Verhuisbedrijf Leeuwarden 2023-10-12T04:46:30+02:00

Verhuisbedrijf Leeuwarden

Verhuisbedrijf Leeuwarden

Ga je binnenkort naar Leeuwarden verhuizen en schakel je graag de hulp van professionals in? Zoek dan niet verder. Bij Snelle Jongens kunnen we namelijk de hele verhuizing van je overnemen. We zijn een verhuisbedrijf in Leeuwarden met een uitstekende reputatie. Dankzij onze jarenlange ervaring voeren we elke verhuizing snel, veilig en efficiënt uit. Bovendien kan je bij ons ook voor het verhuren van een verhuislift of beveiligde inboedelopslag terecht. Wil je meer informatie? Neem nu nog contact met ons op en ontvang gratis een vrijblijvende offerte.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Een verhuisbedrijf in Leeuwarden dat je volledig ontzorgt

Bij een verhuizing denken heel wat mensen enkel aan het verplaatsen van je inboedel. Er komt echter veel meer bij een verhuisklus kijken. Zo moet je al je spullen bijvoorbeeld gestructureerd inpakken en moet je je oude woning volledig schoonmaken. Verder moet je het nieuwe huis decoreren en moeten er waarschijnlijk ook wel wat klusjes opgeknapt worden. De hulp van een ervaren en betrouwbaar verhuisbedrijf is dan ook zeker welkom. Een verhuisbedrijf helpt je van begin tot einde met de verhuisklus. Dit betekent dat ze je zowel bij het inpakken als bij het transport en het organiseren van de nieuwe woning bijstaan. Op deze manier win je zelf heel wat tijd en weet je zeker dat alle werkzaamheden vlot verlopen.

Hoe onderscheidt Verhuisbedrijf Snelle Jongens zich?

Leeuwarden is één van de belangrijkste steden van Friesland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er ontzettend veel verhuisbedrijven in deze regio bestaan. Bij Snelle Jongens gaan we echter een stapje verder dan de concurrentie. We zorgen namelijk niet alleen voor een snelle en veilige verhuizing, we werken ook tegen erg scherpe tarieven. Dankzij onze unieke aanpak kunnen we je op een erg goedkope manier begeleiden tijdens de hele verhuisklus. Verhuisbedrijf Snelle Jongens zorgt elke keer weer voor een zorgeloze verhuisdag met een optimaal resultaat!

Een allround verhuisservice in Leeuwarden

Snelle Jongens is een echte verhuisspecialist in Leeuwarden. Je kan bij ons voor het complete plaatje terecht. We hebben namelijk ervaring met alle mogelijke verhuizingen en we bieden ook heel wat gespecialiseerde verhuisdiensten aan. Onze allround verhuizers ontzorgen je volledig en bieden onder andere de volgende services aan:

Snelle verhuizer van of naar Leeuwarden

De afgelopen jaren hebben onze verhuizers een unieke werkwijze ontwikkeld waarbij ze erg doelgericht te werk gaan. Ze weten hoe hectisch en chaotisch de periode rond een verhuizing is en ze pakken elke verhuizing daarom zo efficiënt mogelijk aan. Op deze manier verliezen ze erg weinig tijd en kunnen ze elk klus zo snel mogelijk afwerken. Voor we aan een verhuizing beginnen, stellen we steeds een planning op. Moesten de werkzaamheden omwille van onverwachte omstandigheden vertraging oplopen, dan zullen onze verhuizers wat langer doorwerken. Het is voor ons erg belangrijk om elke verhuizing tijd op te leveren en we proberen ons daarom steeds aan elke deadline te houden.

Verhuisservice in Leeuwarden tegen de laagste prijs

Verder is ook onze goedkope prijslijst een erg belangrijk speerpunt. Sommige verhuisbedrijven rekenen voortdurend extra kosten aan en heel wat mensen twijfel dan ook om hun verhuizing uit te besteden. Bij Snelle Jongens stellen we echter alles in het werk om de kosten zoveel mogelijk te drukken. Onze efficiënte aanpak en onze snelle werkwijze zorgen voor erg lage en interessante prijzen. Bovendien kijken we altijd naar het beschikbare budget. We passen onze werkwijze aan jouw mogelijkheden aan en we zorgen ervoor dat onze offerte volledig binnen jouw financiële mogelijkheden past.

