Verhuisbedrijf Leidschendam 2023-10-12T04:52:41+02:00

Verhuisbedrijf Leidschendam

Verhuisbedrijf Leidschendam

Heb je een nieuwe woning in Leidschendam gevonden en kan je de hulp van professionele verhuizers wel gebruiken? Dan zit je helemaal goed bij Snelle Jongens. Snelle Jongens is namelijk een erkend en betrouwbaar verhuisbedrijf in Leidschendam dat al jaren actief is. We leveren steeds werk van de allerbeste kwaliteit en dit tegen een erg scherpe prijs. Bovendien zijn al onze medewerkers rasechte vakmannen die van aanpakken weten. Twijfel dan ook niet langer en vraag nu nog een vrijblijvende offerte voor je verhuizing naar Leidschendam aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Waarom schakel je een verhuisbedrijf in Leidschendam in?

In de regio Leidschendam is er geen enkel verhuisbedrijf dat zo veelzijdig is als Snelle Jongens. Dankzij onze jarenlange ervaring kan je voor alle soorten verhuizingen en verhuisdiensten bij onze onderneming terecht. Zelfs de meeste complexe verhuizingen voeren we zonder probleem uit. In ons uitgebreid dienstenpakket vind je onder andere de volgende verhuisservices terug:

Ben je op zoek naar een ander soort verhuizing of een bepaalde verhuisdienst? Ook dan kan je zonder problemen bij ons terecht. Onze verhuizers zijn namelijk erg flexibel ingesteld en ze zoeken voor elke klus graag naar een gepaste oplossing!

Waarom voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Leidschendam kiezen?

Snelle Jongens is natuurlijk niet het enige verhuisbedrijf in Leidschendam. We optimaliseren onze werkwijze echter voortdurend, zodat we ons duidelijk van de concurrentie kunnen onderscheiden. Dankzij onze unieke aanpak kunnen we elke verhuizing snel en vlot uitvoeren. Verder beschikken we over al het nodige verhuismateriaal om je hele inboedel schadevrij naar de nieuwe woonst te brengen. Bovendien proberen we de kosten zoveel mogelijk te drukken en bieden we al onze verhuisdiensten tegen de beste prijzen aan. Je verhuizing uitbesteden aan Snelle Jongens is dan ook een uitstekende keuze waar je zeker geen spijt van zal krijgen.

Verhuis snel van of naar Leidschendam

Een verhuisklus brengt heel wat stress met zich mee. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens weten we hoe vermoeiend deze periode is en we proberen elke verhuizing daarom zo snel mogelijk af te werken. Onze verhuizers bereiden elke klus grondig voor en werken steeds volgens een duidelijk plan. Op deze manier zorgen we voor een vlot verloop en vermijden we heel wat onnodig oponthoud. Bovendien werken onze medewerkers eventuele vertragingen weg door wat langer door te werken en doen ze er alles aan om de nieuwe woning op de afgesproken datum op te leveren.

Goedkope verhuisservice in Leidschendam met Snelle Jongens

Verhuisbedrijven hebben vaak een slechte reputatie omwille van de hoge tarieven. Bij Snelle Jongens proberen we de kosten echter op elk moment te drukken. Dankzij onze uitstekende werkwijze kunnen we erg efficiënt te werk gaan en moeten we niet veel werkuren aanrekenen. Bovendien kijken we steeds naar het beschikbare budget en houden we ons voortdurend aan de afgesproken prijzen. Elke aanpassing wordt eerst duidelijk met jou besproken en je komt achteraf dan ook niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Verhuizingen van de allerbeste kwaliteit

Ook de kwaliteit van ons werk is ten slotte ontzettend belangrijk voor ons. We beschikken daarom over al het nodige verhuismateriaal om de hele verhuizing vlot en schadevrij te laten verlopen. Zo gebruiken onze verhuizers enkel stevige verhuisdozen en beschermen ze breekbare spullen met speciale dekens. Verder zijn ook onze verhuiswagens goed uitgerust. We hebben aan de binnenkant van de wagens een zachte beschermlaag geplaatst, zodat de meubels onderweg zeker geen schade oplopen. Ten slotte werken we bij Snelle Jongens ook met professionele verhuisliften. Met een verhuislift kan je zelfs de zwaarste meubels op een eenvoudige manier naar de juiste verdieping brengen.

Een verhuisbedrijf dat in heel Leidschendam werkt

Snelle Jongens is in heel Leidschendam en omgeving actief. We hebben al meerdere verhuizing in deze regio uitgevoerd en we kennen de stad dan ook erg goed. Je kan ons zowel voor klussen in het centrum als in de buitenwijken inschakelen. In de volgende buurt hebben we onlangs nog verhuizingen uitgevoerd:

 • Voorburg Noord
 • Bovenveen
 • Voorburg West
 • Voorburg Midden
 • Essesteijn
 • Damsigt en omgeving
 • Leidschendam-Centrum
 • Park Veursehout
 • De Zijde en omgeving
 • Prinsenhof
 • ‘t Lien en omgeving
 • Stompwijk

Een goede voorbereiding en een duidelijke planning

Het belangrijkste deel van een verhuizing is misschien wel de voorbereiding. We besteden hier bij Snelle Jongens dan ook ontzettend veel aandacht aan. Aan het begin van elke samenwerking organiseren we steeds een kennismakingsgesprek. Tijdens deze eerste bijeenkomst bespreken we jouw verwachtingen en leggen we je duidelijk uit wat we exact voor jou kunnen betekenen. Vervolgens kijken we wat de mogelijkheden zijn en stellen we een duidelijk plan op. Verder is ook een open en duidelijke communicatie van essentieel belang. We houden ons daarom steeds aan de gemaakte afspraken en we bespreken elke aanpassing steeds eerst met jou. Op deze manier heb je voortdurend een goed zicht op de werkzaamheden en weet je steeds waar je aan toe bent.

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-03-25T07:03:11+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-01-23T06:34:13+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Leidschendam? 2023-05-04T13:57:51+02:00

De kosten voor een verhuizing in Leidschendam is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €29,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag meteen een offerte aan bij dé verhuizer in Leidschendam

Ga je binnenkort van, naar of binnen Leidschendam verhuizen en wil je gebruik maken van onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten zijn zowel telefonisch als per email bereikbaar en staan op elk moment voor je klaar. Ze luisteren aandacht naar jouw verzoek en zoeken meteen naar een geschikte oplossing. We sturen je trouwens ook een vrijblijvende offerte toe. We passen dit voorstel volledig aan jouw behoeftes aan, zodat je rustig een weloverwogen keuze kan maken.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?