Verhuisbedrijf Leiden 2023-10-12T04:46:40+02:00

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuisbedrijf Leiden

Als verhuisbedrijf, gevestigd in Leiden, zijn wij in staat om jou te helpen met een professionele verhuizing op maat. Dit doen wij met het beste verhuismateriaal en met professionele en ervaren verhuizers. Wij kunnen dit doen voor een zeer goedkoop tarief. Je gaat verhuizen binnen Leiden, of je gaat verhuizen naar Leiden. Bij verhuisbedrijf Snelle Jongens zit je altijd goed. Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Betaalbare verhuisservice in Leiden

Als verhuisbedrijf Snelle Jongens, zijn wij altijd in staat om je een snelle en goedkope verhuizing aan te bieden in Leiden en omgeving. Wij hebben na al de jaren veel ervaring in zowel particuliere- als zakelijke verhuizingen. We zullen kijken wat jouw wensen zijn en komen altijd met een passend voorstel. Voor elk budget zijn onze verhuizers de meest geschikte partij. Bekijk snel onze tarieven.

Schakel verhuisbedrijf Snelle jongens in Leiden in voor:

Wij maken indien nodig, altijd gebruik van professionele verhuisliften. Dit maakt ons in staat om grote objecten en hele inboedels van een hoge etage naar de begane grond te krijgen. Ons streven is om je een kwalitatief goede verhuizing te leveren voor een scherpe prijs.

Uiteraard is onze doelstelling om de verhuizing zo snel mogelijk in orde te maken. Hierdoor kun je snel beginnen aan het inrichten van je nieuwe huis of bedrijfspand. Wij zorgen voor het verhuizen van de hele inboedel en hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken.

Verhuizing van hoogwaardige kwaliteit

Aangezien wij altijd gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen, zorgen wij ervoor dat alles goed wordt beschermd tegen schade. Wij hebben ruime verhuiswagens, een verhuislift en door het gebruik van doeken en andere beschermmiddelen zorgen wij ervoor dat alles onbeschadigd verhuisd wordt. Wij zijn allen opgeleid tot professionele verhuizers. Altijd zullen wij correct omgaan met waardevolle spullen zodat alles tijdens de verhuizing zo goed mogelijk wordt beschermd.

Betrouwbare en snelle verhuisservice in Leiden

Wij van verhuisbedrijf Snelle Jongens, staan er om bekend een verhuizing snel te regelen. We worden tenslotte niet voor niets Verhuisbedrijf Snelle Jongens genoemd. Altijd zorgen wij voor de juiste aanpak, dit maakt dat we zo efficiënt mogelijk werken en zorgt ervoor dat je jouw nieuwe huis met volledige inboedel snel kunt betreden.

Een verhuizing is en blijft een hele grote opgave, helemaal als je dit zelf gaat doen. Als verhuisservice in Leiden nemen wij deze opgave graag op ons zodat jij je bezig kunt houden met andere dingen.

Dé verhuizer van Leiden en omgeving

Wij zijn niet alleen actief in Leiden, als verhuisbedrijf in Leiden zijn wij ook in staat om verhuizingen in de omgeving te doen. Hierbij kun je denken aan Den Haag, Rotterdam, Gouda, Rijswijk, Wassenaar en Voorschoten.

Wij kennen de stad Leiden zeer goed. Alle wijken en het centrum zijn bij ons zeer goed bekend. Of je nou in de buitenwijken zit of in het centrum, wij kunnen jouw verhuizing van A tot Z regelen. Wij kunnen je voorzien van een verhuizing in de volgende wijken:

  • Binnenstad Zuid
  • Binnenstad Noord
  • Stationsdistrict
  • Leiden-Noord
  • Roodenburgerdistrict
  • Bos- en Gasthuisdis
  • Morsdistrict
  • Boerhaavedistrict
  • Merenwijkdistrict
  • Stevenshofdistrict

Betaalbare verhuishulp

Ga je binnenkort verhuizen en kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Leiden biedt je de mogelijkheid om een goedkope verhuishulp in te schakelen. Door onze dienstverlening waarbij we zo efficiënt mogelijk te werk gaan, kunnen wij onze diensten voor een lage prijs aanbieden. Lees meer over onze tarieven.

Met behulp van moderne apparatuur streven wij naar een zo snel mogelijk verhuizing waarbij we de klant altijd centraal zetten. Wil je een offerte op maat? Vraag dan een offerte aan en je ontvangt zo snel mogelijk een prijsindicatie. Zo kun je onze verhuisservice in Leiden gemakkelijk vergelijken met de andere verhuisbedrijven.

Verschillende soorten verhuizingen

Wij doen niet alleen particuliere en zakelijke verhuizingen maar bij ons kunt u terecht voor veel meer verschillende verhuizingen. Denk bijvoorbeeld aan woningontruimingen, een zorgverhuizing, spoedverhuizingen, het verhuizen van bedrijven of het verhuizen van speciale objecten zoals een zware piano. Wanneer je speciale wensen hebt, neem contact op met ons zodat we dit met elkaar kunnen bespreken.

Moeilijke objecten

Doe je jouw verhuizing zelf en heb je moeite met lastige of zware objecten? Je kunt dan eenvoudig een deel van jouw verhuizing uitbesteden aan ons. Al jaren hebben wij ervaring met lastige projecten en daarom is dit geen enkel probleem voor ons.

Er zijn veel hoge verdiepingen en kleine straatjes in Leiden, hierdoor kan het lastig zijn om de grote en zware objecten te verhuizen. Hierbij kun je denken aan een zware wasmachine of piano. Schakel ons in en wij nemen het verhuizen van de moeilijke objecten volledig uit handen.

Veelgestelde vragen

Wat kost een verhuizing in Leiden? 2022-10-18T04:11:13+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €29,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-05-29T06:37:43+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-29T06:36:47+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Vraag een offerte aan bij verhuisbedrijf Snelle Jongens in Leiden

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een verhuizing en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte aan. We komen ook graag bij je langs thuis of op kantoor om alles te bespreken. Wij doen ons uiterste best om met een passend voorstel te komen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?