteen op zoek naar een gepaste oplossing voor jouw specifieke situatie. Bovendien sturen ze je ook meteen een vrijblijvende offerte op maat toe, zodat je meteen een beslissing kan nemen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?