Het beste verhuismateriaal

Een verhuizing is pas succesvol als de hele inboedel gebruiksklaar en onbeschadigd in de nieuwe woning staat. Om ons van een uitstekend resultaat te verzekeren, gebruiken we enkel het beste materiaal. Zo beschikken we over grote, stevige verhuisdozen en hebben we speciale dekens waarmee we breekbare spullen kunnen beschermen. Verder voeren we de verhuizing zelf met volledig uitgeruste verhuiswagens uit. In de wagens hebben we een zachte beschermlaag aangebracht, zodat we de meubels ook onderweg tegen eventuele schade behoeden. Ten slotte kan je bij ons ook een verhuislift huren. Zeker als je naar een hogere etage moet, is een verhuislift een onmisbaar hulpmiddel.

Verhuizingen in heel Leeuwarden en omgeving

Leeuwarden is een grote stad. Het is niet altijd eenvoudig om je weg te vinden in de wirwar van straatjes. Gelukkig kan je bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens voor verhuizingen in de hele stad Leeuwarden en omgeving terecht. In de volgende buurten hebben we recent nog mensen helpen verhuizen:

 • Binnenstad
 • Potmargezone
 • Oud-Oost
 • Sonnenborg e.o.
 • Westeinde e.o.
 • Vossepark & Helicon
 • Huizum-West
 • Nijlan & De Zwette
 • Heechterp & Schieringen
 • Camminghaburen e.o.
 • Bilgaard & Havankpark e.o.
 • Vrijheidsweek
 • Dokkumer e.o.
 • Stiens e.o.
 • Aldlan & De Hemrik
 • Goutum
 • Hempens/Teerns & Zuiderburen
 • De Zuidlanden
 • Middelsee
 • Dorpen Zuid-Oost
 • Dorpen Zuid-West
 • Grou e.o.

Een unieke en doelgerichte werkwijze

Geen twee verhuizingen zijn gelijk. We stellen daarom voor elke verhuisklus een eigen plan van aanpak op. Om de exacte werkwijze te bepalen, beginnen we steeds met een verkennend gesprek. Het kennismakingsgesprek is de ideale gelegenheid om ons te vertellen waar je naar op zoek bent en met welke punten we zeker rekening moeten houden. Na deze eerste bijeenkomst bepalen we welke taken er juist uitgevoerd moeten worden en stellen we een planning op. Tijdens het verhuizen houden we ons aan dit strikte schema en voeren we enkel aanpassingen uit als jij ons daar de toestemming voor geeft. Verhuisbedrijf Snelle Jongens zet de klant centraal en hecht ontzettend veel belang aan een open communicatie.

De beste verhuizers in Leeuwarden

Bij Snelle Jongens beschikken we over een ruim team van vakkundig opgeleide verhuizers. Onze medewerkers helpen dagelijks mensen verhuizen en gaan steeds professioneel te werk. Of je nu enkel hulp nodig hebt bij het inpakken of als je de hele verhuizing aan ons uitbesteedt, onze vakmannen gaan steeds correct en efficiënt te werk. Bovendien beginnen ze steeds vol enthousiasme aan een taak. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en ze zijn op elk moment gemotiveerd om voor het beste resultaat te zorgen. We hebben onze goede reputatie dan ook voor een groot deel aan onze ervaren en allround verhuizers te danken!

Huur een verhuislift in Leeuwarden

Sommige mensen hebben de touwtjes graag in handen en kiezen ervoor om de hele verhuizing zelf uit te voeren. Ook dan kunnen de diensten van Snelle Jongens echter van pas komen. Als je naar een hogere verdieping verhuist, kan je bij ons bijvoorbeeld een verhuislift huren. Een verhuislift is een platform dat elektrisch aangedreven wordt. Het grote voordeel van onze verhuisliften is dat zelfs de zwaarste spullen eenvoudig naar boven worden gebracht. Op deze manier hoef je zelf niets door een smal trappenhuis naar boven te sjouwen en bespaar je heel wat tijd en energie.

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-07-01T07:47:33+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Leeuwarden? 2023-05-04T13:57:46+02:00

De kosten voor een verhuizing in Leeuwarden is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Besteed je verhuizing naar Leeuwarden nu nog aan Snelle Jongens uit

Ben je geïnteresseerd in één van onze verhuisdiensten of wil je je hele verhuizing in Leeuwarden aan ons uitbesteden? Bel ons dan meteen op of stuur ons even een e-mail. Onze experts leggen je graag uit wat we exact voor jou kunnen betekenen. Zodra je ze jouw wensen en eisen hebt doorgegeven, zoeken ze meteen naar een geschikte oplossing. Onze verhuizers stellen trouwens ook meteen gratis een vrijblijvende offerte op. Dit voorstel is volledig aan jouw wensen en mogelijkheden aangepast, zodat je in alle rust een weloverwogen en correcte keuze kan maken!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?