Verhuisbedrijf Meppel 2023-10-12T04:50:20+02:00

Verhuisbedrijf Meppel

Verhuisbedrijf Alkmaar

Verhuizen in Meppel doe je best met de hulp van een professioneel verhuisbedrijf zoals Snelle Jongens. Dankzij de ervaring van onze gedreven verhuizers verloopt de hele klus beduidend sneller en veiliger. Bij Snelle Jongens maken we bovendien gebruik van het beste verhuismateriaal. Op deze manier kunnen we erg georganiseerd werken en beschermen we je inboedel op elk moment tegen schade. Aan ons verhuisbedrijf in Meppel kan je je verhuizing dan ook met een gerust hart toevertrouwen!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Besteed je verhuizing in Meppel uit aan een verhuisbedrijf

Meppel is een heel gemoedelijke stad. Er hangt een knusse dorpssfeer, terwijl je er toch een uitgebreid horeca- en winkelaanbod terugvindt. Meppel combineert zo het beste van twee werelden. Verhuizen naar Meppel is echter niet zo eenvoudig. Het centrum bestaat uit smalle straatjes en het is erg waarschijnlijk dat je naar een appartement op een hogere verdieping verhuist. De hulp van een professioneel en ervaren verhuisbedrijf is dan ook zeker welkom. Op deze manier hoef je je over alle praktische problemen geen zorgen te maken en kan je je rustig met de administratieve kant van je verhuizing bezighouden.

Een zeer uitgebreid dienstenpakket

Het dienstenpakket van Verhuisbedrijf Snelle Jongens is erg uitgebreid. Bij ons kan je voor alle soorten verhuizingen en alle mogelijke verhuisdiensten terecht. Ons aanbod bestaat onder andere uit de volgende mogelijkheden:

Bovendien zijn verhuizingen op maat geen probleem voor onze verhuizers. Neem gerust even contact met ons op en leg ons uit waar je naar op zoek bent. Onze medewerkers zullen er vervolgens alles aan doen om een gepaste oplossing te vinden en de verhuizing exact te laten verlopen zoals jij het in gedachten had!

Waarom voor onze verhuisservice in Meppel kiezen?

In de regio van Meppel zijn er heel wat verhuisbedrijven actief. De werkwijze van Snelle Jongens is echter uniek en heel doeltreffend. We beginnen onze verhuizingen steeds met een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek geef je aan waar je exact naar op zoek bent en wat wij voor jou kunnen betekenen. Vervolgens bespreken we de verschillende onderdelen van de verhuisklus en stellen we een planning op. De dag van de verhuizing volgen we het schema nauwkeurig en moesten er problemen opduiken, bespreken we dit uitgebreid met jou. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens staat de klant centraal en dat is ook aan onze aanpak te merken!

Snel verhuizen in Meppel doe je met Snelle Jongens

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een verhuizing snel af te werken. Dit is namelijk een erg vervelende en vermoeiende periode. Terwijl jij alles voor de verhuizing moet regelen, gaat het dagelijks leven gewoon door. Je kinderen moeten naar school, jij moet naar je werk en ondertussen moeten er heel wat huishoudelijke karweitjes in orde gebracht worden. Onze verhuizers gaan daarom steeds erg georganiseerd te werk, zodat ze de nieuwe woning zo snel mogelijk kunnen opleveren.

Hoogwaardige verhuizingen in Meppel

Ook al werken we ontzettend snel, de kwaliteit van ons werk verliezen we nooit uit het oog. We zorgen steeds voor een uitstekend resultaat en al je spullen komen dan ook onbeschadigd in de nieuwe woning aan. Om dit te kunnen bereiken, maken onze verhuizers uitsluitend gebruik van professioneel verhuismateriaal. Je inboedel wordt in erg stevige verhuisdozen geplaatst en breekbare spullen worden in speciale verhuisdoeken gewikkeld. Voor het transport gebruiken we ruime verhuiswagens. Op deze manier kunnen de meubels onderweg niet tegen elkaar stoten en lopen ze geen schade op. Ten slotte hebben we ook handige verhuisliften in ons magazijn staan. Een verhuislift is namelijk het ideale hulpmiddel om zware en grote objecten naar een hogere etage te brengen.

Goedkope verhuizer in Meppel? Het kan!

Tenslotte is verhuizen met Verhuisbedrijf Snelle Jongens goedkoop. In tegenstelling tot andere bedrijven proberen we onze kosten voortdurend te drukken. Dankzij onze doeltreffende aanpak kunnen we het aantal werkuren minimaliseren en zijn we in staat om erg scherpe tarieven te hanteren. Bovendien is ons bedrijf voor iedereen toegankelijk. We zoeken steeds naar een oplossing binnen je budget en we houden ons op elk moment aan de gemaakte afspraken. We rekenen achteraf geen extra kosten aan en tijdens het verhuizing voeren we ook geen bijkomende werkzaamheden uit zonder jouw toestemming.

Een ervaren verhuisbedrijf voor heel Meppel

Snelle Jongens is een verhuisbedrijf waar je in heel Meppel en omgeving op kan rekenen. We hebben al heel wat mensen van en naar deze stad helpen verhuizen, waardoor we het centrum en de buitenwijken door en door kennen. In de volgende buurten zijn we onlangs nog actief geweest:

  • Nijeveen
  • Rogat
  • Centrum
  • Haveltermade
  • Koedijkslanden
  • Oosterboer
  • Kern Nijeveen
  • Berggierslanden

Een professioneel team van enthousiaste verhuizers

Het succes van een verhuisbedrijf wordt voor een groot deel bepaald door de verhuizers. Bij Snelle Jongens bestaat het team daarom uitsluitend uit vakmannen met een passie voor hun vak. Onze professionele verhuizers gaan geen uitdaging uit de weg en beginnen vol goede moed aan elke klus. Hun motivatie werkt aanstekelijk en dankzij hun goed humeur wordt elke verhuizing een toffe en memorabele ervaring. Bovendien hebben al onze medewerkers een professionele opleiding achter de rug. Ze weten hoe ze een verhuizing moeten aanpakken en ze gaan erg voorzichtig met jouw waardevolle spullen om. Tijdens het verhuizen beschermen ze je hele inboedel voortdurend tegen schade en doen ze er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Veelgestelde vragen

Wat is een verhuislift? 2022-12-22T05:33:49+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Wat is het draagvermogen van een verhuislift? 2022-07-27T07:33:45+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken hebben allen een draagvermogen van maximaal 400 kilo.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Meppel? 2023-05-04T13:59:22+02:00

De kosten voor een verhuizing in Meppel is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Neem nu nog contact met ons op of vraag een offerte aan

Staat je droomwoning in Meppel en kan je de hulp van onze Snelle Jongens goed gebruiken? Neem dan meteen telefonisch of per email contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord en leggen je duidelijk uit hoe we je verhuizing zullen aanpakken. Vervolgens krijg je ook meteen een vrijblijvende offerte toegestuurd. Dit voorstel is volledig gepersonaliseerd en wordt op jouw wensen en eisen gebaseerd, Op deze manier weet je waar je aan toe bent en kan je een juiste en weloverwogen keuze maken.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?